Başka kardeşler de var yaniAdam eviyle esiyle cocuklariyla ilgisiz bir adamdi ve aldatti
Bakın verdiğiniz örnekte aile terapi almasını sağlamış.Ergenlik çağında böyle çocuklar var malesef. Benim yeğenimin kızı babası biryere hayır gidemezsin dedi diye sinir krizi geçirmişti. Bizde birileriyle yakalık saçma sapan yerlerde ben takip bile etmiştim o dönem.
Sakinleşecek bu dönemler olabildiğince zaptetmeye çalışıp pişman olacağı şeyleri yapmasını engellemek ve psikiyatırla terapilerle desteklemek gerekiyor.
Doktordan yardım almışlardı terapilerle 4 yıl geçti. Arsızlıksa evet bazı çocuklar arsız oluyor. Yeğenimin çocuğu alt katta oturuyorlar çok yakinen herşeyi biliyorum sevgisizlik yok saygısızlık Yok evde patırtı yok ama kız ergenliğe girince arsızlıksa evet arsız oldu.
Neden yokmu daha rahat böyle şeylerden çekinmeyen kadınlar. Var kabul edelim bence.
+1Çocuğunun sorunlarını düşünmeden, sorunları çözmeden evlenip sonra "ay ben uğraşamıyorum" ne güzel ya.
Ayrıca konu sahibi 14 yaşında çocuktan bahsediyorsun. Hadi diğerleri tamam da bir insanın eli uzunmuş öyle laf çıktı falan demen için gözünle gördüğün bile yetmez. Gözünle bile emin olamazsın. Resmen dedikodu bu. Çocuk işte kim bilir ne derdi var. O çocuk belki ilerde düzelir aklı başına gelir, iyi yerlere de gelir. O zaman ağzının içine bakarsınız ama bu sefer o ailenin yüzüne de bakmaz bir daha nefret eder. Bizim insanımız böyledir çünkü. Zulmedebildiğine eder sonra o kişi kaza bela bi yerlere gelsin kapısında yatar.
Allah yardım etsin bu ülkenin kokuşmuş varoş zihniyetiyle yetişmek zorunda kalan bireylerime gençlerine.
Yok yok dusundugunuz gibi deyil iste adamda bu laflardan korkuyo kiz uvey babasini seviyo kendi babamin yapmadiklarini yapiyo babam diyo adam zaten disarda calisiyo ayda 1 eve geliyo
Valla basa gelmeden anlasilmiyor sanirim ben yardim icin akil almak icim danisayim dedim aleem kadinin tekrar evlenmesine takmis ben ne anliyorum onlar bana ne soyluyo adam hakliymis uvey baba taciz etmistire bile bagladilar Allah kimseyi evladiyla arsizlikla imtihan etmesin kuzenime daha da uzulmeye basladim artikTesekkur ederim @Mucella durum baya zorlu hakaret etmeden yardımcı olmak lazim. Konu sahibi canım sen kimseye bakma bizim toplum böyle işte. Bir olay oldu mu herkes uzman kesilir.. durumunuz çok hassas. Dediğim gibi iyi bir psikiyatrist bulun güzelce dinlesin, gerekirse ilaca başlar. Çok kafanızda büyütmeyin. Ama doktoru iyi araştırın hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama mümkünse ün yapmış tanınmış biri halleder gibi geliyor bana.
hayir asla boyle birsey yok mumkun bile olamaz elin adaminin gunahini aliyorsunuz ve tanimadan boyle seyler soylemeyin kimse hakkindahiçbir şeyden emin olamazsınız insanlar normalde gülerken içinden kan ağlıyor olabilir
kesin bir sorun var ailede düzgün bir ailede cok zor boyle bir durum
Okula yolladiklarinda okula diye gidip okuldan kacacak onun icin zannetmiyorum... bide diyo ki annesi ablam 1 ayda bir banyoya giriyo saclari kivircik o yuzden girmiyomus banyoya duzlestirmesi zormus konuyon kizim gir banyoya ic camasirini vs her gun degistir diyom yok insan sac duzlestirmek zor diye banyo yapmazmi 1 ay yikanmiyo ben boyle soyluyom diye kotu oluyom
Hayir a
hayir asla boyle birsey yok mumkun bile olamaz elin adaminin gunahini aliyorsunuz ve tanimadan boyle seyler soylemeyin kimse hakkinda
Bakın verdiğiniz örnekte aile terapi almasını sağlamış.
Aman bu arsız evlendirip kurtulayım dememiş
Valla cok tesekkur ederim bende anne baba ayri buyudum uvey anneyle buyudum ama hic 50 yasindaki adamlarla seks konusmadim insanlari anlayamiyorum ya
Babasini asla kafasina takmiyor hatta nefret ediyorum abla olse aglamam hic diyor uvey babasindan icin benim babam o diyor ha bu arada sunuda soyleyeyim cocugun bu anlatilan kiz olduguna asla inanmazsiniz gayet saygili muabbet edilebilir bir cocuk ben sok oluyorum annesi falan anlattikca sanki o o deyilErgenlik caginda, oz babasinin aramadigi ilgilenmedigi bir kiz cocugu ve buyuk erkeklere olan meraki... o kadar anneye konsantre ki konu sahibi, ilgisizlik sevgisizlik deyince babasizligi aklina getirmiyor bile.
Bence psikolok kendı arsızlığından o şekıl de konusmus, okul müdürü de kendı cahıllığınden öyle yorumlarda bulunmuş. Yani kör topal ne kadar gereksız ınsan varsa toplanmış.
Ne kadar terbiyesiz bir insansiniz siz ya ayni sey mi benim eski konumu neden bu konuda gundeme getiriyosunuz insanin acigini bekleyen sansarlara benziyorsunuz cok terbiyesiz nefretlik bir insansiniz!siz de dayak yediğiniz kocanızla yaşamaya devam ediyorsunuz
herkes aynı ertkilenecek diye bir kaide yok o öyle etkilenmiş boşanmadan siz de böyle etkilenmişsiniz
Babasini asla kafasina takmiyor hatta nefret ediyorum abla olse aglamam hic diyor uvey babasindan icin benim babam o diyor ha bu arada sunuda soyleyeyim cocugun bu anlatilan kiz olduguna asla inanmazsiniz gayet saygili muabbet edilebilir bir cocuk ben sok oluyorum annesi falan anlattikca sanki o o deyil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?