kuzenim hayatini yakmak uzere ne yapmali

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzeninize burada bir hesap açtırın da girip okusun bdvdeki konuları. Belki aklı başına gelir, gelmezse de kendi yaşayıp görür artık yapacak bir şey yok

Bu kız daha 19 yaşında! Bunun annesi babası nasıl izin veriyor bu duruma. Hem prenses gibi büyüt sonra hizmetçi ver. Annesi babası sesini çıkarmıyor seni hayatta dinlemezler.

Kuzeniniz herseye tamam mı diyor yoksa size ben bu konulardan rahatsızım ama elimden bir şey gelmiyor çok seviyorum katlanacağım vs mi diyor. Bu iki ayrım çok önemli. Tamam diyorsa elden birşey gelmez.
Ama sizi yakın hissederek memnun olmadığı konuları paylaşıyorsa bir ihtimal o da küçük bir ihtimal yardımcı olarak vazgeçirebilirsiniz.

Gencecik bir kız 19 yaşında daha ergenlikten yeni çıkmış ve evlenmek üzere???

Üzgünüm ama ne bizim söyleyeceklerimiz ne de sizin söyleyecekleriniz birşeyi değiştirecek gibi görünmüyor.. Normalde bu yaştaki kızlar toz pembe hayallere kapılıp böyle hatalar yapar.. Ama sizin kuzen açık açık yaşayacağı hayatı bilerek buna kalkışıyor.. Gerçekten çok üzücü.

Maalesef evlenecek, önce kayınvalide, kayınpederden bunalacak sonra gelin değil de hizmetçi olduğunu hissedecek akabinde eşine ayrı ev fikrini açacak, eşi buna yanaşmayacak işin içine kayınvalide kayın peder girecek, kızcağız kötü gelin ilan edilecek, eşiyle kalan huzuru da kaçaçak, o arada bi bakmış ki sadece eş değil anne olmuş olacak önce çocuğum için katlanacağım diyecek sonra bakacak ki bu böyle olmayacak boşanmak istediğini dile getirecek, sar başa tekrar huzursuzluk yine kötü gelin ilan edilmeler en son sözünü dinlemediği anne babası devreye girip kızını alacak.. Olan sizin gencecik kuzeninize olacak..

Bir de herkesin "Ben demiştim" demelerine maruz kalacak...Eğer tam manasıyla anlattığınız gibi bir aile ve eş adayıysa benim aklıma bundan başkası gelmiyor..

Umarım hakkında hayırlısı olur ve bu yanlıştan döner..

19 yaşında hayat toz pembe dir.herşey onların istediği gibi sanirlar.filmlerdeki gibi aşk hikayesi...birde herşeyi bildiklerini düşünürler.o yüzden pek birşey yok yapacak

Evlilik düşünsel esneklik gerektirir.Anladigim kadarıyla bu erkek tarafında yok.
Ayrıca salt aşk üzerine temellendirilmis evliliklerin basari orani çok düşüktur.ideal bir birliktelik aşk ve mantık öğelerinin harmanlanmasiyla oluşuyor.Bunlar gelinin önceki yaşantısına set çekip kendi isteklerine boyun egmesini istemisler.Ki burada bir mantık yok.
19 cok küçük bence..Duygusal olarak evliliği çözebilmek adına uygun bir yaş değil.Yani birine çok fazla aşık olmak evliliğe sebebiyet vermemeli.Bu yaşlarda mantıklı dusunemeyebiliyor insan.Bu nedenle kuzenin her şeye tamam diyerek kabul etme eğilimi gosteriyor.Ask çok,mantik ve söz hakkı yok.Boyle bir evlilik tanımı da yok.Erkek tarafında hata göremedim,iş nihayete binmeden açıkça konuşmuşlar.Biz buyuz demişler.Buradaki Hata ise beklentilerin açıkça söylenmesine karşın kız tarafının bu duruma ılımlı ve olumlu bakmasi benim neznimde.
Su durumda kuzeninen fazla 3 ay dayanır gibime geliyor.
Ayrıca boşanmanın sancılı süreçlerinden de haberdar değil muhtemelen.
Yazik eder diyorum,o yaşta düşerseniz toparlanması zor olur.Bu evlilik değil bildiğiniz kölelik.Fransiz ihtilali erkek tarafına pas geçmiş demek ki..

Son düzenleme:
Evliliği ileri tarihe atabilir aile mesela 2 yıl sonra o arada biraz kız çalışsın hayatı öğrensin diye bahaneler uydura bilirler. Ya kız herşeye rağmen evlenir kendi seçiminin sonucunu yaşar görür.

Bir musibet bin nasihatten iyidir. Bazıları yaşayarak ogrenir

Anne babasi da onunla her seyi acikca konusup karari ona biraktilar. Zorla odasina kapatacak halleri yok sonucta..
Anne baba kıyamıyor ama elalem köle gibi kapatacagiz eve demis. Bunlari gorup engel olamiyorsunuz size uzuldum yani. Max 2 yıla doner zaten gercekler suratina carpinca. Cocuk yapmasa bari.

yaşı evlilik için çok küçük aşktan gözleri kör olmuş sanırım bu kadar şeye tamam demek mantıklı değil

Sen vey biz napabiliriz ki kuzenin kararını vermiş onu kararından geri çevirmek ailesinin işi 19 yaşında cahil hic bir şeyin farkında değil akli başında değil akli başında olsa evlenmez zaten onun için dua edin

Şuan perde inmiş gözlerine. Ne deseniz dönmeyecek belli. Aşk sevgi diyor ama yanlış yolda bunu da düğün gününün ertesi sabahı anlayacak. Bir de çok küçük Niye bu acele.

Insanin esiyle başbaşa kalmasinin, sabahlara kadar sevismenin cok guzel seyler oldugunu anlatin. Bu ortamda muhtemelen dusa girmeye bile utanacaklar. Yan odada kayni, diger yanda kayinpederi varken ne hayal ediyormus bir sorun.

Bu sekilde evliliktense ömür boyu sevgili kalirim.

Ben ki akraba ve kalabalik seven bir insanim. Es annesi benim icin gercekten bastacidir. Evime gelsin kalsin diye ben israrla cagririm, oglum da babaannesini cok cok sever mutlu mesut 2 3 haftamiz gecer. Ama bu konunun ben bile hic olurunu göremedim, bu bambaska bir sey.

En azından nişan süresini uzatsın ailesi
. Belki kafasına dank eder bir yaş daha büyüyünce

laf anlatamiyorsaniz yapacak birsey yok.
sadece evlilik planlarını pandemi vs diye erteleteblrisiniz belki.
belki o arada bi ayrılık vs olur.

neden 19 yaşında evlilik karar aliyor ki... ailesiyle anlaşamıyor mu.
bu detay onemli..
onun yaşındaki kızlar normalde gezip tozma alisveris meraki derdinde olur genelde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…