kuzen kuzen ilişkisi

Akraba evliliğin en büyük sebeplerinden birisi toprak bölünmesin, kız yabancıya gitmesin mantığıdır.

Yoksa bir insan niye kuzenine aşık olsun ki durduk yerde?

Konuya dini yorumlar yapılıyor, konu kapanır.

Aman sonra buna sapıklık ya da ensest diyenlerle ayet paylaşanlar birbirlerini kibliyor, ben en best friendlerimden oluyorum sonra en az 1 hafta.
Lütfen, yapıvemeyin şöyle şeyler

Ne zamandir kuzenler birbirlerini sevdiklerini ne zaman farketmisler
Bu saglikli bir iliski degil ki ben yapmam evlatlarim yaparsa cok uzulurum kuzen demek kardes demek degil mi

Aile dostlarımız var teyze çocukları evliler,5 çocukları var 4ünün oldum olası göz problemi var en büyüğü kör olmak üzere el yordamıyla ilerliyo tek yürüyemiyo,çaresi de yok kız adım adım karanlığa gömülüyo.
Ama bu insanlar 55-60 yaşında aile zoruyla 13-14 yaşında evlendirilmiş insanlar.o lara kızamıyosun. Ama bu devirde bile isteye bu riske girenleri hiiç anlamıyorum. Kuzene o gözle bakmak ayrı facia zaten.

Hayırlısı olsun ne diyelim. Alan memnun satan memnunsa yapacak bişey yok.

Kuzeniyle ilişki yaşamaya cesaret eden ailesinden mi korkar.

Bebe yapmasınlar.
Neden yapmasınlar yabancıyla evlenenlerde sakatlık olmuyor mu ... Ben de yazmaktan usandım bundan yıllar evvel annemle babam ben ve kardeşimi yapmış gayet sağlıklı akıllıyız hiç bişeyimiz de yok

Bence hiç karışma sen. Zaten sapıkça geliyor bu tip ilişkiler. Kuzenin kuzenle birlikte olması nedir ya. Düşüncesi bile iğrenç üstelik de sağlıksız. Ayrıca bu tip işlere karışmak da sakıncalı. Eğer karışırsan ve iş olmazsa aileler Nisankraliçesi yaptı bunların arasını diye düşünür. Karışırsan iş olursa ama ileride bir sorun çıkarsa yine aynı şey olur. Bırak kendileri halletsinler. Aynı ailenin içinde birbirlerini ayartmayı biliyorlarsa açıklamasını da bilsinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…