Kuzen ve düğünü

Mor Tinkerbell

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2017
21
35
8
45
Merhaba arkadaşlar,

Benim fikir almak istediğim durumun özeti şöyle;

Başka şehirde yaşayan kuzenimle (çok sık görüşmeyiz, hatta nadir görüşürüz) annem komşumuzun oğlunu çok yakıştırmış. Komşumuzu ve çocuklarını çok severim kendi kardeşlerim gibilerdir.

Kuzenim tatilinde bizi ziyarete geldi (tabi ki annem ayarladı). Bizdeyken hayatında başka birisi var gibime gelmişti. Mesajlar gizli gizli telefonda konuşmalar falan. Sordum başkası mı var diye yok öyle bir şey arkadaşım, akrabam dedi. Neyse bizimkiler tanıştı ve tanıyalım birbirimizi dediler telefon numaraları verildi alındı. Aradan bir ay geçti sanırım, kuzen "istemiyorum olmaz bizden" demiş ve ayrılmak istediğini söylemiş, ısınamamıştır istemiyordur normal olası bir durum.
Aradan iki ay geçti haber geldi, kuzen evleniyormuş. 2 ay önce tanışmadı şimdiki nişanlısıyla %100 eminim. Yani bizim çocukla tanışma evresinde diğeriyle de görüşüyormuş. Sinir oldum sevmediğim hareketler, ince planlar.. İyice soğudum...

Şimdi kuzenimin düğünü yaklaşıyor işi bahane ediyorum, izin al baskıları yapılmaya başladı. Zerre içimden gitmek gelmiyor. Tamam kuzenim ama yaptığı hiç hoş değildi. Belki ben büyütüyorum. Gitmezsem millet ne der düşüncesi de var tabi. Siz olsanız ne yapardınız?

Giderdim düğüne. Belki hayatında biri olduğunu soyleyemedi size o an evleneceği insanın ciddiyetinden emin değildi. Akraba oldugunuz için de dile getirmedi. Bazı akrabalar malum. Ama sizi ilgilendiren birsey yok. Ikisini bi arada idare etti falan gibi konusmayin bence kimseye. Mutluluklar dileyin takinizi takın dönün

Yanii çok yakın değilsem büyütmezdim ben. Özel bi konuda doğru söylemesi yada söylememesi ona kalmış. Sonuçta anneniz de birini yakıştırmış denenmiş olmamış o çocuğa bi yamuk yapmış mı? Yapmamış yani 10 yıl ardından bekleyeceği bişeyler de yaşamamış olmamış tanışma aşamasında bitmiş. Tamam yaptığı hoş değil ama Belki size öyle derken ayrılmıştı şimdi geri barıştı evlenicek? Bu da olabilir

Bozulacak bir durum yok... Belki o kişiyi daha önceden tanıyordu sadece arkadaş olarak görüşüyordu, ya da daha önceden sevgili olup ayrıldığı sonradan barıştığı biridir... Neden bu önyargı ? Hem size bişey söylemek zorunda değil ki ? Siz elin adamını değil kuzeninizi tutun bir zahmet.. Nasibinde o varmış ...

Bu tarz birşeyi bana arkadaşım yapmıştı.
Eşimin arkadaşıyla görüşürken başkasıyla da görüşüyormuş.
Kendi karakteri dedim geçtim. Zaten kayboldu kız birden :)

Düğüne gitmeyecek kadar büyütmenize gerek yok.

Kendimi çok doldurmuşum sanırım . Ne olduysa oldu ve ben gitmeliyim düğüne. Teşekkür ederim yorumlarınız için
Bencede kendinizi çok doldurmuşsunuz...
Olabilir hayat bu, belki sizin söylediginiz kişi ile konuşurken yıldızı barışmadı ve bırakmak istedi... O esnada belki onu isteyen uzun yıllardır tanıdığı birisi vardı onu istedi ya da dediğim gibi eski sevgili..

Ne olursa olsun, size söylemiş kırıcı bir sözü yoksa gidin düğününe.. mutluluklar dileyin..

Gidersin mesafeli olursun takını takar çıkar gelirsin evine bu kadar basit bir daha da ne ararsın ne sorarsın herkesin hayatı kendine madem konuştuğun var ne diye elin oğlunu denersin, ha baktı demek ki evlilik vaadi var diğerinden, öbürüne güle güle demiş belli

Belki ilkiyle o kadar ciddi değildi? Ben de olsam o kadar ciddi değilken karşıma çıkan alternatifleri değerlendirmek isterim.

O çocuk özel anlamda hayatında olsaydı söylerdi neden saklasın ki benim hayatımda biri var görüşemem derdi ayrıca komşunuzun çocuğuyla da aylarca çıkıp kandırmamış ki bir iki görüşmüşler olmayacağını anlamış belki o ara öbürüyle limoniydi. Ama sizi ilgilendiren bir şey yok ki çok gereksiz bir alınma sanki aldatmış gibi bir tavır içindesiniz iki görüşmüş o da komşunun çocuğuyla sevgili bile olmamış size ne yani onun özel hayatı kuzen olmak ayrı bu işler ayrı bence kuzeninizi sevmiyorsunuz bahane yapıyorsunuz.

Burada kızacak bişey yok kuzenin komşunun oğluyla görüştü diye evlenecek diye de bişey yok siz mahcup olduğunuzu düşündüğünüz için kızıyorsunuz ama kimse kimseye vesile olmasın böyle arada kalınıyor işte.

Et tırnaktan ayrılmaz, bence gidin düğüne ne güzel olur :) kızın belki kafasından acaba dediği şeyler vardı\ belki o zaman birileri yoktu\ belki daha iyisi olur dedi vs vs ama bunlar siZin kuzeninizle olan ilişkinizi etkilememeli. Araya sizi sokuşturup konşunızla tanışmak için takla atıp sonra Sevgilim var deseydi sizi mağdur etseydi neyse.. gidin düğüne, mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…