kuzenim kocama bakıyor :(((

yaş +30 olunca kabullenemiyorsunuz galiba bayanlar ama üzgünüm erkkekler genç severrr istiyen kkabullenemesin..bu gerçeği değiştirmicek üzgünüm :)))

Genc baska cocuk başka bir sey farkinda misiniz? Burda 16 yasinda bir kizdan sozediyoruz, hukuki olarak da biyolojik olarak da gelisme caginda bir cocuktan yani.
Dolayisyla 16 yasinda cocukla kurulan iliski istismar, iliskiyi kuran kisi de pedofilidir. Bunun tartisilacak tarafi yok, genc tercihiyle de alakasi yok.
Baska biri kalkip ben 12 yasindakini tercih ediyorum dese onu da mi normallestireceksiniz?

yaş +30 olunca kabullenemiyorsunuz galiba bayanlar ama üzgünüm erkkekler genç severrr istiyen kkabullenemesin..bu gerçeği değiştirmicek üzgünüm :)))

Biz genelde sadece ambalaja bakan şekilci erkeklerle ilgilenmediğimiz için bu dediğinizi yaşamıyoruz.Siz de gençliğinize güvenip cevrenizede bi kaç abaza olgun erkek toplayınca bunu doğru sanmışsınız ama gençlik gidince şutlanırsınız bu kafayla haberiniz olsun:halay:

Aa bu arada ben 23 yaşındayım.Benle ilgilenen hiç bir erkeğin genç olduğum için benle ilgilendiğini düşünmedim.Karşıya ne verebilirseniz sizde onu görürler siz sadece gençliğinizle etkileyebiliyosanız erkekleri sizin adınıza üzüldüm.Her zaman sizden gencleri olacak çünkü, yanındaki adamı sürekli daha genç birine kaptıracak olma düşüncesi zor olmalı.Yazık

Back
X