- Konu Sahibi nisankralicesi
-
Hiç karışmayın hatta bi daha konuşmayın bu konuyu ortaya çıktığında adınız geçmesin minareyi çalan kılıfını hazırlaryok canım bende duyunca çok şaşırdım
mecbur öyle yapacağım ben karışmam siz ikiniz aranızda olan bir şey kendiniz halledin diyin bari çünkü karışırsam sıkıntı olabilirSen hiç duymamış gibi yap, beni ilgilendirmez de geç.
Akrabasıyla evlenenlerle görüşmüyorum ben prensip olarak.
Ama tabi ne diyebilirsin ki, saygı duyacaksın.
Bana kalırsa şu medeni kanundaki soybağları yeniden düzenlenmeli ve 4 dereceden akrabalarınızla daha evlenememelisiniz.
Ama şu anda yok böyle bir şey tabi.
katılıyorum canım ilerde ki hem ailesel hemde çocuk olayını düşünmesi gerek . tekrar konuştuğumuzda bunu söyleyeceğim şimdi pek bir şey diyemedimBen hiiç girmezdim bu işe.
Kendileri ne halt ederlerse etsinler ama hoşuma gitmediğini de açıkça söylerdim.
Sağlıklı bir ilişki olmadığını, risklerden hiç mi korkmadığını sorardım.
Hala ama seviyorum derse de beni karıştırma kendiniz halledin derdim.
Kendileri yapsınlar ben onaylamam da girmem de.
Dinen kabul bulmuş birseyi ahlaken sorgulamak yersiz.Evlerden irak
Allah dusmanimin bile basina vermesin.
Tibben dogru degil ve de ahlaken de dogru bulmuyorum
Midem bulanırdı, benim ailemde de yoktur, bir insan kuzenine nasıl o gözle bakar bir fikrim de yok. Bana hep iğrenç gelmiştir yani, ensest gibi. Tabi 2016'da bile bazıları zamanın gerisinde olduğu için ya da aileleri de öyle olduğu için ne var bunda diyeceklerdir hatta bana da saldırmaya kalabilirler ama bu benim fikrim. Yani içinde yaşadığımız güzelliklere bakmadan hala daha neden bu saçmalıklar, anlam veremiyorum. Başka insan yoktu sanki. İğrendim. Alıntı yapmayın, cevap alamazsınız zira bana göre tartışılacak bir yanı yok, savunulacak da.
Kesinlikle katılıyorum.Cidden benim de midemi bulandırıyor bu mevzu.
Tek bir sözle savunabiliyorlar ne yazık ki ötesinde diyebilecekleri laf bile yok.
Genetik hastalıklar artıyor ama dinen yasak değil, kardeş gibisiniz başka erkek mi yok nasıl o gözle bakıyorsunuz ama dinen yasak değil. Değil de kardeşim dininizde sadece kuzeninle evlen demiyor ya evlenebilirsiniz demiş evlen dememiş ya farz değil ya kuzen evlilikleri, evlenme. İleride engelli çocuğunun olma ihtimalini arttırıyorsun bile isteye e çocuğun engelli olsa hiç mi keşke demeyeceksin hiç mi pişman olmayacaksın, bu nasıl bencillik bu nasıl aymazlık anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?