- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.317
- 198
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Ne malum kayıp olduğu. Hiç inandırıcı gelmedi bu kuzen bana. Dimi ama.Ay neden arayıp bulmuyor bende çok sinir olurdum bu durumda. Bulsun ikinizde rahatlayın yani nedir bu sürekli lafının dönüp aranmaması.
Ben de sizin için aynı şeyi düşünmüştüm ne tesadüf.. Yahu emin olduğum birşey için neden belki ben yanlış hatırlıyorum diye düşüncem? Hani kararsız olsam size hak vericem ama adım kadar eminim yani. Olay hala gözümün önünde.. Yani o kadar inanmak istiyorsunuz ki zinciri benim aldığıma, almama ihtimalimi hiç hesaba dahi katmadan yorum yapıyorsunuz.. Ya hırsızsın yada şizofren muamelesi yapıyorsunuz.. Ayrıca kuzenim emin falan değil. Lütfen düzgün okuyup anlamaya çalışın.. Sırf begeni alabilmek için insanları tersleyerek yorum yapıyorsunuz..Hanimefendi bunu bana değil, kuzeninize söyleyin o zaman. Asıl sizin gibilere laf anlatmak çok zor. Çünkü asla hata yapabileceğiniz aklınıza gelmez. İhtiyaten olur olur, belki ben yanlış hatırlıyorum diye düşünebilmeyi aklınız asla kesmez. Madem öyle, gidin kuzeninizi ikna edin. Kadın da aldığınızdan eminmiş işte, ne diyelim yani? Hayretsiniz ya.
Ne malum kayıp olduğu. Hiç inandırıcı gelmedi bu kuzen bana. Dimi ama.
Valla aynı şeyi bende düşündümValla hersey olabilir sattı belkide eşine senosa verdim dedi.
Hayır ben onun yüzüne soylemAltın değildir o, altın suyuna batırılmıştır. Tv'de yerel kanallard 60 TL'ye sattıkları takı setlerindendir.
Önerim: yine yerel kanallarda reklamı çıkan altın dedektörlerden alın, evde arama yapın. Yani öyle derde böyle çözüm.
Bi de milletin yüzüne takısı için kıro işi falan dememenizi tavsiye ederim. Ayıp olmuş.
Valla aynı şeyi bende düşündüm
Haklısınız ders oldu zaten bana..Kimsenin eşyasını ödünç almam , hele altın gibi değerli birseyi almanız hata ,değil kuzenim kardeşim olsa almam
Ben de sizin için aynı şeyi düşünmüştüm ne tesadüf.. Yahu emin olduğum birşey için neden belki ben yanlış hatırlıyorum diye düşüncem? Hani kararsız olsam size hak vericem ama adım kadar eminim yani. Olay hala gözümün önünde.. Yani o kadar inanmak istiyorsunuz ki zinciri benim aldığıma, almama ihtimalimi hiç hesaba dahi katmadan yorum yapıyorsunuz.. Ya hırsızsın yada şizofren muamelesi yapıyorsunuz.. Ayrıca kuzenim emin falan değil. Lütfen düzgün okuyup anlamaya çalışın.. Sırf begeni alabilmek için insanları tersleyerek yorum yapıyorsunuz..
Akrabanizin kötü bi niyeti yok. Bende bazen unuturum kolyemi falan nereye koydumu cikar bi yerden diye cok umursamam. Hatta 1 ay boyunca alyansimi bulamadim evde ama kendilinden cikti.Hanımlar gunaydin sizlere bisey anlatmak istiyorum çok üzgünüm geceden beri..
Benim evli bi kuzenim var beş altı ay önce evindeydim. Takılarını gösteriyodu bana. Tuğralı yuvarlak altın kolyesi vardı. Çok beğendim begendiysen al tak biraz dedi. Ben yok mok dediysem de verdi. Zaten birbirimizden bişey esirgemeyiz çok samimiyiz. Ama kolyenin zinciri çok kalın olduğu için kro işi geldi bana. Abla zinciri dursunda ben bunu evdeki zincirimle takıym o zaman dedim tamam dedi. Hatta dedi ki siyah derilerden alda onla tak bari onlar güzel duruyor.
Neyse aldım kolyenin ucunu zinciri verdim. Aradan zaman geçti o zincirlerin moda olduğunu gördüm herkes takıyodu hoşuma gitti. Fikrimi değiştirdim aradım dedim ki abla o zinciri alıymda onla takıym herkes öyle kalın takiyo hoşuma gitti dedim. Bana demez mi zinciri aldın ya zaten diye.. Ben şok oldum.
Saçmalama kro işi geldi diye almamistim sadece ucunu aldım hatırlasana dedim. Doğrudur valla hiç hatirlamıyorum o günü ama evdedir kesin çıkar bi yerden dedi. Zinciri verdim diye hatırlıyorum dedi.
