- 21 Nisan 2015
- 361
- 55
- 28
- Konu Sahibi pamukelif1990
Aslında cok güzel dğl boyu kısa her hareketinden değil rahatsız oşdugum haraketlrinden bahsettimKuzeniniz güzel bir genç kız bence ve siz her hareketinden rahatsız oluyorsunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında cok güzel dğl boyu kısa her hareketinden değil rahatsız oşdugum haraketlrinden bahsettimKuzeniniz güzel bir genç kız bence ve siz her hareketinden rahatsız oluyorsunuz.
Evet canım, eski mesajlarına bak
Evet aldattıKonu sahibi kocan seni aldattı mi ? Üstüne birde o kızı istemeye mi gitti ? Bir üye yazmista doğru mu ?
yaş +30 olunca kabullenemiyorsunuz galiba bayanlar ama üzgünüm erkkekler genç severrr istiyen kkabullenemesin..bu gerçeği değiştirmicek üzgünüm :)))
Benim kız arkadaşımın eside böyle yapmıştı. Bi an acaba dedim ama Allahtan benimkinin kız kardeşi yok.Inanmiyorum ya şok oldum. Aldatani duydum da istemeye gitmek ne ya
Evet aldattı
Ozaman bi tedavi olun bence.hakaret olarak algılamayın ama sorun sizde herkesi tehlike olarak goruyorsunuzEvet aldattı
Benim kız arkadaşımın eside böyle yapmıştı. Bi an acaba dedim ama Allahtan benimkinin kız kardeşi yok.
Herkesi degil gördüklerimi sizle paylaştım bu arada bir üye derken kimOzaman bi tedavi olun bence.hakaret olarak algılamayın ama sorun sizde herkesi tehlike olarak goruyorsunuz
Canım senin eşin seni sen evliyken başkasıyla aldatıp üstüne birde onu istemeye gitmemiş miydi ailesiyle?? Şimdi bu adama nasıl güveneceksin. Kuzenin hakkında böyle düşüneceğine eşini bi yakın takibe al derim.
Nasıl yaniDevrelerim yandı vallaha
İstemeye nasıl gitti neler oldu yani biraz açsan. Kuma olayına mi girecekti neden giremedi?Evet aldattı
Nasıl yani
yaş +30 olunca kabullenemiyorsunuz galiba bayanlar ama üzgünüm erkkekler genç severrr istiyen kkabullenemesin..bu gerçeği değiştirmicek üzgünüm :)))
O zaman esinizi nasil affettiniz yeterince burnu surttumu ( gerci ayrilmadiktan sonra hic bir ceza dank ettirmez) icinizde o zamanlardan kalma korku kaldi mi? Kuzeniniz normalde rahat miOooo uzun hikaye boşver