Kuzenim ve taciz

Ya hu eşine, babasına söylese, onlar da benim sorduğum soruları soracak, hazır olsun dedim, kötü mü yaptım?
En mantıklı olan şeyin, olayı gören kişiye söylemek olduğunu söylüyorum da, siz anlamıyorsunuz ki.

"En mantıklı olan şey olayı gören kişiye söylemek" diye girmediniz lafa farkındaysanız. Söylem değiştiriyorsunuz şu an.

"Abisini görür görmez abi yardım et diyebilirdi" diye girdiniz.

İkisi arasındaki fark çok büyük.

Burada okuduklarımdan sonra sıralamanın önce polis sonra aile olması gerektiğini düşünüyorum. 1 hafta geçmiş sanırım olayın üstünden o sebeple polise gitmenin şu an anlamı var mı bilmiyorum ama konuyu görenlere ve kendime öneri olsun diye bırakıyorum. Nasıl ki cüzdanımız, telefonumuz çalınsa ilk babaya mı amcaya mı anlatsak demiyor karakola koşuyorsak taciz olayında da polise gidelim ve tarafsız bir alanda suçu deklare edelim. Yabancıların bile sorguladığı böyle bir konuda elimiz güçlü olur en azından. Bana karşı bir suç işlendi ve gereğini yaptım deriz.

O anda sesinizi çıkarmalıydınız,o gün babanıza söylemeliydiniz. Üstelik sizi gören kişinin yanında ses etmemişsiniz, aradan zaman geçmiş.. Kim inanır? Anlatsanız bile sizi gören kişi bunun tam tersi yönde tanıklık edecek.

Bence anlatın neden çünkü yarın bir gün diğer kuzen veya sapık kuzen bir iftirada bulunup söylerse neden söylemedin suçun mu vardı diyebilirler dürüstçe konuşun ama umarım büyük sorunlar çıkmaz baban için

Kadınlara bu cümleleri kurmak zorunda bırakan ataerkil yapıdan nefret ediyorum, tiksiniyorum!

Belli ki sağduyulu sakin mizaçlı birisiniz, o pislik de bundan cesaret almış büyük ihtimalle. Bu endişeleri duymayıp, kendinizi korkmadan savunabilecek olsaydınız susmayın derdim ama konuya babanızın tepkisinden, mahalle baskısından korkarak girmişsiniz, sinirle, öfkeyle yanına bırakmam diyerek girmemişsiniz o yüzden gizleyin senede bi kere de olsa bir araya gelmemeye çalışın.

Size bunu yapan elnet başka kadınlara da yapmıştır net. İlk ve son olmauacaksınız. Ben ses çıkarırdım. Ortalık karışsın. Koca adam bu hareketi yaptıysa sonuçlarına da katlanmalı.

Ohaaaa nasıl da kadını suçlu çıkartmış?? Şok olmuş olamaz mı? Bazen aniden birisi ters davrandığında bile cevap veremiyoruz sonra da keşke şunu deseydim diye kendi kendimizi yiyoruz.
Valla soranlar da adam olsa keşke!!

Son durum nedir konu sahibi, bugün ilk işim eşiyle konuşmak demişsiniz? Ki bence yanlış olur, anne babanızla konuşun. Madem mesajları, arama kayıtları duruyor, adamın kabul edip etmemesinin hiç bir önemi yok...

Acilen evine dön. Diğer konuyu da okudum cok üzüldüm, hepsinin canı cehenneme hasta falan da bakma. Değmez ...

Saklamazdım.
Neden saklamazdım biliyormusunuz,bu gibi utanmaz pisliklerin siz susunca kendine hak görüp devamını getirmeye an kollaması çok olası.
Bak kimseye söylemedi demekki kızmadı,bir daha deneyebilirim özgüveni vermeyin. Kimse inanmasa bile size,o korku ile geri çekilir bir daha yanınıza yanaşamaz. Babanız da bu sebeple kardeşi ile kötü olacaksa olsun. Hemde bir daha bir araya gelmek zorunda kalmazsınız söylerseniz kimse sizi zorlayamaz.

Fake konu gibi geldi resmen biri hayallerini yazmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…