• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuveyttürk ile imtihanım...

hesap işletim ücreti yok sadece 3 yıl içinde çekersen %3 kesinti yapılıyor 3 yıldandan sonra hiç bir kesinti olmuyor kumbara hesabı

Bir getirisi de yok değil mi? Bireysel emeklilikte biz 400 lira yatırıyorduk 100 lira da devlet katkısı oluyor.

Bu tür bankalar arasında Albaraka kesinlikle.
Hiçbir zaman sorun yaşamadım.
...

Bozuk paraları evde kendiniz sayın. Ayırın ve 10 ar 10 ar üst üste koyup bantlayın kenarlardan.
Kolaylıkla tümleştiriyorlar marketler böylece.

...

Bozuk paraları evde kendiniz sayın. Ayırın ve 10 ar 10 ar üst üste koyup bantlayın kenarlardan.
Aynen ben bir ara çalışırken markette bozuk bozuk 100 lira falan tumlettigimi hatırlıyorum :KK53:

Garanti bankası da bozuk para almıyor. Hepsi öyle:)

Vermeyi biliyorlar; ama almıyorlar malesef.

1likle beş-10 tl şeklinde bantlayabilirsiniz üst üste.
Diğer kuruşları da bir tl halinde yapabilirsiniz. Marketlerin sayması adına kolaylık olur ve eksik de sayılmaz böylece.

Ya bu katilim bankaciligi bastan bozuk birsey zaten. Bankami adi banka o zaman bitmistir. Ne kadar paran varsa o kadar adamsin onlar icin. Yalan o reklamlardakiler. Cok ayipladim terbiyesizler

Bir gün o beni
Bir gün ben onu yene yene yaşıyoruz.
benim sıkıntıdan yeme alışkanlığım var bunu yenmeye çalışıyorum.

Bakkalda mı yok? Saçma olmuş yaptığınız. Orda kağıt paraları bile saymıyolar makineye okutuyolar. Bide bozukla uğraşacaktı. Bebeğinle gitmen onu ilgilendirmezki

Kuveyttürk de altın hesabım vardı zamanında sıkıntı yaşamamıştım.
Bence tüm bankalar resmi tefeci sevmiyorum ama hayat şartları mecburiyet işte.
bir ayağımız hep oralarda....
Çalışanları da hayatından memnun değilse müşteriye iyi olamazlar zaten.

Bence gurur meselesi haline getirmişsin durumu. Sen bankadan para çekince hepsini 1 tl lik verseler oturup sayar mısın?
Azıcık anlayışlı olun ya...

...

Ben de Albayraka, Türkiye finans ya da ziraate geçmeyi düşünüyorum.

Çok iyi fikirmiş bu arada. AMA artık biriktirmeyi düşünmüyorum. İllallah dedim

Garanti bankası da bozuk para almıyor. Hepsi öyle:)

Vermeyi biliyorlar; ama almıyorlar malesef.

1likle beş-10 tl şeklinde bantlayabilirsiniz üst üste.
Diğer kuruşları da bir tl halinde yapabilirsiniz. Marketlerin sayması adına kolaylık olur ve eksik de sayılmaz böylece.

Zaten sayarken öyle ayırıp sayıyordum ama bantlamak gelmemişti aklıma

Iyi de bankada bozuk para sayma makinesi yok mu yani

Iş bankasında vardı mesela

Yok maalesef. Banka bu yani, orada da kullanılmayacaksa nerede kullanılacak bu bozuk para sayma makinesi

Bir tek iş bankası alıyormuş, birkaç arkadaş daha söyledi.

Bir gün o beni
Bir gün ben onu yene yene yaşıyoruz.
benim sıkıntıdan yeme alışkanlığım var bunu yenmeye çalışıyorum.

O neydi gızzz:KK45:

Bakkalda mı yok? Saçma olmuş yaptığınız. Orda kağıt paraları bile saymıyolar makineye okutuyolar. Bide bozukla uğraşacaktı. Bebeğinle gitmen onu ilgilendirmezki

Bebekle gittim demedim, adamın söylediği lafı söyledim. Bir de okuduğunuzu anlayabilseniz...

Bakkaldan alışveriş yapmıyoruz, devir değişti artık. Alışveriş yapmadığım yere de götürüp şunları bütünle diyemem. Zaten amacım parayı bütünleyip cebe atmak değil, hesaba yatırmak.

