• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimin Düğünü Var

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.811
4.469
103
31
Ben yabanci gibi yaklaşıyorum.Geç gitmeye çalışıyorum düğüne.Kuzenimle soğuğum.Birde kendi düğünüm olmadığı için sebepsizce kıskancım napmaliyim ? 😔😔😔

Ben yabanci gibi yaklaşıyorum.Geç gitmeye çalışıyorum düğüne.Kuzenimle soğuğum.Birde kendi düğünüm olmadığı için sebepsizce kıskancım napmaliyim ? 😔😔😔
Ben hepsinin düğününe öyle gidiyorum. Milyon tane kuzenim var hangi birine yana yakıla gitcem :D

Sizin bileceğiniz iş.
Sırf düğününüz olmadı diye kıskançlık saçma ama ilişkiniz yoksa da normal yabancı gibi durmanız.
Ne biliyim biraz öyle oldum.Oda farklı kültürden evleniyor.Teyzem gelininin bir dediğini iki etmiyor.Paralarina göre harcama yaptılar.Bana hiç değer verilmedi ya belki ondandır.

Ne biliyim biraz öyle oldum.Oda farklı kültürden evleniyor.Teyzem gelininin bir dediğini iki etmiyor.Paralarina göre harcama yaptılar.Bana hiç değer verilmedi ya belki ondandır.
Herkes aynı şeyi yaşayamıyor ki. Her birimiz farklıyız,farklı insanlarla evleniyoruz,farklı ailelerle aile oluyoruz. Başkası size değer verse nolur vermese nolur. Siz kendinize değer verin yeter

Herkes aynı şeyi yaşayamıyor ki. Her birimiz farklıyız,farklı insanlarla evleniyoruz,farklı ailelerle aile oluyoruz. Başkası size değer verse nolur vermese nolur. Siz kendinize değer verin yeter
Davullu zurnalı gelin oluyor kız.Mutluluklarinda gözüm yok düğün salonu da tutmadilar gerçi.Ama bana gelin arabası istedim olmadı zaten bu yüzden ayrildim

Back
X