kuzenim evlilik programına katılıyor

Aynen.. öyle birine denk gelmiştim.Kadina suna talip cikicaksin, şunu reddeticeksin , şunu annenmis gibi telefona baglicaz vs vs .para için rezillik birsürü

Şunu kabul edelim,
Bu evlilik programları tamamen Show amaçlı yapılmış bu arada tesadüf birileri evleniyorsa evleniyordur.
Yoksa eğlence arayanların katıldığı bir program. Kuzeninizde belli hayatında bir macera istiyor. Katılsın zaten gerçekten Edepli amacı evlilik ise orada cok barınamayacaktır. Ya dışlanır ya kendisi kacacaktır.
Kafasına koymuş ve yaşayarak öğrenen biri ise elinizden bişey gelmez.

O programlara normal vatandaşları alıyorlar mı ki?
Ben sadece ajanslardan katılan oluyor, hepsi senaryo diye biliyorum ama ,,,ben şok ben iptal...
Bırak gitsin feleğin çemberinden oda geçsin
aynen bende senin gibi düşünüyordum hepsi oyuncu diyordum ama benim kuzeni aramışlar proğrama davet etmişler. gidecek bakalım gelişmeleri yazarım sizede.

Benim bir arkadaşımın arkadaşı (ben tanımıyorum)
Esra erol da evlenmiş :)
Hatta göstermişti fotoğraflarını çok şaşırmıştım.
Çocuk yurt dışından katılmış, 2 hafta kalabilirim burada sadece demiş
Bu kızda demek ki ciddi anlamda evlenmek için gelmiş
diye düşünmüş, talip olmuş.
Sonuç evliler..

İzin günlerimde bazen bakıyorum
Çok az da olsa evlenmek için gelenler olsa bile
çoğunun anlaşmalı oyuncu olduğu çok belli oluyor.

Adı ne çok merak ettim

Ben bu programların yayınlanmasına karşıyım.Hiçbir faydası olmayan programlar silsilesi.
Evlenmek için o programa çıkan insanların hep psikolojik sıkıntıları olduğunu düşünmüşümdür.
Madem çok ısrarcı gitsin madem kendi bilir.

hiç izlemediğim, izleyenleri de sevmediğim bir program türü bu tür programlar.

toplumun ahlakını bozuyor. aşk, kişilik, anlaşma, sevgi kalmadı... sadece para gözüyle bakıyorlar insanlar birbirlerine artık. ssk, ev araba var mı maaş ne kadar ona bakılıyor...

tüm toplumu bozdular.

o yüzden biri bu tip programları izliyorsa muhabbet bile etmem o kişiyle.

Maalesef bizim evde her daim açık programlar bunlar. Şimdi diyeceksiniz neden? Hic nedeni yok izliyor evdekiler yalan olduğunu bile bile. Yanlış anlaşılmak istemem konu sahibi kelimelerimi düzgün seçerek yazmaya çalışacağım. Maalesef türbanlı bayanları daha cok suistimal ediyor bu programlar. Bi programda var biliyorsunuz kendisi 3 yıldır falan oralarda. RTÜK'e en cok şikayet giden de kendisi. Geçtiğimiz günlerde rakip programda da bir türbanlı bayan evlenmişti gercekten mi yalan mi bilmiyorum. Esra erolun ilk zamanlari hep samimi gelmişti bana. Maalesef su an inandırıcılığı cok dusuk.Programa katılanlar genelde ustte yazılan yorumlar gibi günlük para vs çıkarmak icin. Gerçekten niyeti olani harcarlar orada. Gecen yıl yine türbanlı bir bayan vardi sonra YouTubede başkasının anlattigini itiraf videoları falan çıkmıştı cocuk aldirdigi üzerine. İtirafçı da geçenlerde yine programa gelip özür dilemişti hata ettim diye bir daha gelmedi.Dahasi yüzlerce skandal var araştırırsanız hamile kalip aday arayanlar,yatak görüntüleri cikanlar,itiraflar,küfurler. Cok seviyesiz hepsi. Umarım katılmaz yakininiz.

Aklıma geldi bir de orda saduman diye yorumcu bir teyze var. Kombineli galiba her gün orda. Belli ki iyi bir rakam alıyor. Oradan belli değil mi bu programların tezgahı.

toplum olarak o proğramlara çıkanlara pek iyi gözle bakılmıyor. benim endişem bu yüzden.

Tamam da siz diyeceğinizi demişsiniz çok baskı yapmanın gereği yok. Kendini bildikten sonra sorun da olmaz. İlla gitme yapma demek onu daha çok perçinler bu kadar da kafanıza takmayın tercih onun hayat onun. Orada kötü yola düşecek değil ya öyle bir demişsiniz ki yani.

Anlayamadığım 28 yaşındakı kuzeniniz üzerinde nasıl bu kadar söz hakkınız olduğu. Kendisi zaten yetişkin bir insan. Kararı yalnış evet. Bir kere söylersiniz doğru deyil dersiniz, dinlerse ne güzel, dinlemezse de keyfi bilir çocuk değil sonuçta kendi kararını kendi verebilecek bir yaşta. Başkalarının hayatına sizin ailenizden olmadığı (anne, baba, kardeş) müddetçe bu denli karışmak çok rahatsızedici. Bir de gelip bunu buraya yazmışsınız izleyince herkes anlar artık kim olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…