- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
Ya kuzeniniz size olayları yanlis anlatıyor ya da bu kizin çevresi manyaklarla dolu. Bir okul müdürü kiz ya da erkek ogrencisi hakkında bunda her yol var diye konuşamaz. Hele hele alin bunu sadece sinavlarda gelsin hic diyemez. Suç teşkil eder. Eğer bir psikolog hastasi hakkında arsizligindan yapiyor diye bir cümle kurmuşsa diplomasini kasaptan falan almistir. Bence zavalli kizin çok ciddi problemleri var. Keşke annesi dahil olmak üzere daha akli başında insanlar ilgilense.Arkadaslar kuzenimin kizi 14 yasinda annesi babasi ayri annesinde kaliyo suan anneside evli.Sorun su ki bu kiz surekli evden kaciyo okuldaki muduru annesine alin okuldan bu kizda her yol var ben bununla ugrasamam yazililara gelsin okulda birakmam diye soyledi dusunun su an okula gitmiyor face de kendinden yasca cok buyuk adamlarla cinsel icerikli igrenc muabbetler etmis annesi yakaladi,bildigim kadariyla elide uzunmus aile arasinda boyle bir lafta cikti... kuzenim bi ara evlendircem artik yeter basina bi is gelecek diye soyledi herkez karsi cikti vazgecti gecen gun gene evden kacmis 6 tane erkek yaninda parkta yakaladim diye agliyo Allah askina bi akil ver ablam ben artk basa cikamiyorum diyo kocasida laf ediyomus pskolaga goturdu hic biseyi yok arsizligindan yapiyo demis... evden cikacagi zaman kapiyi ustunden kitleyip cikiyo yoksa kiz evden kaciyo napcam bilmiyom sıkıstm koseye diyo ise sokacakti kafasi dagilsin evde sıklyo diye bu kacma olayi oldu kocasiylada sorun yasiyo adam ben bunla ugrasamam basina bi is getirecek benim basimi belaya sokacak orda burda uvey babasi basina is getirmis diyecek millet beni katil etme diyomus kiz resmen erkek dusmani ya elde avucta durmuyo bu kizla bu kadin napsin bi cozum yolu suna bilecek varmi
Ne kadar terbiyesiz bir insansiniz siz ya ayni sey mi benim eski konumu neden bu konuda gundeme getiriyosunuz insanin acigini bekleyen sansarlara benziyorsunuz cok terbiyesiz nefretlik bir insansiniz!
psikologa gitmeli. cocuk sorunlu ama okul müdürü de zekasızmış. okuldan alın ne demek ? cocugu tedavi ettirin demesi gerekiyormuş.Arkadaslar kuzenimin kizi 14 yasinda annesi babasi ayri annesinde kaliyo suan anneside evli.Sorun su ki bu kiz surekli evden kaciyo okuldaki muduru annesine alin okuldan bu kizda her yol var ben bununla ugrasamam yazililara gelsin okulda birakmam diye soyledi dusunun su an okula gitmiyor face de kendinden yasca cok buyuk adamlarla cinsel icerikli igrenc muabbetler etmis annesi yakaladi,bildigim kadariyla elide uzunmus aile arasinda boyle bir lafta cikti... kuzenim bi ara evlendircem artik yeter basina bi is gelecek diye soyledi herkez karsi cikti vazgecti gecen gun gene evden kacmis 6 tane erkek yaninda parkta yakaladim diye agliyo Allah askina bi akil ver ablam ben artk basa cikamiyorum diyo kocasida laf ediyomus pskolaga goturdu hic biseyi yok arsizligindan yapiyo demis... evden cikacagi zaman kapiyi ustunden kitleyip cikiyo yoksa kiz evden kaciyo napcam bilmiyom sıkıstm koseye diyo ise sokacakti kafasi dagilsin evde sıklyo diye bu kacma olayi oldu kocasiylada sorun yasiyo adam ben bunla ugrasamam basina bi is getirecek benim basimi belaya sokacak orda burda uvey babasi basina is getirmis diyecek millet beni katil etme diyomus kiz resmen erkek dusmani ya elde avucta durmuyo bu kizla bu kadin napsin bi cozum yolu suna bilecek varmi
Yahu neden kuzenimi esini korumaya calisayim olmayan seyleri sizler soylediniz diye neden kabul edip tastikleyeyim ilgisiz diyorsunuz ama anne ilgili bunu tanimadan yorum yapan sizler mi daha iyi bileceksiniz yoksa benmi sizler kendi kafanizda tasarladiginiz karakterlere gore secenek sunuyorsunuz anlatilandan bagimsiz sonra benim bunu kabul etmemi bekliyorsunuzKonu sahibi sen yapıcılık istiyorsun ama olumsuz hiçbir yorumu ciddiye almıyor, kuzeninizi ve kocasını korumaktan başka bişey yapmıyorsunuz.
