Kuzenim eski eşimi siteden eklemiş

hayatta sevmediğim şeylerden biri de genişliktir. eğer genişlik medeniyetse medeniyetsiz olduğumu kabul etmişimdir hep.
Su an esim duysa kötü olur .kuzenime söylediğimde ne tepki vereceğini bilmiyorum.arama duvar değil oda öreceğim

belki önceden ekliydi ve çıkarma gereği duymadı?

ayrıca siz çok kötü ayrılmadıysanız insanların görüşmeyi kesmek için sebepleri yok.

Salla gitsin boşver yaaa bu sefer birşey desen ay kıskanıyor olur hiç muhsttap olma ne yapmak istiyorsa yapsın adı üstünde eski eş

Salla gitsin boşver yaaa bu sefer birşey desen ay kıskanıyor olur hiç muhsttap olma ne yapmak istiyorsa yapsın adı üstünde eski eş
Aynen ondan korkuyorum kuzenimi siteden sildim farkeder mutlaka ararsa açmam anlar heralde salak değil ya

Kuzeniniz fenaymıış.Net!!!Hani arkadaşınız eklese eski eşinizi anlarım ama kuzen bu yaa amacı ne!!

e tamam konusunu açma konuşma sen de. sanırsın kuzeninle eski eşin oturup dedikodunu yapıyolar. ben buradaki derdi çözemedim. çok mu kavgalı ayrıldınız? olaylar mı oldu?
Onun cocugu oldu şimdi herkese gösterir akrabalara oturup beni konuslar

Silmese idin diyorum ya boşver açarsa konuyu anlamadım falaln de yoksa seni bu yüzden sildim dersen buyur gider belki eski eşine de söyler ne gerek Allah aşkına belki seni sinir etmek için yaptı böyle şeylere düşme bence boşver Yaw :)

Evet çok kötü niyetliymiş bu kuzen.Ben olsam neden böyle bir şey yaptın amacın ne diye hesap sorarım.

Telefondan yazıyorum kusura bakma eski eşimin cocugu oldu aaaa bak diye bütün akrabalara gösterir .sonra konu bana gelir

kuzenin öyle biri mi?
eski eşle kavga dövüş mü ayrıldınız?

Arkadaşım isterse güle oynaya ayrılsınlar insan kuzenim yanlış anlar diye eklemez bile o kişiyi!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…