kuzenimi istemeye geldiler çocuk beni beğendi........

kuzenim 28 yaşında çocukta aynı.. anneni al gel demek açıkca kabul etmektir aslında... hisleriniz sağlammıdır?

herşey insanlar için bence bukadar takma ınsnın karsısına bazı seyler herzaman cıkmaz kader ALLAH belkıde sızın karsılasmanız ıcın bunu vesıle ettı canım benım bence şans tanı

çocuğun annesi arayıp teyzene söylesin.oğlum senin yeğeninden hoşlandı diye...belki teyzen olumlu davranır ortalık düzelir

herşey insanlar için bence bukadar takma ınsnın karsısına bazı seyler herzaman cıkmaz kader ALLAH belkıde sızın karsılasmanız ıcın bunu vesıle ettı canım benım bence şans tanı
kötü bir vesile oldu bu durum belki kuzenimi düşünüp hayatımın insanı red edeceğim.
çocuğun annesi arayıp teyzene söylesin.oğlum senin yeğeninden hoşlandı diye...belki teyzen olumlu davranır ortalık düzelir

çocuğun annesi durumdan haberdar mı bilmiyorum hiç konuşmadım çünkü. bu durumu teyzemle konuşmadan önce kuzenimle konuşmam daha mantıklı olmaz mı?

kuzenim 28 yaşında çocukta aynı.. anneni al gel demek açıkca kabul etmektir aslında... hisleriniz sağlammıdır?

Yani güvenirim hislerime, tanımama gerek yok.
Birisiyle ilgili yaptığım yorumlar çok yüksek ihtimalle çıkar.
He sakın yanlış anlama olumsuz konuşmayı seven, öyle laf çarpan biri değilim.
Yani çocuğun ilgisi senin de aklını yavaş yavaş çeldiğine göre
önce annenle net bi şekilde konuş.
Anneni de al gel demek, kabul etmek midir gerçekten?
Yoksa ciddiyetini öğrenmek midir?
Öncelikle gelirler, ailenin ve senin onayın olursa bir süre görüşürsünüz.
Yani bilmiyorum nerede yaşıyorsun, farklı adetleriniz, baskılar var mı ama
Hemen geldi, görüşüldü diye illa olmayacak ya evlilik.
Belki sen belki o vazgeçeceksiniz, tanıma evresi değil mi?
Kuzeninle samimiyetinizi bilemiyorum da
onunla ilgili yapacağım yorumlar hoş olmayabilir.
Çok kafaya takma bence o ne der diye, yalnızca bunu söyleyeyim.

çocuğun annesi durumdan haberdar mı bilmiyorum hiç konuşmadım çünkü. bu durumu teyzemle konuşmadan önce kuzenimle konuşmam daha mantıklı olmaz mı?[/QUOTE]

bence bu durumda sen kuzeninle konuştuğunda ben illaki istiyorum gibi bi duruma düşersin.diğer türlü onlar çok istiyor ve birşeyler yapıyorlar durumunda olurlar...yani teyzene diyebilir kadın senin kızından sonra ona bakmak doğrumu bilmiyorum ama oğlumu engelleyemiyorum diye.böylece siz ve kuzeniniz daha az yıpranırsınız

yabancıya gitmedi :)))) lokum gibi çocuk kuzenimin oldu der senin adına sevinir belki diye yazdım yanlış anlama... :)

sizi yanlış anlamadım. hisleriniz bu nedenden dolayı sordum.. ben tanımadan etmeden bu insanı evime davet etmek konusunda açıkcası pek doğru bulamıyorum. çocuğun gerçkten niyeti evlenmekmiydi yoksa misafir ziyareti amacıylamı geldi o da meçhul. kuzenimle aram ne çok samimi ne çok soğuk orta halli diyebilirim. tayin dolayısıyla hep başka şehirlerde bulunduk o yüzden telefonda tatillerde ve bayramlarda görüştük. annem emekli oldu ve memleketimize döndük. ben çalıştığım için sık görüşemiyorum kuzenimle. tşk ederim yorumunuz için..