Bi iki tane sizi destekleyen çıkmış, "mükemmel yorum işte bu teşekkürler" diye karşılıklı birbirinizi övüp sonuç alamazsınız. Boşuna konuşuyoruz yani biz.
yazının her bölüme katılıyorum. tek bir yeri haric. maalesef bazı zekasız müdürler böyle söylüyorlar. bende diyeni ile karşılaştım....Ya kuzeniniz size olayları yanlis anlatıyor ya da bu kizin çevresi manyaklarla dolu. Bir okul müdürü kiz ya da erkek ogrencisi hakkında bunda her yol var diye konuşamaz. Hele hele alin bunu sadece sinavlarda gelsin hic diyemez. Suç teşkil eder. Eğer bir psikolog hastasi hakkında arsizligindan yapiyor diye bir cümle kurmuşsa diplomasini kasaptan falan almistir. Bence zavalli kizin çok ciddi problemleri var. Keşke annesi dahil olmak üzere daha akli başında insanlar ilgilense.
Evet sizin seviyeniz de belli empati yapmayi sizden ogrenecek deyilim isinize bakinbelki empati yapar anlarsınız dedim ama seviye belli
sizin ailedeki kadınlarda sorun var demek ki
psikolog yardımı şart veya babaya verilsin kız. baba da istemiyorsa siz de baş edemiyouz diyorsanız anane babanne ile konuşun onlarda olmuyor sa kimse sahip cıkamaz ise bu cocuga yurda verin.Yahu neden kuzenimi esini korumaya calisayim olmayan seyleri sizler soylediniz diye neden kabul edip tastikleyeyim ilgisiz diyorsunuz ama anne ilgili bunu tanimadan yorum yapan sizler mi daha iyi bileceksiniz yoksa benmi sizler kendi kafanizda tasarladiginiz karakterlere gore secenek sunuyorsunuz anlatilandan bagimsiz sonra benim bunu kabul etmemi bekliyorsunuz
Guclu durmaya calisiyordur. Bahsettiğiniz 14 yasinda bir cocuk ve kimbilir ne zamandir babasi aramiyor. Kolay mi oz babasinin kendisini istememesi? Elbette etkiliyordur.Babasini asla kafasina takmiyor hatta nefret ediyorum abla olse aglamam hic diyor uvey babasindan icin benim babam o diyor ha bu arada sunuda soyleyeyim cocugun bu anlatilan kiz olduguna asla inanmazsiniz gayet saygili muabbet edilebilir bir cocuk ben sok oluyorum annesi falan anlattikca sanki o o deyil
Yahu neden kuzenimi esini korumaya calisayim olmayan seyleri sizler soylediniz diye neden kabul edip tastikleyeyim ilgisiz diyorsunuz ama anne ilgili bunu tanimadan yorum yapan sizler mi daha iyi bileceksiniz yoksa benmi sizler kendi kafanizda tasarladiginiz karakterlere gore secenek sunuyorsunuz anlatilandan bagimsiz sonra benim bunu kabul etmemi bekliyorsunuz
Bu nasil bir yorum.ne biliyorsunuz o pis evdeki adamın cinsel istismar yapmadığını
anası erkek derdine düşeceğine kızıyla bir başına otursa böyle olmazdı
Çok çirkin bir yorum, boşanan bir kadının evlenme hakkı yok mu?ne biliyorsunuz o pis evdeki adamın cinsel istismar yapmadığını
Şikayet etmek lazım çünkü bildiğiniz suç. Hem çocuk hakkında kurduğu cümleler rahatsız edici hem de okuldan alin demesi suç. Her yol var nasil bir cümledir. Kanim dondu okurken resmen.yazının her bölüme katılıyorum. tek bir yeri haric. maalesef bazı zekasız müdürler böyle söylüyorlar. bende diyeni ile karşılaştım....
Çok abartılı bir yorum olmuş sizinkisi. Sizin yorumunz da en az O psikoloğun yorumu kadar yanlış, bilmeden yargılıyorsunuz.ne biliyorsunuz o pis evdeki adamın cinsel istismar yapmadığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?