Kusura bakmayin o sizin komikliginiz konunuza bayagi guldum yani allah baska dert vermesincok komiksiniz
giris belgemi yirtmama 10 sny kaldi yazmayin soyleBir İngilizce öğretmeni olarak sınavı nasıl geçemediniz ben gerçekten o kısmıyla daha çok ilgileniyorum sanırım
Bilerek geçmedim deseniz kabul edeceğim de sınava 1 yıl önce giren biri nasıl sıradan bir hazırlık sınavından kalır?
Kuzeni muzeni boşverin de siz en iyisi biraz gramer çalışın
Edebiyat metinlerini çevirirken de lazım sonuçta
Hem kelime bilgisi hem gramer
Çözüm fikrinize hayran kaldım...giris belgemi yirtmama 10 sny kaldi yazmayin soylesorulara geri donemiyoduk 1 saatte 100 soru cozdum bu kadar oldu yani...bi de oyle temel seviyede degildi bizim denemelerdeki gramer sorularina yakin sevideydi hatta
+1Çözüm fikrinize hayran kaldım...
1 saatte 100 soru çözmek pek mantıklı değil zaten
Ama belli ki sizin de eksikleriniz var
Edebi metinlerin seviyesi de ali topu tut seviyesinde değil zaten
Kendi selametiniz için gramer çalışın diyorum ben size
Siz hala binbir bahane
HAzır okullar açılmış bölümünüzü okuyorken onun hakkını verin
Demi ,Ayy sanki üniversiteyi erken bitirince madalya takıyorlar . Bir sene geç işsiz kalır en fazlaHazırlık geçme sınavını başkasına yaptırıp hazırlığı geçince okulu nasıl oluyacakmış kuzeniniz?
Bu çocuklar neden bu kadar kafasız? Hazırlık gibi bir imkan varken önünde saçma sapan hileler falan. Siz de çanak tutmuş yardım etmişsiniz, bravo...
Ne derlerse desinler, resmen usulsüzlük hakka girmek. Hoş Allah da nasip etmemiş çok güzel olmuş.simdi yaptigim seye dogru demiyorum, ama yasadigim yerin kafa yapisini az cok tahmin edenler olmustur burasi gercekten "hayir ben kimsenin yerine sinava giremem, girip kendi yapsin." diyebilecegim bir yer degil. yani bahane bulurdum normalde, ama haftalar onceden bana soylendi. aslinda yorumlari okurken bunu daha iyi anliyorum, benim sinavdan gecirmeye calisip yine de gecirememem bu kadar laf yememe sebep olurken kim bilir hic yapmasam ne diyeceklerdi? bu insanlarin bir kismiyla ayni evde digerleriyle de ayni apartmanda yasiyorum bu arada. yani idare etmek zorundaydım, dogru degil evet ama suan bile yemedigim laf kalmadi dusunun
merhaba herkese çok uzatmadan konuya geçmek istiyorum.
babamın kuzeninin çocuğunun -direkt biz kuzen diyoruz- hazırlık geçme sınavı varmış. bana fotoğrafları yolladı ben de cevapları attım. bu arada 100 soruydu toplam ve çok uzundu, ben ingiliz dili edebiyatı okuyorum ama ilk sene bomboş uzaktan geçti zaten.
bi de yapamadığım bir konudan baya bi soru vardı. ne biliyorsam yaptım zaten ama geçememiş sınavı. zaten biz bölümde türkçede edebiyat işler gibi ingiliz edebiyatını işliyoruz. böyle gramer konularını en son yksye hazırlanırken görmüştüm ama bölümde hiç karşımıza çıkmadı bile.
neyse sınavı geçememiş. bi de herkese ben selly'e yaptırıcam dediği için akrabalar müdahale oluyorlar saçma sapan. bir tane babaannem var psikolojik sorunlu olduğunu düşünüyorum zaten, nerden öğrendiyse gelip gidip "sana bir işi düştü onu da yapamadın aferin aferin" deyip bağırıyor çağırıyor. yengem de gelmiş "sınıfta kendi yapıp geçenler olmuş sana niye zor geldi ki...neyse hayırlısı" gibi imalı imalı konuşuyor. yemin ederim sinirden ağladım gizli gizli. ben bu konuları unuttuğumu söylemiştim zaten ona da. çok sinirim bozuldu nasıl davranıcam bana surat asılıyor gibi hissediyorum?
Hazırlık geçme sınavını başkasına yaptırıp hazırlığı geçince okulu nasıl oluyacakmış kuzeniniz?
Bu çocuklar neden bu kadar kafasız? Hazırlık gibi bir imkan varken önünde saçma sapan hileler falan. Siz de çanak tutmuş yardım etmişsiniz, bravo...
ya hic bir detay alamadim ondan, sormadim da ama yarin ogrenirim. evet 100 soru vardi. okullarimizi ozelden yazarim istersen buraya yazmayimSınav 100 test sorusundan mı ibaretti? Kaç puan farkla kaldınız? Her ikinizin okulunu da çok merak ettim. Bu olay ikinize de ders olmuştur, yorum yapanlara F*** off diyip geçin bence dhdjdj
Herkesi bulabilirdi tek ingilizce bilen sen değilsin illegal bj iş yapıyorsan tam yapabileceksen kabul etmeliydin bu işi parayla 100 liraya yapan bile bi dünya insan var çocuğun 1 yılını yakmissin
Hangi konu o çok merak ettimaaa yok artik wpflwpdlsp
o niyette olsam iyi olurdu aslinda en azindan gecemedi derdim elimde iyi bir sey olurdu.
simdi bizdeki hazirlik 4 temel beceriden olusuyodu ve gramer sorulari cok degildi. biz daha cok listening writing speaking yaptik ve o konularda sıkıntı yasamadim.
bu sinav tek gramerden olusuyodu ve baraji da ona gore koymuslar sanirim. benim yksye hazirlanirken de yapamadigim gramer konulari vardi ama orda en fazla 3 soruyu gozden cikariyodum. burda o konular sinavin %30unu falan olusturuyodu. boyle yani bilerek falan degil grcip geçmemesi beni hic ilgilendirmiyor keske gecseydi de duymasaydim hatta sacma sapan laflarini
Sınav 100 test sorusundan mı ibaretti? Kaç puan farkla kaldınız? Her ikinizin okulunu da çok merak ettim. Bu olay ikinize de ders olmuştur, yorum yapanlara F*** off diyip geçin bence dhdjdj
Online sinavlarla herkes geçti bende dahil böyle bir sistem varsa herkes kullanır pandemi diyerek kimler kimler okul bitirdi hadi ben açık liseBu bas bayağı kul hakkı ya !
He ben hiç kopya çekmedim mi ? Çektim ama kendim hazırladım.
İyi ki yapamamış.
Ben olsam derim ki kırsın o koca k*çını ve çalışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?