kuzenim evlilik programına katılıyor

Ya bu baskasinin adina utanma olayini bi tek ben yasiyorum saniyordum. Ben de oyle bir durumda sanki kendim yasamisim gibi kotu oluyorum hemen kanal degistiriyorum. Bir de gercek hayatta bu olunca of su an yer yarilsa da dibine girsem diyorum. Ama aslinda utanmasi gereken hucbirsey hissetmiyor. Ben neden boyle oluyorum hic anlamiyorum.

Bende de var, anlamsız ama var

Kısmetin nereden geleceği belli olmaz bence karışmayın

Daha birkaç gün önce Esra Erol da Tülay ile Yıldıray evlendi evlenecek olan evleniyor

Dogrusu bu programa babaannem ve babam bakiyorlar. Ben o saatlerde genellikle evde olmuyorum bos oldugum zamanlarda tv de acikken oyle bakiyorum. Ama o zamanlarda bile kendimi o kadar beyinsiz hissediyorum ki. Bir seferinde seda sayan'lisina yabanci bir kadin gelmisti. Ordaki sunucu adama (ismini unuttum) tercumanlik yaptiriyorlardi. Kadin I like mature man diyor ingilizce yani olgun erkeklerden hoşlanıyorum diyor. Sunucu ne dese begenirsiniz. Ooo bu da bizim kadinlarimiz gibiymis maco erkekleri severmis. Gerisine bakamadim odama kactim. Yani bu programa ne zaman baksam her dakika baskalari adina utanma hissini yaşıyorum. Kafami yastığa gommek istiyorum.

Ciddi olarak gelenlerinde olduguna inaniyorum ama cogunun da casting ajanslarindan geldigine eminim. En cokta hergun orda kac saat oturuyorlar isi gucu colugu cocugu yok mu bu insanlarin diye merak ederim hep. Yani aylarca yıllarca oturan var nasil olur ki?

Birisi cikiyor hop dans etmeye başlıyor. Olum cenaze bilmiyorlar. Maalesef ki bu programlar yuksek reytingler aliyorlar. Beyinler iyice uyusuyor.

Rezil olacak bi durum goremedim ortada :) ve ustune gidicegine birak gitsin kendisi gorsun kendisi karar versin. Cok kotu bisey olsa mudahele etmenize neyse der gecerdim ama kotu bo durumda yok ortada siz fazla geriye donuk yasiyosunuz galiba.

Ben de yıllardır şu programa bir tanıdığım bir akrabam çıksa da eğlencemi bulsam diyorum. Ne sanslisiniz.

28 yaşına gelmiş başında babasıda olsa bişey degişmezdı sanırım. Siz kendı fıkırlerınızı söylemişsiniz kararına saygı duymaktan başka yapacak birşey yok.. evet o tarz programlardan düzgün evlilik çok nadır çıkar ama belko ıyı bırısı denk gelır belli mi olur.. bende ümitlendım şimdi :))

Severek evlenip şiddet aldatma görüp ayrılan varken bu programda evlenip mutlu olanlar var..bende çıkmam bende bu tarz programlara kötü bakıyorum ama bu iş de böyle işte kuralı Yok sevginin

Kuzeniniz orda çirkin kızlar bike iyi talipler buluyorlar demekte haklı fakat

1 Onların senaryo olduğunu nette ufak bir araştırmayla dahi öğrenebilir
2 Sunucular katılımcıları yeri geldiğinde yerin dibine sokuyorlar. Basına ne geleceğini bilemez. Reyting malzemesi olabilir.
3 Ordan bulduğu adam ne kadar güvenilir katller bile mevcut
4 Çevresi tarafından rencide edikebilir. O kadar açık fikirli bir toplum değiliz.

Sonrasında ömür boyu gecmiycek bir pişmanlık. Programa katılmanın faydasını görme ihtimali oldukça düşük

Ben bir televiyoncuydum.Ona kafayı yemiş olduğunu söyleyin.oraya çıkanların çoğu işsiz güçsüz ne olduğu belli olmayan insanlar ve yarın düzgün bir aileyle karşılaşma ihtimalinide engelliyor.Şahsen benim sülalemde hiö kimse oralara çıkmış hiçkimseyi ailesinin içine almak istemez.Babasıda yok yazık olur evlendipi adamda yarın dalga geçse nediyecek?Çünkü bir tartışma esnasında karşısındaki canını acıtmak iöin bunu yüzüne vurur.

annesi yalvarıyor kızım bizi rezil etme diye ama dinlemiyor başında babasıda yok. bu benim bir fırsat belki hayatım değişir diyor.
Kuzeniniz ergenlikten çıkamamış televizyondan izlediği çoğu şey kurmaca, yani ağır konuşmak istemiyorumda böyle şeyler insana zarar verir.Böyle programlar sonra adamın karısı kötü 2. Karıların metreslerin iyi gösterildiği diziler oldukça toplum böyle saçmalar.

Bence kendi hayatı banane demeyerek en iyisini yapmışsın yaş kaç olursa olsun insanlar bazı durumları içinden çıkılmaz hissettiğinde yanlış şeyler yapabiliyorlar
Bu evlilik programları kurmaca olmasa bile kadını ve erkeği rencide ediyor çok fazla
Bence onu sosyalleştirerek vazgeçirmeye çalış
Çirkin kızlara yakışıklı erkek geliyormuş demek nasıl bir kafaysa artık tipe göre koca bakılmayacağını da bi anlatıverin

zaten gittiği anda kurguyu görür.ben eglencesine izliyorum
zuhal topal bu sene ilk basladıgında ilk haftasında bir kız geldi bir oglana. zuhal sordu nezamndr takip ediyorsun kız bir ay dedi.zuhal düzeltti tabi canm yaz sezonuna girmeden önce dir dedi

bir baska olay bir tane kadın var azeri eski emekli polismiş.bu yıl birine talip geldi . . daha önceki sezeonlardada gelmişti. paravan acılmadan konusurken kafın hayatını anlatıyordu dün torunum dogdu dedi yaaa felan dediler hatta onu bırakıp geldim beni aradılar burdan dedi.
seda ile ugurun programı zatrn show. esrada show degilmiş gibi yapıyor cok abartanlara aman yapmayın etmeyin diyor ama sacma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…