- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
yani diğer erkek kuzenine olan ilişkisiniKuzenin annesine babasına ne açıklayacak? Bir kuzeni daha olduğunu mu?
Ben anlamadım.
Manito mu bunlar yoksamm
ikiside birbirini seviyorlar daha yeni bir şey ilk bana söyledi zaten .Durumu anlatmamışsınız ki. Sadece iki kuzeninizi de sevdiğinizi söylemişsiniz. Hangi durumda olsak ne yapardık? Kız kuzeniniz erkek olandan hoşlanıyor mu? Yoksa beraberler mi? Biraz daha açıklayıcı olursanız daha net mesajlar gelir
katılıyorum sizeyav arkadaş kuzenlerden başka sevgili olunacak insan mı kalmamış
ikisi birbirini sevdiğini biliyor yani ama ailelere açıklamadılar korkuyorlar bende destek vermiyorum ama kesipte atamadım yani :/Açıklamasın unutsun gitsin hiç hoş bi durum değil
oda sıkıntılı bir durum :/Hayırlısı olsun ne diyelim. Alan memnun satan memnunsa yapacak bişey yok.
Kuzeniyle ilişki yaşamaya cesaret eden ailesinden mi korkar.
Bebe yapmasınlar.
Duruma göre değişir. Kuzen nasıl kuzen mesela? Onlar da birbirinin kuzeni mi? Yani biri amca oğlunuz diğeri teyze kızınız ise akraba olmazlar ve mümkündür.ikiside birbirini seviyorlar daha yeni bir şey ilk bana söyledi zaten .
Bunlar ailelerinde açıklarlar yakında siz şimdilik karışmayın yalnız rica edicem nikahlarında birden fırlayıp durun siz kardeşsiniz diye haykırın belki son anda bi fayda olurikisi birbirini sevdiğini biliyor yani ama ailelere açıklamadılar korkuyorlar bende destek vermiyorum ama kesipte atamadım yani :/
canım kız kuzenimle aramız çok iyi olduğu için pek bir şey diyemedim bende şaşırdım yani. ama bende olmayacağını ve unutması gerektiğini söylüyeceğim ama sonuçta birbirlerini seviyorlar yani bilmiyorum :/Bunlar ailelerinde açıklarlar yakında sen şimdilik karışma yalnız rica edicem nikahlarında birden fırlayıp durun siz kardeşsiniz diye haykırın belki son anda bi fayda olur
Ailede normalmi bu durum varmı böyle evliliklercanım kız kuzenimle aramız çok iyi olduğu için pek bir şey diyemedim bende şaşırdım yani. ama bende olmayacağını ve unutması gerektiğini söylüyeceğim ama sonuçta birbirlerini seviyorlar yani bilmiyorum :/
canım kız geldi bana anlattı . kız kardeş gibiyizdir yani ne biliyim destek vermemi bekledi galiba ama ben kafamda soru işaretleri olduğunu söyledimBoşver ne yapıyolarsa yapsınlar. Bizim ailede komşu kızına/oğluna bakılmaz, istenmez.
Benimde kankim kuzeniyle evleniyor. İkiside hastalık hastası olan bebeye olacak. Bende vazifemi yapıp düğünde çatır çutur oynayacağım. Ne yapayim ?
yok canım bende duyunca çok şaşırdımAilede normalmi bu durum varmı böyle evlilikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?