Kuzenimin babasıyla kavgası

30 yaşına geldiğinde ne yapmayı düşünüyor peki bu kız hey allahım , kendinede o küçücük çocuğada yazık eder . Genelde bu tarz seçimler yapan o beğenmediği baba evine geri dönüyor .

Onun söylediklerini yazıyorum 😞

Bakın kuzeniniz şu anda zor durumda ve bu onu yalnis kararlara itebilir. Yaşı çok genç ve şimdiye kadar verdiği kararlari sağlıksız olmuş. Babası o zaman da razı olmamış şimdi de değil. Madem şimdi evlenmek istiyor, babasını ikna etmeye çalışsın. Ama bunu evden adama kaçarak değil. Kendini yine çok zor durumda bırakabilir. Ortada bir cocuk var, oda perişan olur. Kuzeniniz evlenmek niyetinde, ama o adam henüz hicbirseyi değil ki yanına çocuğunu götürsün. Kuzeniniz şiddete de görüyor, buna çocuğu da şahit oluyor. Hic bir aile büyüğü yokmu bir iki gün yanına gidebileceği,ortalık bir durulsun. Karşıdaki adam bunu nasıl kabul eder. Madem evlenme niyeti var,alsın ailesini adamı ikna etmeye çalışsın. Niyetin ciddiyetini göstersin. Neden kuzeniniz yalnız çabalıyor ki?
Neden direk kaçmayı seçiyor? Ve en önemlisi: Çocuğu her zaman ilk sırada olsun.

Arkadaşlar yanlış anlaşıldık sanırım kız evlenmek için acele etmiyor hemen evleniyimde istemiyo ve çalışıo babası görüşmicem senle dedikçe bu kararı verdi ve bunu yıllardır söylüyo adam yıllardır tek kelime etmedim ikna etmeye çalıştım bi dediği bi dediğini tutmuyo babası oğlanın yanına gidiyo ona yavrum yavrum diye konuşuyo ıturuyo çay içiyo borcu vardı para bile verdi çocuga ama kıza gelince böyle söylüyo katlanamıyorum artık diyo kızada çocugun hatrına burda duruyosun diyo adam itiyo yani kızı dışarı

Madem istemiyosun çocugun yanında ne işin var neden samimiyet kuruyosun nedem para veriyosun
Çocugun arabasını alıp başka bi şehire gitmiş 2 yıl önce babası sonrada kızı neden böyle tehtit ediyo bi anlam veremedik varsa bişy düzgünce söyler insan

Valla kuzenin saglam adim atsin ailesi arkasinda olmayan insanin el oğlu illaki yüzüne vuruyor. Tamam babasi dövmese iyiymia ama gelsin istesin kuzenini razi olmazsa yine olmasin ama usulüne göre olsun hersey.

Babasinin pislik yaptigini düşünerek yaziyorum. Belki evlenmesini istiyodur ama karsida adama güvenmemistir o yüzden

Valla kuzenin saglam adim atsin ailesi arkasinda olmayan insanin el oğlu illaki yüzüne vuruyor. Tamam babasi dövmese iyiymia ama gelsin istesin kuzenini razi olmazsa yine olmasin ama usulüne göre olsun hersey.

Babasinin pislik yaptigini düşünerek yaziyorum. Belki evlenmesini istiyodur ama karsida adama güvenmemistir o yüzden
Kızada söylemiş öncedem bu size çok iyi bakar ama olmaz istemiyorum demiş git gel yani

Kızada söylemiş öncedem bu size çok iyi bakar ama olmaz istemiyorum demiş git gel yani
O zaman bir aile buyugunuz devreye girsin sevenleri ayirmasin ama cok iyi adim atsin. Kac senelik evlilikler bitiyor ve kuzeniniz gencecik rabbim iyi ve hayirli insanla karsilastirsin insaallah. Bende bosanma yolunda ilerliyorum ve gözüm korkuyor bir evladim var benimde kendimi onun yerine koydumda cok zor cookkkk

Kuzeniniz ayri eve ciksin , evlebmek icin biraz beklesin , once bi kendi ayaklari uzerinde dursun , sonra evlenir
Asgari ucretli calisan olarak düşünüyorum da bayani en küçük şehirlerde bile ev kiralar 750-800 yakiti suyu elektirigi tel faturasi olur 500 bakici bulsa yada krese verse 1000 tlden asagi degildir. Hani yeme icme ? Bence konu sahibinin durumu yok yoksa neden buraya konu acsin ki.

O zaman bir aile buyugunuz devreye girsin sevenleri ayirmasin ama cok iyi adim atsin. Kac senelik evlilikler bitiyor ve kuzeniniz gencecik rabbim iyi ve hayirli insanla karsilastirsin insaallah. Bende bosanma yolunda ilerliyorum ve gözüm korkuyor bir evladim var benimde kendimi onun yerine koydumda cok zor cookkkk
AMin 🙏🏻 allah sizin de yardımcınız olsun çocugunuzla beraber güç kuvvet versin

Asgari ucretli calisan olarak düşünüyorum da bayani en küçük şehirlerde bile ev kiralar 750-800 yakiti suyu elektirigi tel faturasi olur 500 bakici bulsa yada krese verse 1000 tlden asagi degildir. Hani yeme icme ? Bence konu sahibinin durumu yok yoksa neden buraya konu acsin ki.
Kuzenim çalışıo ama ayrı eve çıkmasına izin vermiyolar gerçi eve çıksada geçine bilir mi onuda sanmıyorum

Kuzenim daha önce bi evlilik yaptı.
küçük yaşta 18 hamile kaldı evlenmek zorunda kaldı. Babası tabi bir sürü olay çıkarttı asacam kesecem vuracam.
Kuzenine sorsana olay cikarilmayacak bir konu mu? 18 yaşında üniversiteye gitmesi gerekirken hamile kalıp evlenmek zorunda kalmış. Şimdi yine anne babasının onayı olmadan aynı şeyi yapıyor. Çocuğu kız ise empati yapsın biraz.

Back
X