- 21 Ekim 2016
- 1.557
- 1.708
- 133
- 33
- Konu Sahibi minnie mouse
Onun söylediklerini yazıyorumAy iyi tamam gitsin evlensin başı göğe ersin
Ne desek şöyle böyle
O kararını vermiş zaten burda herkes akıl verse nafile

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onun söylediklerini yazıyorumAy iyi tamam gitsin evlensin başı göğe ersin
Ne desek şöyle böyle
O kararını vermiş zaten burda herkes akıl verse nafile
Onun söylediklerini yazıyorum![]()
Kızada söylemiş öncedem bu size çok iyi bakar ama olmaz istemiyorum demiş git gel yaniValla kuzenin saglam adim atsin ailesi arkasinda olmayan insanin el oğlu illaki yüzüne vuruyor. Tamam babasi dövmese iyiymia ama gelsin istesin kuzenini razi olmazsa yine olmasin ama usulüne göre olsun hersey.
Babasinin pislik yaptigini düşünerek yaziyorum. Belki evlenmesini istiyodur ama karsida adama güvenmemistir o yüzden
O zaman bir aile buyugunuz devreye girsin sevenleri ayirmasin ama cok iyi adim atsin. Kac senelik evlilikler bitiyor ve kuzeniniz gencecik rabbim iyi ve hayirli insanla karsilastirsin insaallah. Bende bosanma yolunda ilerliyorum ve gözüm korkuyor bir evladim var benimde kendimi onun yerine koydumda cok zor cookkkkKızada söylemiş öncedem bu size çok iyi bakar ama olmaz istemiyorum demiş git gel yani
Asgari ucretli calisan olarak düşünüyorum da bayani en küçük şehirlerde bile ev kiralar 750-800 yakiti suyu elektirigi tel faturasi olur 500 bakici bulsa yada krese verse 1000 tlden asagi degildir. Hani yeme icme ? Bence konu sahibinin durumu yok yoksa neden buraya konu acsin ki.Kuzeniniz ayri eve ciksin , evlebmek icin biraz beklesin , once bi kendi ayaklari uzerinde dursun , sonra evlenir
AMinO zaman bir aile buyugunuz devreye girsin sevenleri ayirmasin ama cok iyi adim atsin. Kac senelik evlilikler bitiyor ve kuzeniniz gencecik rabbim iyi ve hayirli insanla karsilastirsin insaallah. Bende bosanma yolunda ilerliyorum ve gözüm korkuyor bir evladim var benimde kendimi onun yerine koydumda cok zor cookkkk
Kuzenim çalışıo ama ayrı eve çıkmasına izin vermiyolar gerçi eve çıksada geçine bilir mi onuda sanmıyorumAsgari ucretli calisan olarak düşünüyorum da bayani en küçük şehirlerde bile ev kiralar 750-800 yakiti suyu elektirigi tel faturasi olur 500 bakici bulsa yada krese verse 1000 tlden asagi degildir. Hani yeme icme ? Bence konu sahibinin durumu yok yoksa neden buraya konu acsin ki.
Kuzenine sorsana olay cikarilmayacak bir konu mu? 18 yaşında üniversiteye gitmesi gerekirken hamile kalıp evlenmek zorunda kalmış. Şimdi yine anne babasının onayı olmadan aynı şeyi yapıyor. Çocuğu kız ise empati yapsın biraz.Kuzenim daha önce bi evlilik yaptı.
küçük yaşta 18 hamile kaldı evlenmek zorunda kaldı. Babası tabi bir sürü olay çıkarttı asacam kesecem vuracam.