Kuzenimin amacı neydi?

Kardeşin bile olsa asla özel esyalarini kullanma ziynet eşyası bu ne münasebet kullanamam de

Sizin almadiginiz ortaya çıksın diye çok ugrasmissiniz belli ki ama laf sahibinde batar

Ziynet eşyası ödünç alınır mı hiç? Kaybolur, çalınır başınız ağrır. Şu anda olduğu gibi...
Belli ki zincir kaybolmuş ve üzerinize kalmış. Kuzeniniz sizden şüpheleniyor, direkt "Sen aldın" diye suçlamak yerine sakin bir tavır takınıp itiraf etmenizi bekliyor.

Birinci ders; kimsenin heleki evli birinin heleki altın eşyasını almazsınız bundan sonra .
İkinci ders; konuyu ulu orta akrabanın yanında açan bozulup oturan yine sizsiniz. Çünkü daha once yalnızkende aynı şeyi söylemiş böyle bi cvp alacağınızı bilmeniz lazımdı..

Biran önce tuğralı altını da geri verin mümkünse.

Kalın zincirli altın hoşuna gittiyse kendin al tak birdaha.

Onun arayıp aramaması kendi bileceği iş. Siz evi didik didik arayacak kişiliğe sahipsiniz diye oda öyle olacak diye şart yok.

Bu zincir konusu üstünüze kalıp aranız bozulmasa bari. Hayırlı artk.

Ahhh canım benim sen derdine derman arayıp içini dökersin buraya bir çıkış yolu ararsın önceki konularını alıp yüzüne yüzüne çarparlar sen öylesinde böylesin diye sana bu durumda tek tavsiyem bu tür yorumlar yapanları gözardı et kurtul ben öyle kurtuldum.
Konuna gelince kuzenin bence o zinciri sattı sen aldın diye üstüne atıyor bence ucu verip kuzenle arana ciddi bir mesafe koy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…