kuzenim kocama bakıyor :(((

Maalesef sorunlu ergenlerde böyle ilgi çekme merakı oluyor,ziyadesiyle eşi sevgilisi olan erkeklere karşı bilinçaltında ben öbür kadından daha üstün daha güzelimle egosunu okşuyor,çok örneklerine rastladım fazla içiçe olmayın derim kafayı takabilir iyice

Bu yaşlarda bir kız "çocuğu" annesi olarak okuduklarıma inanamadım.

Kız çocuklarına ithamda bulunanlarda hemcinslerimiz üstelik

Yazık çok yazık!!!
Canım bak aleyna tilkide kız "çocuğu" ama dimi o adamla aşk yaşıyor kaç yaş var aralarında

16 yaşındaki bi çocuk bi adamı ayartmaya çalışsa bile ben onu değil ailesini suçlu buluyorum genelde.Çünkü onlar yetistirdi o çocuğu onlar öyle olmasına neden oldu diye düşünüyorum.

Siz nesiniz bilemem ama benim karşılaşmak istemediğim tipte birisiniz.Üzgünüm sizin içinde varsa çocuklarınız için de.
O koyu bir "malum parti"li. Onlara ait tipik zihniyete uygun davranıyor, hiç şaşırmadım, siz de şaşırmayın.

Konuyu kapatıyorum hanımlar, parti, kız çocuklarına zan vb. Bu konu böyle gitmez.

Aman diyeyim kadınlar aman, kimsenin evladına zan üzerine kötü sözler sarf etmeyiniz.

Kuzen, yeğen, komşu kızı veya herhangi bir kız, isterse anadan üryan olsun ne olursa olsun, bir düşünün bakalım sizlerin tabiriyle onun açması mı yoksa sizlerin ayıbı örtmekte gece gibi olmak yerine açmanız mı daha fena?

Dilimizi yüreğimizi terbiye nasip olsun inşaallah.

Back
X