kuzenimi sınavdan geçirmedim diye bana tavır alınması?

Öğretmenim ve branşım neredeyse tüm sınavlar için oldukça önem taşıyor. Ama asla bir başkasının yerine sınava girmem. Bu haksız rekabet olur, diğer çocuklar benle aynı seviyede mi? Tabi ki değil. Bir de bir zahmet herkes kıçını kaldırsın da sınavına çalışsın. Laf olsun diye yapılmıyor o sınavlar. Öğrendin mi öğrenmedin mi onu ölçüyorlar. Öğrenmediysen kalıyorsun, öğrenip öyle geçiyorsun. Milletçe şu sınav mantığını bir anlayamadık gitti zaten. Sidik yarışına çeviriyorlar hemen.
Bu da size ders olsun, bir daha kimsenin angarya işine tamam demezsiniz.
Ayrıca bu bir suç olmalı. Resmen sahtecilik ya.

peki herkesin gecemedigim icin beni art niyetli biri olarak dusunmesi ama benim gercekten gecememis olmam pwldpwldwpdpwp GERCEKTEN yapamadim ama bu konuda cok fazla kotu hissettiriliyorum, ben de isin basindayim yani sonuc olarak yapamayabilirim bazi konulari unutmus olabilirim. diger konularda hakli olabilirsiniz ama suan gecememis olmam beni basarisiz yapsaydi bolumde olmazdim diye dusunmek istiyorum siz de suan bunlari demeyin lutfen.

giris belgemi yirtmama 10 sny kaldi yazmayin soyle sorulara geri donemiyoduk 1 saatte 100 soru cozdum bu kadar oldu yani...bi de oyle temel seviyede degildi bizim denemelerdeki gramer sorularina yakin sevideydi hatta

giris belgemi yirtmama 10 sny kaldi yazmayin soyle sorulara geri donemiyoduk 1 saatte 100 soru cozdum bu kadar oldu yani...bi de oyle temel seviyede degildi bizim denemelerdeki gramer sorularina yakin sevideydi hatta
Çözüm fikrinize hayran kaldım...

1 saatte 100 soru çözmek pek mantıklı değil zaten
Ama belli ki sizin de eksikleriniz var
Edebi metinlerin seviyesi de ali topu tut seviyesinde değil zaten
Kendi selametiniz için gramer çalışın diyorum ben size
Siz hala binbir bahane
HAzır okullar açılmış bölümünüzü okuyorken onun hakkını verin

+1
Ya bazen branşınla ilgili şeyleri bilemediğin oluyor. Ama açığı kapatmak gerek hemen. Ben öyle yapıyorum şahsen. Ki ben öğrenci bile değilim. Her şeyi bilmemiz mümkün değil tabi ki. Ama 100 sorudan da bir 60 falan yapabilmek gerekir en en en azından. İngilizceyi bilmem de kendi branşımda çok daha fazlası gerekir. Ama hadi yabancı dil kanayan yaramız desek o sayıyı verebilirim. Tabi sizler daha iyi bilirsiniz.

bence böyle bir şeyi reddetmeliydiniz, en azından haklı yere tavır görürdünüz.
ben sağlıktan mezunum, bir tanıdığım sevgilisinin sınavını geçmemi teklif etti kabul etmedim. sağlık önemli. "ben kimseye yaptırmadım öğrenip geçilmesi gereken bir şey. ben şimdi geçsem ileride bilmediği bir şeyden başı yansa buna sorumlu olamam" dedim. şimdi bana tavır yapılsa ne yapılmasa ne. sizde keşke "ben çalışıp yaptım, ileride öğrenmediği yerden soru gelse nasıl yapacak. bence çalışıp yapsın" deseydiniz. aile yapınızı az çok çözdüm. fakat bu şekilde kötü olmak yardım edip kötü olmaktan iyidir

Baştan böyle bir şeyi kabul etmeniz yanlış bir kere.
Üzülmedim ikinize de.
Bir daha kimsenin hakkına girmezsiniz inşallah

Demi ,Ayy sanki üniversiteyi erken bitirince madalya takıyorlar . Bir sene geç işsiz kalır en fazla

Ne derlerse desinler, resmen usulsüzlük hakka girmek. Hoş Allah da nasip etmemiş çok güzel olmuş.
Önce kendini düşünen insanlar olduğu sürece bu adaletsizlikler bitmez.

Nasıl bir milletiz böyle ya. Ne kadar kokuşmuş bir kültür olduk. Sahtekarlıkla sınıf geçmeye çalışan öğrenci bu konuyu rahatlıkla aile büyüklerine anlatıp ona yardımcı olmayan akrabayı suçlayabiliyor. Kimse de yav sizin kafanız güzel mi demiyor. Keşke hiç girmeseydiniz bu topa. Ama sizin de yaşınız küçük acemiliğinize gelmiş bir daha ders olsun işte.

Benim üniversite mezunu bir arkadaşım ingilizce bilmediği için tekrar üniversite sınavına girdi. Odtüde eh işte bir bölüme yerleşti. Hazırlığı okudu. Sonra bıraktı. Kurs gibi hazırlık okudu. Bunlar sunulmuş imkanı tepiyor pess

Sınav 100 test sorusundan mı ibaretti? Kaç puan farkla kaldınız? Her ikinizin okulunu da çok merak ettim. Bu olay ikinize de ders olmuştur, yorum yapanlara F*** off diyip geçin bence dhdjdj
ya hic bir detay alamadim ondan, sormadim da ama yarin ogrenirim. evet 100 soru vardi. okullarimizi ozelden yazarim istersen buraya yazmayim

Herkesi bulabilirdi tek ingilizce bilen sen değilsin illegal bj iş yapıyorsan tam yapabileceksen kabul etmeliydin bu işi parayla 100 liraya yapan bile bi dünya insan var çocuğun 1 yılını yakmissin

Siz geçen de bir üyeye "Nolmuş kocan sana or...u dediyse" diyen üye değil misiniz?

Valla fikirleriniz çok enteresan

Sizi ilgiyle takip edeceğim.

Hangi konu o çok merak ettim

Takmayın görmezden gelin Sanki sınavı geçmek sizin göreviniz.

Sınav 100 test sorusundan mı ibaretti? Kaç puan farkla kaldınız? Her ikinizin okulunu da çok merak ettim. Bu olay ikinize de ders olmuştur, yorum yapanlara F*** off diyip geçin bence dhdjdj

ya da bir daha bir şey istediklerinde
get aautt of hieaaa de
off bu kız kapmış desinler

Nasıl bu kadar çabuk unutabildiniz anlamadım yani. Cevapları internetten bulup atsaydınız

Bu bas bayağı kul hakkı ya !
He ben hiç kopya çekmedim mi ? Çektim ama kendim hazırladım.
İyi ki yapamamış.
Ben olsam derim ki kırsın o koca k*çını ve çalışsın.
Online sinavlarla herkes geçti bende dahil böyle bir sistem varsa herkes kullanır pandemi diyerek kimler kimler okul bitirdi hadi ben açık lise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…