Kuzenim eski eşimi siteden eklemiş

Empati yapmıyorsunuz demek ki.
İlk iş olarak eski eşinizin profillerini takibi bırakabilirsiniz mesela.
Yeni bir hayat kurmussunuz mutluluğunuzun tadını çıkarın.

daha onceden kuzeninizle esiniz birbirini taniyor ve konusuyorsa bir sıkıntı yok aslinda..ama tanismamislarsa ve siz bosandiktan sonra gorusmeye baslanmissa o zaman yanlis tabii..daha onceden gorusen kisilerse siz bosandiktan sonra siz ayrildiginiz icin onlarinda gorusmeyi kesmelerini istemeniz normal olmaz yanlis olur...koskoca insanlar sonucta..

kuzenine sorman gereken şeyi burda bizim fikir yürütüp söylememizi istiyorsun. bence burda yazmaktansa direk kuzenine sor gitsin. biz nasıl bilelim.

Bana ters. Hangi ayrılık zarar , ziyan olmadan oluyor ki. Kuzen demek kardeş demek benim fikrimce. Kardeşime zararı dokunan adam kankam olsa silerim, kardeşim daha kıymetlidir sonuçta. Ama gidip kuzeninize bir şey sormayın , sosyal medyadan çıkarın gitsin çok rahatsizsaniz .

Igrenc otesi bir sey bu. Soyleyeceklerini soyle sebebini ogren niye boyleye bir seye ihtiyac duymus. Sonrada tavrini koy. Benimde erkek yegenim eski esimi eklemis. Tavrimi koydum soguk davrandim. Annesine babasina soyledim. Ben yapsam ne dusunurdunuz diye. Ablamlarda yegenime kizmislar silmis.

Benim eski esim yeri geliyor kardesimle konusuyor telefonda.he biz asla karsi karsiya gelmeyiz.ben yeniden evlenmek üzereyim ustelik.
Kirk yilda bir kizimi alir gezdirir bakin gezdiriyorum demek icin hadi dayini arayalim anlat diyip aratir ardindan kendi konusur.once kiyamet kopardim sonra dusundum ya bu iki adam yillarca abi kardes gibiydi onlarda bosanmadi ya sonucta dedim

Kuzenimin eski sevgilisiyle hala arkadaşız onlar ayrılınca bizim arkadaşlığımız bitmedi ya

Siz boşanmadan önce birbirlerinde ekli değilken, siz boşandıktan sonra ekleme durumu olduysa garip.
Ama zaten birbirlerinde eklilerdi durumu varsa silmemeleri normal olabilir.

Yeni 'karısı' ile ortak hesapmış. Kuzenim eşini tanıyordur diye düşünürdüm.
Çok kafama takılırsa kuzenime sorardım 'eşini mi tanıyorsun gibisinden'
Herkesin kendi tercihi derdim.

Kuzeninizle aranız nasıl?
Sizin kötülüğünüzü istiyen sinsi fesat biri ise sizi üzmek için bunu yapabilir.
İkinci şık da meraktan eklemiş olması.
Bence sessiz kalın görmezden gelin. Sonuçta kuzen yani ana baba kardeş değil.
Bu durumu umursarsanız sanki eski eşinizi önemsiyormuş gibi bir duruma düşebilirsiniz.

düşmanımın düşmanı dostumdur diyorum

ya söyle bir teori atsak genelde aynı cevreden birine zorla verirler yanı bu kısı kuzenı ıle hısımsa eklemıs olabılır konu sahıbi ile de pek samımı bir kuzenlikleri yoksa belkide eski kocasından ıyılık gordu yada yeni eşini tanıyor konu sahıbı de zamanında cok çekmısse adamdan dusundugunden değilde hanı kuzenıne bukadar cektirmiş adamı neden ekliyor diye dusunuyor galıba mutlu olsa bosanmazdı sonucta uff ne kadar soru var böyle ne gerek var beyın jımnastıgıne hepsını kökten engelle konu sahıbı kocanla mutlu hayatına bak sen...

ben olsam kuzenimi arar ona ''neden o şahsı ekleme gereği duydun'' derdim

ne gevşek kuzen varmış sizde maşallah kınamıyorum benden uzakta kuzeninize bunun nedenini sorun kırıldığınızı belirtin ve şimdiki eşiniz varsa açıklayın sonra iftira falan atılırsa olurmu olur temkinli olun bide kuzeninizin anne babasına açın bu konuyu açık açık bundan sonrada kuzen denilene yön değil yol verin

evet hanımefendi burası türkiye zorla evlendirildim hic duymadınız galiba cocuk gelin diye birşey var bu ülkede biraz onyarginizi azaltın empati yapın
e kalk da döv istersen
şaşırmış olamaz mı insanlar tuhafsınız!

bu arada çok çok büyük olaylar olmadıysa bilmem pek tepki vermezdim herhalde kuzemine
ya da kuzenimle samimiyetime bakardım

Kuzenim yorum yapmış öyle gördüm yoksa banane

hayatta sevmediğim şeylerden biri de genişliktir. eğer genişlik medeniyetse medeniyetsiz olduğumu kabul etmişimdir hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…