kuzenim kocama bakıyor :(((

Nasıl mesala biz gecen gün annemdeyiz oda orda biz oturma salonunda yız o mutfakta kapınn girişinden eşimi izliyo resmen götünü gösteriyo pozisyon veriyo ya ben emn oşmasam kimseye böyle bi suçlamada bulunmam

Bakın şimdi kuzenim tam bi senedir eşime sarkıyo bı ortada resmen mesala biz odada otursak o odaya geliyo gidiyo bişeyleri toplamış oşuyo ortalıktan domalıyo resmen sacını savuruyo hizmet etmeler felan kıza ayrı bi gıcıklıgı m yok bu arada cok sevdiğim bi kıiuzenimdi ama artık svgi yok mesala bakın gecen yaz oraya gittiö bm bebeğim le eşim izinliydi arkadasıyla beraber di kuzenm bu arada bn eşimle telefonda konusuyom o eşim onların evine gelcek sanıyp gitmil dekolteli felan bişeyler giymiş sonra eşin gelcekmi dedi ona göre giycem üstümü dedi bnde yok gelmicek dedim ve gitti eşormanlarını giydi geldi kapalı normal bi şekilde morali bozuldu farkettm bn eve giderken bi hoşçakal bile demedi öle oturdu kızlar sorun akşınıza takılanı sizce bu ne

elifpamuk onu bence sen kenara çek bir güzel iğnele eğer hareketlerine devam ederse annesine babasına söyliceğin söyle ürküt.. yok yine kaşınır devam ederse saçını başını yol biraz kaşıki hormonları normal seviyeye gelsin küçük leş

Üsluplar mükemmel. biri g.t der biri leş.

Arkasim oncelikle burada suclama var ama suçlamalarında elle tutulur, acik birsey yok bence. Olsa da "kucuk leş"diye bahsettiğin kisi bir çocuk yahu! Cok kucuk değil ama ergen daha kişiliği bile oturmamis. Ciddi manada hos olmayan hareketleri varsa bile annesine anlatilir annesi güzelce konuşur. Asi bir "cocuk" falansa mesela annesi okul rehber ogretmeni ile isbirligi yapar ve bir gorusme ayarlar ne bileyim bişeyler yapilir. 16 diyoruz. Sacini basini yolmak ne. Hangi kafayla yapiyorsun bu yorumlari.

Son düzenleme:
O yaştaki bir genç kız beğenilmek ister , bil hassa yaptığını zannetmiyorum ben açıkçası ...

Zaten size sormuş eniştem gelecek mi diye .Art niyetli frikik vermiyordur. Hem frikik dediğiniz saçını savurması ,kapıda dikilmesi mi ?
Bazı hanımlar ,çok fazla kıskançlık yaptığı için görmekten korktuğu durumları bilinç altına atıp sonra da inanmaya başlıyor .

Bence siz kuzeninizden çok ,eşinizin etkilenmesinden korkuyorsunuz.

Ay ne diyorsunuz siz ya.Valla bazen aklımı kaçıracak gibi oluyorum nasıl bu kadar iğrenç düşünce barındırıyosunuz kafanızda?
İşte hep bunlar temiz kalplilikten : p
16 yaş ne demek ya okuyan, anlayan doğru yanlış bilen .Ortayı açacak bedene sahip olan . He cnm bende çocuğum. Hemde bi yerimi açmadan : p

Eşinle (hala) beraber olamadığın için, eşinin gözünün dışarda olduğunu düşündüğünü belirtmişsin önceki mesajlarında.
Belki önce gidip tedavi olman gerekir eşinle beraber tekrar sorun yaşamamanız için. Hem içindeki bu kuşku da kaybolur belki canım

Üsluplar mükemmel. biri g.t der biri leş.

Arkasim oncelikle burada suclama var ama suçlamalarında elle tutulur, acik birsey yok bence. Olsa da "kucuk leş"diye bahsettiğin kisi bir çocuk yahu! Cok kucuk değil ama ergen daha kişiliği bile oturmamis. Ciddi manada hos olmayan hareketleri varsa bile annesine anlatilir annesi güzelce konuşur. Asi bir "cocuk" falansa mesela annesi okul rehber ogretmeni ile isbirligi yapar ve bir gorusme ayarlar ne bileyim bişeyler yapilir. 16 diyoruz. Sacini basini yolmak ne. Hangi kafayla yapiyorsun bu yorumlari.
Ooo daha beterleri varmış ben frikik e takilmisim. Bunlar nasıl ifadeler böyle ya? Neler yazmışlar. :KK12:

16 yaşında ortayı açana da cocuk denmez.

16 yaş ne demek ya okuyan, anlayan doğru yanlış bilen .Ortayı açacak bedene sahip olan . He cnm bende çocuğum. Hemde bi yerimi açmadan : p

'Henuz kisiligi oturmamis bir ergen olan'ı da ekleyelim. Nihayetinde cocuk ya. Lise 1 falan.

Gerçekten lisans okumadınız dimi? Kendini ifade etmekten aciz biri üniversite mezunu olamaz, olmamalı..
Bilimsel olarak 16 yaşında bir insan çocuktur. Siz ne yakıştırıyorsanız o sizin karanlık düşüncenizden dolayıdır.

Gerçekten lisans okumadınız dimi? Kendini ifade etmekten aciz biri üniversite mezunu olamaz, olmamalı..
Bilimsel olarak 16 yaşında bir insan çocuktur. Siz ne yakıştırıyorsanız o sizin karanlık düşüncenizden dolayıdır.
İnan ki okudum : D Ama okumakla öğrenilecek şeyler değil demekki bunlar.Kk da çok örneğini görüyorum : p

16 yaşındaki bi çocuk bi adamı ayartmaya çalışsa bile ben onu değil ailesini suçlu buluyorum genelde.Çünkü onlar yetistirdi o çocuğu onlar öyle olmasına neden oldu diye düşünüyorum.

Siz nesiniz bilemem ama benim karşılaşmak istemediğim tipte birisiniz.Üzgünüm sizin içinde varsa çocuklarınız için de.

Back
X