kuzenimi istemeye geldiler çocuk beni beğendi........

evet annen sana doğru yolu mutlaka gösterecektir, sonucu da yaz buraya merak ederiz

ayy bide sanki sen adana dan yazıyomuşsun gibi geldi niyeyse alakasız bi anda geldi bana

evet annen sana doğru yolu mutlaka gösterecektir, sonucu da yaz buraya merak ederiz

ayy bide sanki sen adana dan yazıyomuşsun gibi geldi niyeyse alakasız bi anda geldi bana

yarın tüm cesaretimi toplayıp konuşmayı deneyeceğim. yok adanadan yazmıyorum neden öyle hissetiniz ki acaba? şiveli bir şeymi yazdım. adana şivesini de pek bilmem ama...

yarın tüm cesaretimi toplayıp konuşmayı deneyeceğim. yok adanadan yazmıyorum neden öyle hissetiniz ki acaba? şiveli bir şeymi yazdım. adana şivesini de pek bilmem ama...

yok canım benim garip hissiyatlarım, sadece niyeyse öyle oldu

aşk güzeldir yaa, inşallah hakkında hayırlısı olur, kolay gelsin sana

Kuzen in ztn bir tek yakisikliliga bakiyorsa bu cocugu düsünüyorsa bile uzun sürmez. Ondan o kapmadan siz kapin vede durumu kuzeninize aciklayin..

bence hiçbir sakıncası olmamalı. bu işler kısmet işi. sonuçta kuzeninle aralarında hiç birşey olmamışki. kalbinin sesini dinle, bu senin hayatın.

Hayırlısı olsun. İyi biri ve sanırım sizde onu beğenmişsiniz. Kuzenine ve annene söyle onay alırsan görüş.

Hakkında Hayırlısı Olsun Canım...:130:

Filmlerde ki gibi

Cevriye biraz kaçıktır , ama Necmiye'nin gönlü açıktır puhaaa

Kime niyet kime kısmet ...

Garip geldi bana, çok etik de bulmadım açıkçası.

O gün sen niye gittin ki? İş burdan yanlış.

Kuzeninle aran bozulmasın istiyorsan bir ilişkiye başlamadan önce mutlaka kuzeninle açıkça konuşmalısın.

Bence kuzeninle bir konuş ağzını ara bakalım nasıl karşılıyor. Birde kuzeniniz sorun etmezse o çocukla sevgili olmayı siz düşünüyor musunuz?

kuzenini cok sık goremeyen samimi olmayan biri icin okdr sorun olmaz ama sık sık gorup samimi olan biri icin sorun olusturur bence kuzeniniz cocugu begenmese tamam ama oda begenmis..ya bu durum da cok sacma geldi bizim oglana kız bakıyorum dur seninkinede bakalım herseyi bıraktımda anneler gelseydi cocugun ne isi var dogru gelmedi bana boyle bir adamdan ben hoslanamazdım heralde..

Yok gerçekten yok, ülkemde erkek kıtlığı çıkmış benim haberim bile yok

Bacım sen niyeti bozmuşsun, kuzeninin internetten biriyle konuştuğunu her cümlenin ardından yazmandan belli ne diye soruyorsun fikrimizi, duygusal tatmin mi arıyorsun?:44:

Ya da sen bu çocuğu çoooook beğendin, çocuk ne seni ne de kuzeni beğendi ve psikolojik bir süreç yaşıyorsun... Öyle olmalı yani kusura bakma ama iş yerinden kovuyorsun çocuk hala geliyor, her iş çıkışında karşında vs kısaca seni 1 aydır taciz ediyor (taciz illa temas yoluyla olmaz belirtmekte fayda görüyorum nedense) ve işin ilginç yanı sende bu tacizden zevk almaya başlamışsın

Gelelim diğer meselelereeeee... Herşeyin anlattığın gibi olduğunu varsayalım... 1-Bu çocuk çok biraz yapışkan cinsten ayrıca yüzsüz de kovmana rağmen hala aynı, 2-Çocuğun işinin dediğiniz gibi iyi bir iş olduğunu düşünemiyorum nedeni de her iş çıkışında onu karşında bulman

Son düzenleme:
bir erkek için kimseyle kötü olmaya değmez hele ki akrabalarınla kötü olmaya hiç değmez...

bu olay bana ters geldi(kuzenim eski sevgilimle beraber diye olabilir hassasım)daha sonra aranızda ciddi bişeyler olursa kuzeninin gölgesi olacaktır benim sayemde buldu diyebilir bence uğraşma bırak gitsin..

Sen hoşlanmaya başlamışsın ama bence kuzenin fena bozulur hatta onu beğendi beni beğenmedi diyede üzülebilir.Anlattığın kadarıylada görüştüğü biri olduğu halde hoşlanmıyor ama şuan senin hoşlandığın çocuk ondan hoşlansaydı kesin evlenirlerdi Sen seç kuzenin mi yoksa o çocuk mu illa bi kalp kırılıcak çünkü

Son düzenleme:
Garip geldi bana, çok etik de bulmadım açıkçası.

O gün sen niye gittin ki? İş burdan yanlış.
misafir amaçlı bir durum du bu bizi çağırmalarında herhangi bir sakınca yoktu..
Kuzeninle aran bozulmasın istiyorsan bir ilişkiye başlamadan önce mutlaka kuzeninle açıkça konuşmalısın.
zaten öyle bir adım atarsam bunu ilk kuzenim bilir.
Bence kuzeninle bir konuş ağzını ara bakalım nasıl karşılıyor. Birde kuzeniniz sorun etmezse o çocukla sevgili olmayı siz düşünüyor musunuz?
sorunuzun cevabını bende bilmiyorum. ufaktan bir hoşlanma oldu evet ama iş sevgi noktasına gelince dur demeyi bilirim sanırım. net cevap veremiyorum sorunuza..
çocuğun gerçekten kız isteme niyetiyle mi gelip gelmediğini bilmiyorum o konuda birşey diyemem. tahminimce haberi yoktu sadece tahmin bu...
yorumunuza sadece saygı duymakla ve teşekkür etmekle yetineceğim zira bu ağır cümlelerinize en güzel cevap olur...
bir erkek için kimseyle kötü olmaya değmez hele ki akrabalarınla kötü olmaya hiç değmez...
teşekkür ederim yorumunuz için....
bu olay bana ters geldi(kuzenim eski sevgilimle beraber diye olabilir hassasım)daha sonra aranızda ciddi bişeyler olursa kuzeninin gölgesi olacaktır benim sayemde buldu diyebilir bence uğraşma bırak gitsin..
yani bu durumu yaşadınız sizde..... bende ona dikkat çekiyorum benim sayemde oldu düşünmesini istemem..

kesin evlenirmiydi bilemiyorum ama tanımak isterdi sanırım... seçimi yaptım... yorumunuz için tşk ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…