- 19 Ekim 2009
- 1.956
- 2.524
- 333
- Konu Sahibi willedwoman
-
Aynen.. öyle birine denk gelmiştim.Kadina suna talip cikicaksin, şunu reddeticeksin , şunu annenmis gibi telefona baglicaz vs vs .para için rezillik birsürüBenim de bir arkadaşım orda şu an. Bende ifşa etmemek için ismini vermeyeyim programın. Arkadaşımın parası olmadığında çok sıkıştığında kalkıp gidiyor. Aylık belli bir ücret alıyor, günlük de alabiliyor sanırım. Konaklama bedava , yeme içme bedeva... Her gelen öyle mi bilemiyorum benim bildiğim bu. Siz varın düşünün ne kadar güvenilir olduğunu.
Katilsin ne var ben de katilacagim.
aynen bende senin gibi düşünüyordum hepsi oyuncu diyordum ama benim kuzeni aramışlar proğrama davet etmişler. gidecek bakalım gelişmeleri yazarım sizede.O programlara normal vatandaşları alıyorlar mı ki?
Ben sadece ajanslardan katılan oluyor, hepsi senaryo diye biliyorum ama ,,,ben şok ben iptal...
Bırak gitsin feleğin çemberinden oda geçsin
merhaba kızlar,
28 yaşında kuzenim var çok güzel sayılmaz. evlenemedi. ismini vermeyim bilindik bir evlilik proğramına müracaat etmiş aramışlar davet etmişler. boydan falan resimlerini göndermiş. banada yeni söyledi engel olmaya çalışıyorum. oralardan düzgün evlilik çıkmaz hepsi yalan dolan diyorum ama çok kararlı. babası yok anneside engel olamıyor. orda çok fazla talip geliyo çok çirkin kızların bile çok yakışıklı talipleri oluyor diyo. kuzenimi nasıl vazgeçirebilirim.
Size göre yanlış karar..kuzeniniz bir birey ,istiyorsa bırakın katılsın ,olmayacağını kendisi görsün ,kendi kararını verebiliyor ama yanlış bir karar
toplum olarak o proğramlara çıkanlara pek iyi gözle bakılmıyor. benim endişem bu yüzden.
Hepimiz evlendirme programıyyıızzGuya izlemiyoz ha.Ben de izlemiyom ama kanal degistirirken bile onlari gorsek hemen hafizamiza kaziniyor. Bu nasil is ya.
ozaman dapdar giyinip tepesine deve horgucu turbani takip,full makyaj yaptirsin:))ciksintürbanlı kendisi
Evlilik programınin birinden esimin personelini aramışlar insg.da görüp yakışıklı diye.. . şu adaya gel çık demisler..o da eşimden izin almış 1 hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?