• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimin Düğünü Var

Ne diyelim bilemedim ki, gelinlikle gidin mi diyelim?
Kendi düğünü olmadığı için başkasının (kuzen bir de yani) düğününü kıskanmak çok sağlıklı değil.
Gidip eğleneceksiniz, bu kadar.

Ne diyelim bilemedim ki, gelinlikle gidin mi diyelim?
Kendi düğünü olmadığı için başkasının (kuzen bir de yani) düğününü kıskanmak çok sağlıklı değil.
Gidip eğleneceksiniz, bu kadar.
gelinlikle gitmesi hatta kırmızı kuşak da bağlaması lazım ki bakire olduğunu ilan edebilsin...

100 gram mehire şaşırıyoruz ya burda benim arkadaşım 200 gram istemişti ben şok 🤦 banada demişti ben şu kadar istedim sende çok iste bence diye. İstemem demiştim ben ama hoca bişey söylemek zorundasın diyince 19 gram demiştim😁 şuan kendimi sorguluyorum hayır neden 19 mesela beni 19 da durduran neydi neden 10-20 değil 😁

100 gram mehire şaşırıyoruz ya burda benim arkadaşım 200 gram istemişti ben şok 🤦 banada demişti ben şu kadar istedim sende çok iste bence diye. İstemem demiştim ben ama hoca bişey söylemek zorundasın diyince 19 gram demiştim😁 şuan kendimi sorguluyorum hayır neden 19 mesela beni 19 da durduran neydi neden 10-20 değil 😁

Gönlün zenginmiş djdjds
Ben 200 e de karşı değilim 10 a da. O an içinden geçeni söylersin ne var hdjdk bir limit yok nasılsa varsa da ben bilmiyorum hdjdj

Gönlün zenginmiş djdjds
Ben 200 e de karşı değilim 10 a da. O an içinden geçeni söylersin ne var hdjdk bir limit yok nasılsa varsa da ben bilmiyorum hdjdj
Yani limit yok ama Allah korusun olası bir durumda dinimize göre vermesi gerekiyor ya karşı tarafın ne biliyim tutupta 100-200 demezsin yani 100 gram altın kaç TL yapıyor haberi var mı acaba konu sahibinin 😁

Yani limit yok ama Allah korusun olası bir durumda dinimize göre vermesi gerekiyor ya karşı tarafın ne biliyim tutupta 100-200 demezsin yani 100 gram altın kaç TL yapıyor haberi var mı acaba konu sahibinin 😁
Ayy sizin narin kalbiniz beni şuan çok etkiledi 🧿 boşanma durumunda sanırım kocamın onu nasıl ödeyeceğini düşünecek kadar narin kalpli olamam gibi jdjdj

Eskiden olsa hiçbir şeydi 100 gr, azdı bile, adama gülerlerdi 100 gr deyince ama altın deli gibi fırladı o yüzden çok geliyor.

Ben yabanci gibi yaklaşıyorum.Geç gitmeye çalışıyorum düğüne.Kuzenimle soğuğum.Birde kendi düğünüm olmadığı için sebepsizce kıskancım napmaliyim ? 😔😔😔
Sizin düğününüz olmadı diye onlarda mı yapmasaydı? Çok samimi değilseniz ama gitmeniz gerekiyorsa gider kutlar dönersiniz. Ama bence güzel bakip insanların mutluluklarından, mutlu olmayı deneyin bu şekilde çok yorulursunuz ve negatifi çekersiniz.

Davullu zurnalı gelin oluyor kız.Mutluluklarinda gözüm yok düğün salonu da tutmadilar gerçi.Ama bana gelin arabası istedim olmadı zaten bu yüzden ayrildim
Sen A Aysenimi ile iyi anlaşılsın. O da her şeyi kıskanıyor

Eskiden olsa hiçbir şeydi 100 gr, azdı bile, adama gülerlerdi 100 gr deyince ama altın deli gibi fırladı o yüzden çok geliyor.
Evet eşimde diyor önceden arkadaşlara çeyrek götürmeye utanirdik bir ceyrekle mi gidicez diye düşünüp bişey daha eklerdik falan diye. Hiç birisi bize geri gelmedi tabiki o ayrı 😁 ama alım gücü tabi çok etkili şimdi çok uçuk geliyor haliyle.

Davullu zurnalı gelin oluyor kız.Mutluluklarinda gözüm yok düğün salonu da tutmadilar gerçi.Ama bana gelin arabası istedim olmadı zaten bu yüzden ayrildim
Kemdi dugunune belediye otobusuyle gitmiycektin heralde. bunjn icin ayrilinir mi yahu

Back
X