kapmak? kapma gibi bir durum söz konusu değil yanlız...Kuzen in ztn bir tek yakisikliliga bakiyorsa bu cocugu düsünüyorsa bile uzun sürmez. Ondan o kapmadan siz kapin vede durumu kuzeninize aciklayin..
tşk ederim. yorumları okudunuz mu bilemiyorum ama farklı bakış açılarıda var bu konu hakkında. o bakış açılarını da yabana atmamak gerekiyor sanırım...bence hiçbir sakıncası olmamalı. bu işler kısmet işi. sonuçta kuzeninle aralarında hiç birşey olmamışki. kalbinin sesini dinle, bu senin hayatın.
amin tşk ederim...Hayırlısı olsun. İyi biri ve sanırım sizde onu beğenmişsiniz. Kuzenine ve annene söyle onay alırsan görüş.
amin tşk ederim...Hakkında Hayırlısı Olsun Canım...:130:
Filmlerde ki gibi
Cevriye biraz kaçıktır , ama Necmiye'nin gönlü açıktır puhaaa
Kime niyet kime kısmet ...
:)) mantıklı... tşk ederim yorum yaptığınız için..bizim burda kız görmeye gelindiği zaman,diğer gençler görünmezler.eh iş buya beyefendi kızları karıştırır falan diye :)
Annenle teyzene söyle,görücü gelince,gelin adayından başka kız gösterilmez :)
Bu olayda,reddeden kuzenin olsaydı sorun olmazdı.
Ama erkek tarafı olumsuz yanıt vermiş ve kuzenin "fena değildi" demiş.
Bu durumda sen ilişkiye başlayınca,kıymete binme riski büyük.
Ben beğendim,elimden aldın gibi bir havaya girebilir.
canım sana bsöyle bir sey anlatıyım..benim ananemin kız kardeşini istemeye gelmişler ama dedem ananemi begenmiş ve evlenmişlerhiç bir zaman yanlış anlaşılma ve vs. olmamış. küçükananem de sevdiğiyle evlenmiş yani bırak akışına herşeyi bence
teyzem eski komşusuyla karşılaşmış...... muhabbet etmişler çocuklarından felan bahsetmişler.......sizin oğlan ne yapıyor sizin kız ne yapıyor gibi.......teyzem bize oturmaya gelin demiş kadında benim oğlana kız bakıyorum senin kızınada bakalım demiş...... teyzemde olur demiş..... kuzenime söyledi teyzem bu durumu kuzende kabul etti...... hem oturmaya geliyorlar hemde kız bakmaya yani...... gelecekleri gün bizde annemle teyzemlere gittik bizide çağırdılar çünkü...... geldi bunlar çocuk oldukça yakışıklı iyi de bir işi var........ ama çocuk kız bakmaya geldiklerinden haberdarmı bilmiyoruz..... kuzenim beğendi çocuğu.....çocuğun annesi benimlede sohbet etti sen nerde çalışıyorsun kızım felan diye sordu bende x derhanesinde sekreterlik yapıyorum teyze dedim ve sadece 15 dk. oturdum mutfağa geçtim...... bir kaç gün sonra kadın aramış ve bizim oğlanın ağzını aradım olmaz dedi kusurumuza bakmayın komşu demiş.... kuzenimde zaten bu isteme olayı diyeyim artık bu olaydan önce internetten biri ile konuşuyordu aralarında ilişki vardı fakat yeniydi yinede isteme olayına sıcak baktı olmayınca netden tanıştığı çocukla görüşmeye devam ediyor...... bu çocukta yani kuzenimi istemeye gelen çocukta çalıştığım yeri söylemiştim ya çalıştığım yere geldi ve ben seni beğendim seninle tanışmak istiyorum dedi... saçmalamayın dedim ve kovdum gidin lütfen dedim......... bayramdan önce olmuştu bu isteme olayı.... bayramdan sonra ki hafta geldi iş yerime ve kovmama rağmen hala geliyor ve iş çıkışı yaklaşık bir aydır karşıma çıkıyor ve ısrarla tanışmak istiyor.... hergün görmekten olsa gerek bende hoşlanmaya başladım ve kendimle savaşıyorum.... her karşıma çıkışında tersleyip yoluma devam ediyorum... bir türlü vaz geçmedi ısrar ediyor sürekli.......kuzeniminde netten tanıştığı kişi ile konuşmaya devam ediyor..... çocuktan kaçıyorum sürekli hoşlanmaya başladıkça kendime kızıyorum ve kaçmak için elimden geleni yapıyorum....... ama çocuk her yerde karşıma çıkıyor....ben bu çocuğun tanışma teklifine evet dersem bu etik olur mu?...... tanışmayı kabul etmem doğru olur mu?........ siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?........ fikirlerinizi gerçekten merak ediyorum.... her türlü yorumunuzu da saygıyla karşılıyorum.........
