bütün yorumlara bakarak ilk anneme anlatmak daha doğru olcak sanırım. olmaması beni etkilemez binlerce erkek var. ama sorun çok ısrarcı olması ve etkilemeye çalışması en önemliside bunu başarmaya başlaması.
evet annen sana doğru yolu mutlaka gösterecektir, sonucu da yaz buraya merak ederiz
ayy bide sanki sen adana dan yazıyomuşsun gibi geldi niyeyse alakasız bi anda geldi bana
yarın tüm cesaretimi toplayıp konuşmayı deneyeceğim. yok adanadan yazmıyorum neden öyle hissetiniz ki acaba? şiveli bir şeymi yazdım. adana şivesini de pek bilmem ama...
yok canım benim garip hissiyatlarım, sadece niyeyse öyle oldu
aşk güzeldir yaa, inşallah hakkında hayırlısı olur, kolay gelsin sana
profilimde adana olduğu için olabilir belki. çok tşk ederim..
misafir amaçlı bir durum du bu bizi çağırmalarında herhangi bir sakınca yoktu..Garip geldi bana, çok etik de bulmadım açıkçası.
O gün sen niye gittin ki? İş burdan yanlış.
zaten öyle bir adım atarsam bunu ilk kuzenim bilir.Kuzeninle aran bozulmasın istiyorsan bir ilişkiye başlamadan önce mutlaka kuzeninle açıkça konuşmalısın.
sorunuzun cevabını bende bilmiyorum. ufaktan bir hoşlanma oldu evet ama iş sevgi noktasına gelince dur demeyi bilirim sanırım. net cevap veremiyorum sorunuza..Bence kuzeninle bir konuş ağzını ara bakalım nasıl karşılıyor. Birde kuzeniniz sorun etmezse o çocukla sevgili olmayı siz düşünüyor musunuz?
çocuğun gerçekten kız isteme niyetiyle mi gelip gelmediğini bilmiyorum o konuda birşey diyemem. tahminimce haberi yoktu sadece tahmin bu...kuzenini cok sık goremeyen samimi olmayan biri icin okdr sorun olmaz ama sık sık gorup samimi olan biri icin sorun olusturur bence kuzeniniz cocugu begenmese tamam ama oda begenmis..ya bu durum da cok sacma geldi bizim oglana kız bakıyorum dur seninkinede bakalım herseyi bıraktımda anneler gelseydi cocugun ne isi var dogru gelmedi bana boyle bir adamdan ben hoslanamazdım heralde..
yorumunuza sadece saygı duymakla ve teşekkür etmekle yetineceğim zira bu ağır cümlelerinize en güzel cevap olur...Yok gerçekten yok, ülkemde erkek kıtlığı çıkmış benim haberim bile yok
Bacım sen niyeti bozmuşsun, kuzeninin internetten biriyle konuştuğunu her cümlenin ardından yazmandan belli ne diye soruyorsun fikrimizi, duygusal tatmin mi arıyorsun?:44:
Ya da sen bu çocuğu çoooook beğendin, çocuk ne seni ne de kuzeni beğendi ve psikolojik bir süreç yaşıyorsun... Öyle olmalı yani kusura bakma ama iş yerinden kovuyorsun çocuk hala geliyor, her iş çıkışında karşında vs kısaca seni 1 aydır taciz ediyor (taciz illa temas yoluyla olmaz belirtmekte fayda görüyorum nedense) ve işin ilginç yanı sende bu tacizden zevk almaya başlamışsın
Gelelim diğer meselelereeeee... Herşeyin anlattığın gibi olduğunu varsayalım... 1-Bu çocuk çok biraz yapışkan cinsten ayrıca yüzsüz de kovmana rağmen hala aynı, 2-Çocuğun işinin dediğiniz gibi iyi bir iş olduğunu düşünemiyorum nedeni de her iş çıkışında onu karşında bulman
teşekkür ederim yorumunuz için....bir erkek için kimseyle kötü olmaya değmez hele ki akrabalarınla kötü olmaya hiç değmez...
yani bu durumu yaşadınız sizde..... bende ona dikkat çekiyorum benim sayemde oldu düşünmesini istemem..bu olay bana ters geldi(kuzenim eski sevgilimle beraber diye olabilir hassasım)daha sonra aranızda ciddi bişeyler olursa kuzeninin gölgesi olacaktır benim sayemde buldu diyebilir bence uğraşma bırak gitsin..
Sen hoşlanmaya başlamışsın ama bence kuzenin fena bozulur hatta onu beğendi beni beğenmedi diyede üzülebilir.Anlattığın kadarıylada görüştüğü biri olduğu halde hoşlanmıyor ama şuan senin hoşlandığın çocuk ondan hoşlansaydı kesin evlenirlerdiSen seç kuzenin mi yoksa o çocuk mu illa bi kalp kırılıcak çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?