Çocuk için yatırım hesabı açalım diye yalakalık yaparken banknot dışında kabul etmiyoruz demiyorlar ama...

Kuveyttürk de altın hesabım vardı zamanında sıkıntı yaşamamıştım.
Bence tüm bankalar resmi tefeci sevmiyorum ama hayat şartları mecburiyet işte.
bir ayağımız hep oralarda....
Çalışanları da hayatından memnun değilse müşteriye iyi olamazlar zaten.

İşini yapsa yeterdi ama onu da yapmadı maalesef.

Bence gurur meselesi haline getirmişsin durumu. Sen bankadan para çekince hepsini 1 tl lik verseler oturup sayar mısın?
Azıcık anlayışlı olun ya...

Adı üstünde banka... Bozuk para sayma makinesi diye birşey var. Onu alması gerekir. Oturup tek tek sayması gerekmiyor benim için.

Gurur meselesi haline getirdiğimi nereden çıkardınız?

Ben de Albayraka, Türkiye finans ya da ziraate geçmeyi düşünüyorum.

Çok iyi fikirmiş bu arada. AMA artık biriktirmeyi düşünmüyorum. İllallah dedim

Zaten sayarken öyle ayırıp sayıyordum ama bantlamak gelmemişti aklıma

Yok maalesef. Banka bu yani, orada da kullanılmayacaksa nerede kullanılacak bu bozuk para sayma makinesi

Bir tek iş bankası alıyormuş, birkaç arkadaş daha söyledi.

O neydi gızzz:KK45:
Yav he he.

Hee bu arada bozuk para sayma makinesi diye bir icat var. Kağıt para için bile makine kullanıyorsa, onu da alsın bir zahmet koskoca banka

Sayıp cinslerine göre 10ar 10ar bantlayın,böylece almayan olmaz,eksik fazla muhabbetide olmaz. Benim kızımında kumbarası var,dolunca bahsettiğim şekilde bantlayıp,markette bütünletiyorum,gayette teşekkür ederek alıyorlar parayı,hatta uzun zaman gitmezsem soruyorlar bozuk para yokmu diye?
Bankada bir veznedarın o kadar parayı manuel sayması doģru gelmedi bana açıkçası, sırada bekliyorsunuz,kalabalık,veznedar 1 saat para sayıyor,muhtemelen sorun çıkaran müsteri olur orada.

Sayıp cinslerine göre 10ar 10ar bantlayın,böylece almayan olmaz,eksik fazla muhabbetide olmaz. Benim kızımında kumbarası var,dolunca bahsettiğim şekilde bantlayıp,markette bütünletiyorum,gayette teşekkür ederek alıyorlar parayı,hatta uzun zaman gitmezsem soruyorlar bozuk para yokmu diye?
Bankada bir veznedarın o kadar parayı manuel sayması doģru gelmedi bana açıkçası, sırada bekliyorsunuz,kalabalık,veznedar 1 saat para sayıyor,muhtemelen sorun çıkaran müsteri olur orada.

Sırada ben olsam ben de kızarım gişenin o şekilde kapatılmasına. Ama zaten bu işin makinesi var artık. Ben daha önce küçük bakkal market tipi yerlerde gördüm. Banka da alabilir. Ya da yoksa eğer o sırada işlem almayan bir gişede sayılabilir. Zaten kuveyttürk yoğun bir banka değil, ben de o nedenle kapatmadım hesabı, sıra olmadan hallederim banka işlerimi diye.

Ve en önemlisi, genel merkez alması gerekiyor diyor. Benim kızdığım nokta bu

ben kapitalist sistemi genel olarak sevmiyorum ve şubesiz bankacılık kullanıyorum, bankaya gitmiyorum
ancak bu faizsiz banka olayını da hiiiiç inandırıcı bulmuyorum, ekonomi okumadım ama bildiğim kadarıyla her banka belli bir miktar parayı merkez bankası ile işlem yapmak zorunda, hepsi aynı havuza gidiyor hepsi aynı gecelik faizi alıyor -diye biliyorum. benim hiç içime sinmiyor kısacası. hatta istismar gibi geliyor.
ben napıyorum bir bez cüzdanım var oraya 10 TL sayıyorum markete gidince harcıyorum :P çocuğum olsa para biriktirme alışkanlığı kazansın diye ona biriktirtirdim sonra 10 TL sayar yerine kağıt 10 TL atardım çocuğun parasına ben 10 TLyi pazar parası yapardım.

Back
X