- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
- Konu Sahibi willedwoman
-
Ya bu baskasinin adina utanma olayini bi tek ben yasiyorum saniyordum. Ben de oyle bir durumda sanki kendim yasamisim gibi kotu oluyorum hemen kanal degistiriyorum. Bir de gercek hayatta bu olunca of su an yer yarilsa da dibine girsem diyorum. Ama aslinda utanmasi gereken hucbirsey hissetmiyor. Ben neden boyle oluyorum hic anlamiyorum.Ben de tahammül edemiyorum, çünkü birkaç dakikada bir başkasının adına utanma hissi yaşatıyor bu programlar. Bayağı gerilim filmi gibi geriyor beni. Mesela paravan açılıyor ve adam gelen kişiyi yerin dibine sokuyor ya o anı görmeye tahammül edemiyorum. Sonra salak salak konuşmalar, insana yakışmayan tavırlar. Yok hani belgesel tadında izleyeyim diyorum, vahşi ormanda leş yiyen akbaba minvalinde yaklaşayım, ya da ceylan ölüsüne üşüşen sırtlan, çakal gibi yok olmuyor. Ben zaten başka hayvanları yiyen hayvanları da izleyemem zaplarım..
Bende de var, anlamsız ama varYa bu baskasinin adina utanma olayini bi tek ben yasiyorum saniyordum. Ben de oyle bir durumda sanki kendim yasamisim gibi kotu oluyorum hemen kanal degistiriyorum. Bir de gercek hayatta bu olunca of su an yer yarilsa da dibine girsem diyorum. Ama aslinda utanmasi gereken hucbirsey hissetmiyor. Ben neden boyle oluyorum hic anlamiyorum.
Bende sasirdim mesaji okudugumda..Suan baska programdan gecen tum isimler kafamda dondu dolasti hangisi diye dusundumama ortama sorsalar sozde hic izlemedim diyorum tabiki
Ben bir televiyoncuydum.Ona kafayı yemiş olduğunu söyleyin.oraya çıkanların çoğu işsiz güçsüz ne olduğu belli olmayan insanlar ve yarın düzgün bir aileyle karşılaşma ihtimalinide engelliyor.Şahsen benim sülalemde hiö kimse oralara çıkmış hiçkimseyi ailesinin içine almak istemez.Babasıda yok yazık olur evlendipi adamda yarın dalga geçse nediyecek?Çünkü bir tartışma esnasında karşısındaki canını acıtmak iöin bunu yüzüne vurur.merhaba kızlar,
28 yaşında kuzenim var çok güzel sayılmaz. evlenemedi. ismini vermeyim bilindik bir evlilik proğramına müracaat etmiş aramışlar davet etmişler. boydan falan resimlerini göndermiş. banada yeni söyledi engel olmaya çalışıyorum. oralardan düzgün evlilik çıkmaz hepsi yalan dolan diyorum ama çok kararlı. babası yok anneside engel olamıyor. orda çok fazla talip geliyo çok çirkin kızların bile çok yakışıklı talipleri oluyor diyo. kuzenimi nasıl vazgeçirebilirim.
Aynen. Ben de bi tanıdığım cıksa diyorum:) O ses Türkiye gibi ses yarışmalarına çıksa da olur mesela, gene neşemi bulurdum :)Ben de yıllardır şu programa bir tanıdığım bir akrabam çıksa da eğlencemi bulsam diyorum.Ne sanslisiniz.
Kuzeniniz ergenlikten çıkamamış televizyondan izlediği çoğu şey kurmaca, yani ağır konuşmak istemiyorumda böyle şeyler insana zarar verir.Böyle programlar sonra adamın karısı kötü 2. Karıların metreslerin iyi gösterildiği diziler oldukça toplum böyle saçmalar.annesi yalvarıyor kızım bizi rezil etme diye ama dinlemiyor başında babasıda yok. bu benim bir fırsat belki hayatım değişir diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?