Yok gerçekten yok, ülkemde erkek kıtlığı çıkmış benim haberim bile yok
Bacım sen niyeti bozmuşsun, kuzeninin internetten biriyle konuştuğunu her cümlenin ardından yazmandan belli ne diye soruyorsun fikrimizi, duygusal tatmin mi arıyorsun?:44:
Ya da sen bu çocuğu çoooook beğendin, çocuk ne seni ne de kuzeni beğendi ve psikolojik bir süreç yaşıyorsun... Öyle olmalı yani kusura bakma ama iş yerinden kovuyorsun çocuk hala geliyor, her iş çıkışında karşında vs kısaca seni 1 aydır taciz ediyor (taciz illa temas yoluyla olmaz belirtmekte fayda görüyorum nedense) ve işin ilginç yanı sende bu tacizden zevk almaya başlamışsın
ya saygılı olmak istiyorum ama zor olacak gibi.. yaa arkadaşım ne alakası var nasıl bir düşünce tarzına sahipsiniz.. amacınız taşlamak mı? yorum yapmak mı? bunun ayrımını yapın önce.. yine de tşk ederim.....Ben de böyle düşünüyorum.Neredeyse her cümlenizin arkasından kuzenim nette biriyle konuşuyor,kuzenimin görüştüğü var,kuzenim şöyle böyle vs.vs.vs.
Sen kararını çoktan vermişsin.
eger o cocukla aranda birak evliligi sadece bir flört bile olsa
ve kuzenin bunu duysa aranizda cok ama cok fena seyler olur bence
benim görüsüm bu
ama senin yerinde olsam iyi düsünür öyle karar verirdim deger mi acaba
cünkü kuzeninle aran kesinlikle acilacak
kuzenin ondan hoslansin veya hoslanmasin
zor durum
teyzem eski komşusuyla karşılaşmış...... muhabbet etmişler çocuklarından felan bahsetmişler.......sizin oğlan ne yapıyor sizin kız ne yapıyor gibi.......teyzem bize oturmaya gelin demiş kadında benim oğlana kız bakıyorum senin kızınada bakalım demiş...... teyzemde olur demiş..... kuzenime söyledi teyzem bu durumu kuzende kabul etti...... hem oturmaya geliyorlar hemde kız bakmaya yani...... gelecekleri gün bizde annemle teyzemlere gittik bizide çağırdılar çünkü...... geldi bunlar çocuk oldukça yakışıklı iyi de bir işi var........ ama çocuk kız bakmaya geldiklerinden haberdarmı bilmiyoruz..... kuzenim beğendi çocuğu.....çocuğun annesi benimlede sohbet etti sen nerde çalışıyorsun kızım felan diye sordu bende x derhanesinde sekreterlik yapıyorum teyze dedim ve sadece 15 dk. oturdum mutfağa geçtim...... bir kaç gün sonra kadın aramış ve bizim oğlanın ağzını aradım olmaz dedi kusurumuza bakmayın komşu demiş.... kuzenimde zaten bu isteme olayı diyeyim artık bu olaydan önce internetten biri ile konuşuyordu aralarında ilişki vardı fakat yeniydi yinede isteme olayına sıcak baktı olmayınca netden tanıştığı çocukla görüşmeye devam ediyor...... bu çocukta yani kuzenimi istemeye gelen çocukta çalıştığım yeri söylemiştim ya çalıştığım yere geldi ve ben seni beğendim seninle tanışmak istiyorum dedi... saçmalamayın dedim ve kovdum gidin lütfen dedim......... bayramdan önce olmuştu bu isteme olayı.... bayramdan sonra ki hafta geldi iş yerime ve kovmama rağmen hala geliyor ve iş çıkışı yaklaşık bir aydır karşıma çıkıyor ve ısrarla tanışmak istiyor.... hergün görmekten olsa gerek bende hoşlanmaya başladım ve kendimle savaşıyorum.... her karşıma çıkışında tersleyip yoluma devam ediyorum... bir türlü vaz geçmedi ısrar ediyor sürekli.......kuzeniminde netten tanıştığı kişi ile konuşmaya devam ediyor..... çocuktan kaçıyorum sürekli hoşlanmaya başladıkça kendime kızıyorum ve kaçmak için elimden geleni yapıyorum....... ama çocuk her yerde karşıma çıkıyor....ben bu çocuğun tanışma teklifine evet dersem bu etik olur mu?...... tanışmayı kabul etmem doğru olur mu?........ siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?........ fikirlerinizi gerçekten merak ediyorum.... her türlü yorumunuzu da saygıyla karşılıyorum.........
