Kuzenimin amacı neydi?

Kuzenini gözüm hiç tutmadı. Bildiğin hırsız oldun sen. Kesin sağda solda diyodur bir tek senin yanında değil.

Ayrıca sadece zinciri değil kolye ucu da bana göre kro işi.

Bence ucu hemen geri ver, vermediysen. Ve bir daha bişeyini alma. Biraz da mesafe koy.

Ay neden arayıp bulmuyor bende çok sinir olurdum bu durumda. Bulsun ikinizde rahatlayın yani nedir bu sürekli lafının dönüp aranmaması.

Altın değildir o, altın suyuna batırılmıştır. Tv'de yerel kanallard 60 TL'ye sattıkları takı setlerindendir.

Önerim: yine yerel kanallarda reklamı çıkan altın dedektörlerden alın, evde arama yapın. Yani öyle derde böyle çözüm.

Bi de milletin yüzüne takısı için kıro işi falan dememenizi tavsiye ederim. Ayıp olmuş.

Reactions: KV_
Ben de sizin için aynı şeyi düşünmüştüm ne tesadüf.. Yahu emin olduğum birşey için neden belki ben yanlış hatırlıyorum diye düşüncem? Hani kararsız olsam size hak vericem ama adım kadar eminim yani. Olay hala gözümün önünde.. Yani o kadar inanmak istiyorsunuz ki zinciri benim aldığıma, almama ihtimalimi hiç hesaba dahi katmadan yorum yapıyorsunuz.. Ya hırsızsın yada şizofren muamelesi yapıyorsunuz.. Ayrıca kuzenim emin falan değil. Lütfen düzgün okuyup anlamaya çalışın.. Sırf begeni alabilmek için insanları tersleyerek yorum yapıyorsunuz..

Kimsenin eşyasını ödünç almam , hele altın gibi değerli birseyi almanız hata ,değil kuzenim kardeşim olsa almam

Hayır ben onun yüzüne soylem
Valla aynı şeyi bende düşündüm
Kimsenin eşyasını ödünç almam , hele altın gibi değerli birseyi almanız hata ,değil kuzenim kardeşim olsa almam
Haklısınız ders oldu zaten bana..

Ne kadar kıt anlayışlısınız siz ya. Diyor ki her ihtimale karşı evinize bir bakının, beyniniz size oyun oynayabilir. Siz hala bunu anlamıyosunuz. Evde booombos oturacağınıza açın önce bir beynin insana yapabileceği algı yanılsamalarını okuyun internetten sonra da burda konuşun.

Valla pes ya. Arabayi kv üzerine yapan ve sizden para esirgeyen kocanızın evinde issiz issiz oturacağınıza gidin çalışın kendi takınızı kendiniz alın. Ne kadar gereksiz isler bunlar kuzenden takısını alıp takmak. Görgüsüz müsünüz siz? Elalemin takısıyla hava mı atıyosunuz? O kalın kolye ucundan daha kıroca bir hareket bu. Hem çalışın da her fırsatta size yaptıkları ceyizin lafinı eden koca ve kv kişisine laf vermeyin. Onların ağızlarıı kapatacak laf söyleyemiyosunuz burda gelip sizin iyiliginiz icin yorum yapana çaçaronluk yapıyorsunuz.

Kuzeniniz de bal gibi size hırsız muamelesi yapıyo işte. Gezdigi yerde de anlatıyodur laf arasnda zinciri aldi ama almadm diyo diye.

Eh be ben şişti yorumları okurken. sevde_ kusura bakmayın ama dayanamadım

Akrabanizin kötü bi niyeti yok. Bende bazen unuturum kolyemi falan nereye koydumu cikar bi yerden diye cok umursamam. Hatta 1 ay boyunca alyansimi bulamadim evde ama kendilinden cikti.

Sana illa sen aldin denemiş ben oyke hatirliyodum demis

Kadin hakli olarak vermemek icin numara yapiyor.hatta sizin ucunu ona geri goturmeniz gerekirken bide zinciri bulda bana ver diye baski yapiyorsunuz.siz aldiniz diye dusunurken bu kadar rahatlik pes dogrusu.gidin kadinin kolye ucunu geri verin. kimbilir nekadar zaman oldu? Ozaman geri verdiğinizde ucunu o zincirde ortaya cikacak eminim. kimsenin altini alinip uzun sure takilmaz oyle

Son düzenleme:
Sen neden hırsızlık yapıyosun peki? Yapmıyorum deme sakın insan aklı bu beynin sana oyun oynuyo olabilir.. Eğer bunu kabul edersen ben de senin söylediğini kabul edicem.. Kıroca davranışı senden ögrencek değilim aramızdaki samimiyete dayanarak ben de ona değerli eşyalarımı verdim. Sen burda altınla hava attığımı düşünecek kadar hazımsız bi insan olabilirsin ama ben o kolyeyi altın olduğu için değil modeli hoşuma gittiği için aldım.. Görgüsüzlükle ne alakası var bunun?

İşte tam da anlatmak istediğim bu nasıl açığıni yakalasam diye uğraşırken eski alakasız konularımı okuyup burda sunacak kadar seviye probleminiz var. Ne alaka çeyiz konusu falan? Cahille tartışmaya girmeyin kazanamazsınız diye boşuna dememişler.. İyi günler..

Ablam benim annem, babam, arkadaşım, dostum, sırdaşım gibidir.
Tüm kıyafetlerini, eşyalarını ödünç alırım ama kendi bile verse asla takılarını almam.
Bakarsam da yanında bakar, gözünün önünde yerine koyarım.

Aranızdan su sızmıyor olabilir ama bu mesele duvarı bile çatlatır.
O yüzden bu davranışlardan kaçınılması gerekir.

Haklısınız ama böyle olucagini düşünemedim. Ders oldu bana.

kadın üstüne düşmemiş sen düşmüşsün. disik disik arasa ben rahatsız olurdum sizin yerinizde olsam. akraba yanında konuyu açan da sizsiniz. kuzeninizde bi problem yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…