Su an esim duysa kötü olur .kuzenime söylediğimde ne tepki vereceğini bilmiyorum.arama duvar değil oda öreceğimhayatta sevmediğim şeylerden biri de genişliktir. eğer genişlik medeniyetse medeniyetsiz olduğumu kabul etmişimdir hep.
Su an esim duysa kötü olur .kuzenime söylediğimde ne tepki vereceğini bilmiyorum.arama duvar değil oda öreceğim
Eşiyle ortak hesabıbelki önceden ekliydi ve çıkarma gereği duymadı?
ayrıca siz çok kötü ayrılmadıysanız insanların görüşmeyi kesmek için sebepleri yok.
Geçmişimi konuşmuyoruz gündeme gelsin istemezeşinize ne oluyor?
Aynen ondan korkuyorum kuzenimi siteden sildim farkeder mutlaka ararsa açmam anlar heralde salak değil yaSalla gitsin boşver yaaa bu sefer birşey desen ay kıskanıyor olur hiç muhsttap olma ne yapmak istiyorsa yapsın adı üstünde eski eş
Eşiyle ortak hesabı
Geçmişimi konuşmuyoruz gündeme gelsin istemez
Onun cocugu oldu şimdi herkese gösterir akrabalara oturup beni konuslare tamam konusunu açma konuşma sen de. sanırsın kuzeninle eski eşin oturup dedikodunu yapıyolar. ben buradaki derdi çözemedim. çok mu kavgalı ayrıldınız? olaylar mı oldu?
Dedikodu başka ne olabilirKuzeniniz fenaymıış.Net!!!Hani arkadaşınız eklese eski eşinizi anlarım ama kuzen bu yaa amacı ne!!
Onun cocugu oldu şimdi herkese gösterir akrabalara oturup beni konuslar
Telefondan yazıyorum kusura bakma eski eşimin cocugu oldu aaaa bak diye bütün akrabalara gösterir .sonra konu bana gelirsiz okuduğunuzu anlamıyo musunuz?
Telefondan yazıyorum kusura bakma eski eşimin cocugu oldu aaaa bak diye bütün akrabalara gösterir .sonra konu bana gelir
Evet öyle birikuzenin öyle biri mi?
eski eşle kavga dövüş mü ayrıldınız?
Evet öyle biri
Evet çok büyük kavgalibininci defa soruyorum eski eşle kabvalı dövüşlü mü ayrıldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?