Kuzenin zaten aşık olmadı çocuğa, e başkasıyla da görüşüyor, bence kuzeninle açıkça konuşman gerek, belki biraz kıskançlık olabilir ama... eğer kuzenin sanaldaki şahısla iyiyse çok takmayacaktır.. kolay gelsin:)
Reddetme, kuzeninle konuş bir an önce

çocuğun annesi durumdan haberdar mı bilmiyorum hiç konuşmadım çünkü. bu durumu teyzemle konuşmadan önce kuzenimle konuşmam daha mantıklı olmaz mı?

bence bu durumda sen kuzeninle konuştuğunda ben illaki istiyorum gibi bi duruma düşersin.diğer türlü onlar çok istiyor ve birşeyler yapıyorlar durumunda olurlar...yani teyzene diyebilir kadın senin kızından sonra ona bakmak doğrumu bilmiyorum ama oğlumu engelleyemiyorum diye.böylece siz ve kuzeniniz daha az yıpranırsınız[/QUOTE]

hım bu açıdan bakmamıştım olaya. annesine bu durumu söylemesi için önce çocuğa anlatmam gerekir. bunu da nasıl yapcam..

bence bu durumda sen kuzeninle konuştuğunda ben illaki istiyorum gibi bi duruma düşersin.diğer türlü onlar çok istiyor ve birşeyler yapıyorlar durumunda olurlar...yani teyzene diyebilir kadın senin kızından sonra ona bakmak doğrumu bilmiyorum ama oğlumu engelleyemiyorum diye.böylece siz ve kuzeniniz daha az yıpranırsınız[/QUOTE]

hım bu açıdan bakmamıştım olaya. annesine bu durumu söylemesi için önce çocuğa anlatmam gerekir. bunu da nasıl yapcam.. çocukta ne koca meraklısıymış bu demez mi ?

bak ne geldi aklıma sen cocuga olumlu bakıyorsan eger gelsin istesin.
tabi hemen evleneceksiniz diye bir durum yok.
ha ne olur cocuk aılesini alıp gelince hem senin ailenin hem de kuzeninin tavrını ögrenmiş olursun.
sonucta seven cocuk degil mi?bunu ilk baslatan o degıl mı?

bu işi de böyle cözmeye calıssın

sonra zaten olursa görüşürsünüz sana uygun mu degil mi tartarsın

kısmet işte:) ilk annenle konuş bu konuyu, bakalım o nasıl karşılayacak...eğer olumlu olursa kuzeninle konuş sonra çocuğa dersin..ama annen olumsuz yaklaşırsa olurmu öyle şey filan diye, kapatmalısın bence direk..aman sonuçta görücü olmasada olur,çok etkilemez seni olmaması dimi?

hım bu açıdan bakmamıştım olaya. annesine bu durumu söylemesi için önce çocuğa anlatmam gerekir. bunu da nasıl yapcam.. çocukta ne koca meraklısıymış bu demez mi ?[/QUOTE]

çocuğa amacın ne dersin....oda tanımak vs. dicektir...ciddi ve evliliğe giden bişeyler mi yani de o sırada o da evet dicektir.ama kuzenimle aram açılır bu hoş olmaz de...zaten o bişekilde bişeyler yapacaktır.söylediklerine göre ölçersin ve bu dediğim şeyi kabul ettirmeye çalışşırsın.bu sadece bir fikir

güzel fikir fakat. tanımadan işe ciddiyet katmak benim aile yapıma uygun değil. teyzem görücü usulüne sıcak bakıyor olsada. annem bu duruma sıcak bakmıyor. görücü olayını kabul etmez.

bütün yorumlara bakarak ilk anneme anlatmak daha doğru olcak sanırım. olmaması beni etkilemez binlerce erkek var. ama sorun çok ısrarcı olması ve etkilemeye çalışması en önemliside bunu başarmaya başlaması.

güzel fikir fakat. tanımadan işe ciddiyet katmak benim aile yapıma uygun değil. teyzem görücü usulüne sıcak bakıyor olsada. annem bu duruma sıcak bakmıyor. görücü olayını kabul etmez.

hmm o zaman bir şey diyemeyecegim

mesela siz olsanız benim yerimde ne yapardınız?

ben aynen dedigimi yapardım.
öncesinde annene söylersin böyle böyle 1 aydır peşimde diye sonra cat kapı gelirler

ama senin ailene göre uygun degılse bilemiyorum:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…