Bunları yazan sizsiniz.
zahmet etmişiniz ayrıca kırmızılarla felan belirterek .... sizden yorum yapmamanızı rica etsem ne dersiniz... bence güzel olur... iyi geceler...
Yok estağfurullah ne zahmeti.Ricanıza olumlu yanıt veremeyeceğim ne yazık ki.
Daha önceki yorumlarda deginilip deginilmedigini bilmiyorum,
ama (ülkemizin bir gercegi olmasina ragmen) bu devirde halen oglunu yanina alip evlere kiz bakmaya
giden insanlarin olmasi bana cok garip geliyor.
Tersi olsa delirmissiniz derler, üstüne ayiplarlar.
Ne demek kiz bakmaya gitmek!?
Allah akil versin diyorum.
ben konuyu kuzenine aç derim. madem çocuğa karşı duyguların var ve de karşılıklı...ama kuzeninin karşı çıktığını hissedersen ya da bu konunun sizin aranıza gireceğini düşünürsen hiç bulaşma derim kuzen daha önemli inan!! allah yardımcın olsun!!
ama (ülkemizin bir gercegi olmasina ragmen) bu devirde halen oglunu yanina alip evlere kiz bakmaya
Kesinlikle katiliyorum bu yoruma.
Genelleme yapmak istemem aslinda ama boyle erkeklerin bir cogu anneci oluyor ne yazik ki.
Yada daha baska sebeplerden dolayi, kiz arkadas edinememis olan, kisiler oluyyor.
Hani bir araya getirilip, tanistirilip, arkadas olmalari belki saglanabilir.
Ama ozellikle annesinin pesine takilip, kiz bakmaya gidiyorsa bir erkek, neden acaba diye bir dusunmek lazim, diyorum.
sanırım anlatımdan kaynaklanan bir hata oldu özür diliyorum... zaten istemeye gelmek değildi amaç tıpkı sizin dediğiniz gibi bir misafirlik ortamında tanıştırmaktı ama olmadı... çocuk tanışmak istememiş... ben biraz anlatamadım k bakmayın..
Anladim cnm, bu durumda olanlara gitsin o zaman yorumum :)
Pesine bu kadar takiliyor olmasina dair yazayim.
Pekte bir normal insan davranisi degil.
Heleki tanisik oldugunuz bir komsunun kizi olarak.
Neye cesaret edip boyle davraniyor, onuda anlamadim ya.
Egerki sen gercekten istemiyorsan boyle bir iliskiyi ve gercekten cok rahatsiz oluyorsan,
aile buyuklerine citlat olayi, onlarda aileyle gorusup, onlemlerini alsinlar.
Yoksa cok igrenc bir duygu, surekli karsina birinin cikip durmasi.
sen çok fenasın, kuzenim dedim sana, evime çağırdım, mustekbal kocam diye tanıştırdım yaptığın şeye bak!!! hemen kaynana adayına da göz kırpmışsın. benim netten tanıştığım oğlanla ilişkimi düşünüp düşünüp hatta burda anlatıp vicdanı rahatlatma!
kuzen yerine koydum kendimi ve bunları düşündümppp
not: şaka yaptım
ha bu arada bişey daha söylemek istiyorum bu durumda başkalarının değil önemli olan sadece sizin bakış açınızdır...kendi etik değerleriniz, bu durumunuzu yargılama şeklinizdir...hayat aslında böyle yaşanmalıdır başkaları ne düşünüyor diye değil...kuzen sizin hayat sizin karar sizin bunun doğru olup olmadığına kimseye sormadan kendiniz karar vermelisiniz..insan kendi ahlak değerlerini oluşturabildiği müddetçe özgürleşir, gelişir, farkındalığı artar...
bende bunu isterdim aslında ama sanırım yapamayacağım...
her cümlenize kesinlikle katılıyorum... evet insan kendi için yaşamalı, kendi değerlerini kendi oluşturmalı.. fakat hala genel kurallara sıkı sıkıya bağlılık varken bu düşünce ütopik oluyor maalesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?