Neyse yine evine gittim bikaç
gün kalmaya. Naptin buldun mu zinciri içim hic rahat degil bul bian once dedim. Sacmalama senos icin rahat olsun ben yanlış hatirliyorumdur çıkar bi yerlerden biraz sonra her yeri detayli ararim dedi. ( Bu arada ben orda kaldığım sürede hic bi yeri arayip bakmadı.) Arkadaslar sizin boyle değerli biseyiniz kaybolsa üstüne düşmez misiniz? Ben olsam aramadık yer bırakmazdım evi talan ederdim. Yani hiç umrunda değildi. Benim habersiz asla bişey almicamgimi da çok iyi bilir. Dün de onla beraber bi akrabamiza gittik.
Takılardan felan konu açıldı. Ben de dedim ki abla şu kolyenin zincirini bi bul niye hiç üstüne dusmuyosun dedim. Akrabamiz noldu zincirin mi kayıp dedi. Oda dedi ki evet ya senoş ben almadim diyo ama aldıgini hatırlıyorum.. O an dilim tutuldu resmen ne dicegimi bilemedim. Hayır herkes benim nasıl bi karakterim olduğunu bilir. Yıllarca herkesin evinde kaldım kimsenin bi çöpüne dahi tenezzül etmedim etmem..
O kadar zoruma gitti ki insanların içinde böyle söylemesi.. O an kendimi nasıl savunacagimi bilemedim. Sonra akrabamiz mutfağa geçti. Kuzenimle yalnız kaldık. Bakma öyle senoş şaka yaptım dedi. Amacı ne anlamadım arkadaşlar. Benim almadığımı kendide adı gibi biliyor çünkü
Sen neden hırsızlık yapıyosun peki? Yapmıyorum deme sakın insan aklı bu beynin sana oyun oynuyo olabilir.. Eğer bunu kabul edersen ben de senin söylediğini kabul edicem.. Kıroca davranışı senden ögrencek değilim aramızdaki samimiyete dayanarak ben de ona değerli eşyalarımı verdim. Sen burda altınla hava attığımı düşünecek kadar hazımsız bi insan olabilirsin ama ben o kolyeyi altın olduğu için değil modeli hoşuma gittiği için aldım.. Görgüsüzlükle ne alakası var bunun?Ne kadar kıt anlayışlısınız siz ya. Diyor ki her ihtimale karşı evinize bir bakının, beyniniz size oyun oynayabilir. Siz hala bunu anlamıyosunuz. Evde booombos oturacağınıza açın önce bir beynin insana yapabileceği algı yanılsamalarını okuyun internetten sonra da burda konuşun.
Valla pes ya. Arabayi kv üzerine yapan ve sizden para esirgeyen kocanızın evinde issiz issiz oturacağınıza gidin çalışın kendi takınızı kendiniz alın. Ne kadar gereksiz isler bunlar kuzenden takısını alıp takmak. Görgüsüz müsünüz siz? Elalemin takısıyla hava mı atıyosunuz? O kalın kolye ucundan daha kıroca bir hareket bu. Hem çalışın da her fırsatta size yaptıkları ceyizin lafinı eden koca ve kv kişisine laf vermeyin. Onların ağızlarıı kapatacak laf söyleyemiyosunuz burda gelip sizin iyiliginiz icin yorum yapana çaçaronluk yapıyorsunuz.
Kuzeniniz de bal gibi size hırsız muamelesi yapıyo işte. Gezdigi yerde de anlatıyodur laf arasnda zinciri aldi ama almadm diyo diye.
Eh be ben şişti yorumları okurken.sevde_ kusura bakmayın ama dayanamadım
Haklısınız ama böyle olucagini düşünemedim. Ders oldu bana.Ablam benim annem, babam, arkadaşım, dostum, sırdaşım gibidir.
Tüm kıyafetlerini, eşyalarını ödünç alırım ama kendi bile verse asla takılarını almam.
Bakarsam da yanında bakar, gözünün önünde yerine koyarım.
Aranızdan su sızmıyor olabilir ama bu mesele duvarı bile çatlatır.
O yüzden bu davranışlardan kaçınılması gerekir.
Konuyu ben açmadimkadın üstüne düşmemiş sen düşmüşsün. disik disik arasa ben rahatsız olurdum sizin yerinizde olsam. akraba yanında konuyu açan da sizsiniz. kuzeninizde bi problem yok bence.
Takılardan felan konu açıldı. Ben de dedim ki abla şu kolyenin zincirini bi bul niye hiç üstüne dusmuyosun dedim. Akrabamiz noldu zincirin mi kayıp dedi.
Konuyu ben açmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?