herhangi bir eylemde bulunmadım zaten haaa içten içe hoşlandım biraz o kadar.. yani kötü bişey yapmadım... sadece fikir almak istedim... tşk ederim yorum yaptığınız için..Ayy kızlar kızcağızın kuzeniyle çoçuk arasında birşey geçmemiş ki sorun olsun benim kuzenim daha beterini yaptı kardeşim kaçarak evlendi annem babam ilk aylar kabul etmediler v.s sonra bariştılar kardeşim eşini almış tanıştırma diye kuzen aşık olmuş anam bir iki kuzen resmen damadı taciz etmeye başlamış allahdan annem fark etmiş yanlız bizim damat kardeşime o kuzenine kanım ısınmadı bize çağırma bizde onlara gitmeyelim demiş çoçuk söyleyemedi herhalde birbirlerine girerlerdiye sonra annemlerde kalmışlar kuzende yan evde oturuyor biliyor kardeşimin orda kaldığını seksi gecelikle kapıya dayanmış sabah sabah enişte naber orasını burasını elliyormuş zavallımda kıpkırmızı kaçıyormuş ama nafile annem sen oklavı al eline azdınmı kız sen. Kuzenın kocasına kadar saldırıyorsun diye düş peşine evine kadar kovalamış herkes öğrendi teyzem uzak tutuyordu şimdi evlendi özür diledi herkezden kardeşimde barıştı yani bu arkadaşın olayında hiç bir sakınca görmüyorum ben görücüye gelmiş adı üstünde görücü beğenmemiş diğer kuzeni beğenmiş olabilir hayat bu
tşk ederim yorumunuz için...Ben de bu durumda yanlış bir şey görmüyorum kime niyet kime kısmet,çocukla kuzeninin bi mazisi yok ki ayrıca kuzenin başkasıylaymş
amin canım.. tşk ederim..Merhaba,
Benim fikrim annenizle bu konuyu detaylı konuşmanız.Sonuçta kız kardeşinin huyunu bilir,ileride bir problem olup olmayacağını size söyler.Ayrıca karşı tarafla bir çay içmelisiniz.Ben olsaydım beğendiysem bir çay içmek isterdim.Niyetini iyice anlarsınız.Bu arada ona da bize sorduğunuz şekilde bu durumun doğru olup olmadığını sormalısınız.Adı üstünde görücü usulü.Görmüş beğenmiş.Öncelikle anne ve karşı tarafla konuşup sonrasında kuzeninize durumu açıklamalısınız.Hatta niye siz açıklıyorsunuz karşı tarafın annesi sorsun çok beğendilerse teyzenize.Hakkınızdan hayırlısı :)
herşey nasip kısmet işi buna inancım çoktur ama bi kıza bakmaya geliniyorsa başka bi bi kız aynı ortama sokulmaz sen o gün teyzenlere gitmek istemiş olabilirsin annende gider ama çocuğun karşısına sadece kuzenin çıkmalıydı sen başka bi odada oturabilirdin ablam ve ben bekarken ablamı görmeyi geldiler ben hiç yanlarına çıkmadım daha doğrusu annem yanlış anlaşılır seç beğen al der gibi dedi :)bana da mantıklı geldi çıkmadım yani bu işler hassas işler doğrusu budur.çocukla bişeyler düşünüyorsan kuzeninle konuşmalısın bence...
Bunları yazan sizsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?