Kuzenimin kizi

Ergenlik çağında böyle çocuklar var malesef. Benim yeğenimin kızı babası biryere hayır gidemezsin dedi diye sinir krizi geçirmişti. Bizde birileriyle yakalık saçma sapan yerlerde ben takip bile etmiştim o dönem.

Sakinleşecek bu dönemler olabildiğince zaptetmeye çalışıp pişman olacağı şeyleri yapmasını engellemek ve psikiyatırla terapilerle desteklemek gerekiyor.
Doktordan yardım almışlardı terapilerle 4 yıl geçti. Arsızlıksa evet bazı çocuklar arsız oluyor. Yeğenimin çocuğu alt katta oturuyorlar çok yakinen herşeyi biliyorum sevgisizlik yok saygısızlık Yok evde patırtı yok ama kız ergenliğe girince arsızlıksa evet arsız oldu.

Neden yokmu daha rahat böyle şeylerden çekinmeyen kadınlar. Var kabul edelim bence.

Hormonel bir sorun ya da baska bir rahatsizligi olabilir. Ailesel problemler de etken olabilir ama sart degil. Buna benzer durumda bir genc kizla tanismistim, "annem babam abim hepsi iyi davraniyorlar, istedigimi de yapiyorlar ama benim icimden boyle olmak geliyor" diyordu. Aile perisan tabi...

Bakın verdiğiniz örnekte aile terapi almasını sağlamış.
Aman bu arsız evlendirip kurtulayım dememiş

+1

Yok yok dusundugunuz gibi deyil iste adamda bu laflardan korkuyo kiz uvey babasini seviyo kendi babamin yapmadiklarini yapiyo babam diyo adam zaten disarda calisiyo ayda 1 eve geliyo

hiçbir şeyden emin olamazsınız insanlar normalde gülerken içinden kan ağlıyor olabilir
kesin bir sorun var ailede düzgün bir ailede cok zor boyle bir durum

Valla basa gelmeden anlasilmiyor sanirim ben yardim icin akil almak icim danisayim dedim aleem kadinin tekrar evlenmesine takmis ben ne anliyorum onlar bana ne soyluyo adam hakliymis uvey baba taciz etmistire bile bagladilar Allah kimseyi evladiyla arsizlikla imtihan etmesin kuzenime daha da uzulmeye basladim artik

Yazık kıza. Öz babası kızını arayıp sormuyor,ilgilenmiyor. İçinde ne fırtınalar kopuyor kim bilir. Olayı sevgisizliğe bağlamayın demişler de olayın özü bu:sevgisizlik. Herkes sevgisizliğe aynı şekilde tepki vermez. Kimisi normal görünür içten yaşar, kimisi de bu kızımız gibi yanlış tercihler yapar. Şu durumda kıza yüklenmek ve suç bulmak vicdana sığmaz! Ne kadar zor olursa olsun anne kızından vazgeçmemeli. Ne demek evlendirmek? Nasıl bir cehalettir bu? Ana baba ayrı, baba ortada yok, anne bir cins, evde yeni/yabancı bir kişi, belliki öğretmenlerinden de destel görmüyor. E bu kız bir şeylere merak salmasında ne yapsın? İyi bir psikoloğa götürün. Ünlü,şanlı,şöhretli psikolog iyi psikolog demek değildir. Kimmiş,neymiş, hangi okulda okumuş,neyi araştırmış, ne üzerinde uzmanlaşmış araştırın .

Bence psikolok kendı arsızlığından o şekıl de konusmus, okul müdürü de kendı cahıllığınden öyle yorumlarda bulunmuş. Yani kör topal ne kadar gereksız ınsan varsa toplanmış.

Hayir a
hiçbir şeyden emin olamazsınız insanlar normalde gülerken içinden kan ağlıyor olabilir
kesin bir sorun var ailede düzgün bir ailede cok zor boyle bir durum
hayir asla boyle birsey yok mumkun bile olamaz elin adaminin gunahini aliyorsunuz ve tanimadan boyle seyler soylemeyin kimse hakkinda

Kişisel bakımını yapmaması ciddi bir problem tabiki, bunların hepsini not alın ve psikologa söyleyin mutlaka bunu da.

Hayir a
hayir asla boyle birsey yok mumkun bile olamaz elin adaminin gunahini aliyorsunuz ve tanimadan boyle seyler soylemeyin kimse hakkinda

valla elin adamını koruduğunuz kadar kendi yeğeninizi biraz korusaydınız bu çocuk da biraz hale yola gelirdi hala arsız yazıyorsunuz çocuğa
kızının kirli donlarının reklamını bile millete yapan anne ne vermiş ne bekliyor kızından

Bu dönemlerini çok enteresan geçiren çocuklar var. Anneside boş anında söylemiştir belki.
Yoksa evlilik asla düşünülecek yöntem değil.

Bakın verdiğiniz örnekte aile terapi almasını sağlamış.
Aman bu arsız evlendirip kurtulayım dememiş

Valla cok tesekkur ederim bende anne baba ayri buyudum uvey anneyle buyudum ama hic 50 yasindaki adamlarla seks konusmadim insanlari anlayamiyorum ya

siz de dayak yediğiniz kocanızla yaşamaya devam ediyorsunuz
herkes aynı ertkilenecek diye bir kaide yok o öyle etkilenmiş boşanmadan siz de böyle etkilenmişsiniz

Ergenlik caginda, oz babasinin aramadigi ilgilenmedigi bir kiz cocugu ve buyuk erkeklere olan meraki... o kadar anneye konsantre ki konu sahibi, ilgisizlik sevgisizlik deyince babasizligi aklina getirmiyor bile.
Babasini asla kafasina takmiyor hatta nefret ediyorum abla olse aglamam hic diyor uvey babasindan icin benim babam o diyor ha bu arada sunuda soyleyeyim cocugun bu anlatilan kiz olduguna asla inanmazsiniz gayet saygili muabbet edilebilir bir cocuk ben sok oluyorum annesi falan anlattikca sanki o o deyil

Müdürün de doktorun da yaklaşımı çok yersiz olmuş.
Bence psikolok kendı arsızlığından o şekıl de konusmus, okul müdürü de kendı cahıllığınden öyle yorumlarda bulunmuş. Yani kör topal ne kadar gereksız ınsan varsa toplanmış.

Konu sahibi sen yapıcılık istiyorsun ama olumsuz hiçbir yorumu ciddiye almıyor, kuzenini ve kocasını korumaktan başka bişey yapmıyorsun.

Bi iki tane sizi destekleyen çıkmış, "mükemmel yorum işte bu teşekkürler" diye karşılıklı birbirinizi övmüşsünüz. Böyle sonuç alamazsın. Boşuna konuşuyoruz yani biz.

siz de dayak yediğiniz kocanızla yaşamaya devam ediyorsunuz
herkes aynı ertkilenecek diye bir kaide yok o öyle etkilenmiş boşanmadan siz de böyle etkilenmişsiniz
Ne kadar terbiyesiz bir insansiniz siz ya ayni sey mi benim eski konumu neden bu konuda gundeme getiriyosunuz insanin acigini bekleyen sansarlara benziyorsunuz cok terbiyesiz nefretlik bir insansiniz!

nasıl babasını kafasına takmıyor yaa
kurduğu cümleden belli değil mi ne kadar etkilendiği
nefret etmeyi kolay bir duygu sanıyorsunuz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…