- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 44
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Durumunuzu sıkıstırmayacaksa ceyrek alın ya da gram da olur. Ama ev hediyesi de olabilir. Neye ihtiyacı olur Die sorun mesela. Çok güzel aksesuarlar da var hos ceyrek parasına ama onlardaTeyzemin oğlunun düğünü var. Annemler çeyrek altın takacak. Ben öğretmenim, evliyim. Benim ne takmam uygun olur. Ben düğün yapmadım. Sadece nikah yaptım. Nikah öncesinde yakınlarıma her hangi bir altın kabul etmeyeceğimi, getiren olursa da geri vereceğimi söyledim. Ne kız, ne erkek tarafından herhangi bir altın vb maddi birşey almadım.
Çeyrek almak istemiyorum. Şu anda 450 TL ye yakın para veremem. Hamileyim. Beşik parası vallahi benim için. Para takacak olsam kaç para uygun olurDurumunuzu sıkıstırmayacaksa ceyrek alın ya da gram da olur. Ama ev hediyesi de olabilir. Neye ihtiyacı olur Die sorun mesela. Çok güzel aksesuarlar da var hos ceyrek parasına ama onlarda
10 senede bir görüyorum. Samimi değilim. Naber, nasılsınla sınırlıKuzenle samimiyete bağlı ama benim annemler,dayı kızına hala oğluna falan tam altın takmışlardı. Bir tanesine de bilezik.
O zaman çeyrek.10 senede bir görüyorum. Samimi değilim. Naber, nasılsınla sınırlı
200 lira takın öle ise yeter bence.Böyle durumlarda kişinin o anki maddi durumu önemlidir bence. Kimse bana bişi takacak Die zor durumda kalsın istemem.Çeyrek almak istemiyorum. Şu anda 450 TL ye yakın para veremem. Hamileyim. Beşik parası vallahi benim için. Para takacak olsam kaç para uygun olur
200 iyidirÇeyrek almak istemiyorum. Şu anda 450 TL ye yakın para veremem. Hamileyim. Beşik parası vallahi benim için. Para takacak olsam kaç para uygun olur
Bana düğün, dernek ve kapsadığı herşey saçma geliyor. Yani insanların evlenirken yaptığı hiçbir şeyi ben yapmadım. Aklınıza ne geliyorsa. Gelinlik, nişan, kına, davetiye, şeker, isteme, tek taş,alışveriş, düğün.... Bunların hiçbirini yapmadım. 5 dakikalık kot pantolonlu bir nikah. Hatta kimseyi de davet etmedim doğru düzgün.Neden böyle bir şey yaptınız getiren olursa şayet almamak için nedeniniz neydi? Maddi durum ve eşinizin fikri önemli tabiki kendisine hediye gelmeyen yere götürmek istemeyebilir durumumuz var derseniz de altın olabilir tabii yahut gram altın?
Aklımdaki rakam. Süper200 iyidir
Sizinle tamamen aynı fikirde olup aileme kabul ettirmedim. Ailenizi kutlamak istiyorum =)Bana düğün, dernek ve kapsadığı herşey saçma geliyor. Yani insanların evlenirken yaptığı hiçbir şeyi ben yapmadım. Aklınıza ne geliyorsa. Gelinlik, nişan, kına, davetiye, şeker, isteme, tek taş,alışveriş, düğün.... Bunların hiçbirini yapmadım. 5 dakikalık kot pantolonlu bir nikah. Hatta kimseyi de davet etmedim doğru düzgün.
Ne takarsanız takın yadırganmayacaktır. Aileniz çeyrek takacakmış zaten bence 100 veya 200 tl yeterli olur.Teyzemin oğlunun düğünü var. Annemler çeyrek altın takacak. Ben öğretmenim, evliyim. Benim ne takmam uygun olur. Ben düğün yapmadım. Sadece nikah yaptım. Nikah öncesinde yakınlarıma her hangi bir altın kabul etmeyeceğimi, getiren olursa da geri vereceğimi söyledim. Ne kız, ne erkek tarafından herhangi bir altın vb maddi birşey almadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?