- 22 Eylül 2017
- 771
- 685
- 103
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Gram altin takabilirsiniz.250 lira falan bir para ama oda cok gelr dersenz 100 lirada takabilirsiniz10 senede bir görüyorum. Samimi değilim. Naber, nasılsınla sınırlı
Ya da 0. 5 gram altın takın bence en mantıklısıNe takarsanız takın yadırganmayacaktır. Aileniz çeyrek takacakmış zaten bence 100 veya 200 tl yeterli olur.
ben de calıştıgım için annemlerden ayrı bir ceyrek takardım. tabii kuzenime göre değişir bu durumTeyzemin oğlunun düğünü var. Annemler çeyrek altın takacak. Ben öğretmenim, evliyim. Benim ne takmam uygun olur. Ben düğün yapmadım. Sadece nikah yaptım. Nikah öncesinde yakınlarıma her hangi bir altın kabul etmeyeceğimi, getiren olursa da geri vereceğimi söyledim. Ne kız, ne erkek tarafından herhangi bir altın vb maddi birşey almadım.
Çeyrek şu anda beni sarsar. Hamileyim. Para diye düşündüm. Neticede onların babadan evi, arabası, balayı, borçsuz alınmış eşyaları var. Tamamen baba kaynaklı. Benim alacağım çeyrek altın devede kulak ama şu anda benlm için çok önemli. Bebek masrafı, doğum masrafı, bir süre ek ders parası alamayacağım için de sıkıntıYakınlarınızdan takı ve para adına bir şey beklemediğinizi söylemeniz tamamen sizi ilgilendiren bir durum bunun takılacak takıyla bir ilgisi yok bence. Eğer düğüne gidiyorsanız çeyrek takmalısınız neticede kuzeniniz siz evlisiniz ayrı bir eviniz ayrı aileniz var, anne babanız ne takarsa taksın sizin takınız ayrı onlarınki ayrı
O da olabilir sanırımYa da 0. 5 gram altın takın bence en mantıklısı
İki tarafın ailesi de hiçbir şey demedi. Nasıl işlerine geldiyse artık. Şimdi biz de eşimle milletin düğün vs durumlarında ailelerin isteklerine bakıp kendimizle dalga geçiyoryz. Aileler nasıl bıkmışsa bizlerden diteSizinle tamamen aynı fikirde olup aileme kabul ettirmedim. Ailenizi kutlamak istiyorum =)
O zman para takicaksin demektir en az 100 tl bu devirdeTeyzemin oğlunun düğünü var. Annemler çeyrek altın takacak. Ben öğretmenim, evliyim. Benim ne takmam uygun olur. Ben düğün yapmadım. Sadece nikah yaptım. Nikah öncesinde yakınlarıma her hangi bir altın kabul etmeyeceğimi, getiren olursa da geri vereceğimi söyledim. Ne kız, ne erkek tarafından herhangi bir altın vb maddi birşey almadım.
450 TL olmuş o minicik çeyrek ama yaSizin durumunuz icin ceyrek munasip
100 az gibi geldi sanki.O zman para takicaksin demektir en az 100 tl bu devirde
Hediye Çeki de mantıklıMerhaba. İlla altın takacaksın diye bir kural yok. Annen takacakmış zaten. Bir hediye çeki alabilirsin mesela. Onunla evinin eksiklerini almasını sağlayabilirsin. Hangi mağazayı seçmek ise sana kalmış. Ya da haftasonu için spa Hotelde onlara bir rezervasyon yapabilirsin
Yok ben bunun adına bıkmak değil de saygı duymak Die düşünüyorum.İki tarafın ailesi de hiçbir şey demedi. Nasıl işlerine geldiyse artık. Şimdi biz de eşimle milletin düğün vs durumlarında ailelerin isteklerine bakıp kendimizle dalga geçiyoryz. Aileler nasıl bıkmışsa bizlerden dite
Bütçeniz neye uygunsa altın takilmicaksa para takılır oda sizin bütçeniz ne ye uygunsa100 az gibi geldi sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?