Kızlar merhaba herkese, kuzenimin bir sıkıntısı var kendi üyeliği olmadığı için benim yazmamı istedi, görüşlerinizi yazarsanız çok seviniriz..
Kuzenim şu anda bir yerde çalışıyor ve 25 gün sonra düğünü var. Şu anda nişanlı ve nişanlısıyla birçok problemi var. Nişanlısı hesapları üzerinden kredi çekiyor ve kredi kartlarını da kullanıyor. Güvenli uygulama sandığı bir yere 400.000 lira yatırıyor. Bunu yapmasında ki tek sebepte balayı rahat yaşayabileceğini düşünmüş ve araba alabileceğini düşünmüş. Kuzenime bunu nişanlısı sıkışınca anlatıyor ve kuzenim aldığı asgari ücretle onun çektiği kredileri ödüyor. Nişanlısı askerden geleli 5 ay oldu ve gelir gelmez farklı bir psikolojiye girip çok baskı uyguluyor. Sürekli kuzenimden para istiyor. Ayriyeten kayınvalide konusunda da sıkıntılar çekiyor. Kayınvalidesinin tek yaptığı ev vererek geri çekiliyor. Ve bu durumdan haberleri de var. Ev baştan tadilata girdi ve bütün borçlar onların üzerine kaldı. Ayrıca bu dönemde bir bakıyorlar ki nişanlısı kendi anne-babası üzerine de kredi çekmiş fakat henüz kuzenim nişanlısına bildiğini söylemedi. Nişanı atmak istiyor ama hem babasından korkuyor hemde çevredekilerin yapacağı dedikodulardan korkuyor. Bu konuda sizce kuzenim ne yapmalı ? Geri dönüş yaparsanız çok seviniriz. Kendinize iyi bakın :)
Çok teşekkür ederim. Kuzenime ileteceğim :)Babası öğrense vereceği tepki şu olur, " bu hayvan benim kızımın emeğini, parasını yiyeceğine, kızım gelsin bizim yanımızda olsun, emeğini boşa atmasın olur"
Kuzenin benim kız kardem olsa, öyle kardeşimin parasını böyle kumarla yiyen adamı parçalarım gerçekten. İnsanlar onca yıl okuyorlar, emek veriyorlar, çalışıyorlar yazık değil mi emeğine.
Nişanı atmak istiyor ama hem babasından korkuyor hemde çevredekilerin yapacağı dedikodulardan korkuyor.
Bende ayrılmasını söylüyorum, ileteceğim. Teşekkür ederim :)Nisanlisi bir sülük önce parasını sonra da ruhunu emmeye başlıyacak kuzeninin.
İvedi bir biçimde kurtulsun derim.
Babasından duyacağı 2 zılgıt ,bunun için bütün hayatını hiçe saymaya değmez.
Telefonunu alıyor. Kuzenim o sırada derste ve kendisi kredi çekip kredi kartlarını giriyor evet. HaklısınAnlamadığım kuzeninin hesapları üzerinden mi krediler çekildi ?
Eğer öyle ise geçmiş olsun büyük dolandirici ile nişanlı
Aman Allahım kac para peki ?Telefonunu alıyor. Kuzenim o sırada derste ve kendisi kredi çekip kredi kartlarını giriyor evet. Haklısın
VermezAnlayamadım kız toplamda kaç para verdi buna? geri alabilecek mi? parayı geri alıp hemen ayrılsın hemmen.
Telefonunu alıyor. Kuzenim o sırada derste ve kendisi kredi çekip kredi kartlarını giriyor evet. Haklısın
Mis trlefonundan yapılmış ispat edebilir miBasbayağı dolandırıcılık ve hırsızlık bu. Ayrıldıktan sonra savcılığa gidip şikayetçi olsun.
400 bin lira yatırdı kuzenimin hesabından 250 bin havale etti geri kalan 150 bin lirayı kendi hesabından ve ailesinin hesabından çekti. Parayı geri alamıyor maalesef. Tam tersi kendisi ödüyor nişanlısının maaşı yetmiyor.Anlayamadım kız toplamda kaç para verdi buna? geri alabilecek mi? parayı geri alıp hemen ayrılsın hemmen.
400 bin tl çekmiş.Aman Allahım kac para peki ?
Aman Allahım 150 bjn lira mi ?400 bin lira yatırdı kuzenimin hesabından 250 bin havale etti geri kalan 150 bin lirayı kendi hesabından ve ailesinin hesabından çekti. Parayı geri alamıyor maalesef. Tam tersi kendisi ödüyor nişanlısının maaşı yetmiyor.
Edemez diye düşündük kendi telefonundan yapılmış yaMis trlefonundan yapılmış ispat edebilir mi
Maalesef, parasında da değiliz artık inanın ki psikoloji diye birşey kalmadı kuzenimde çevre baskısından babasından çok korkuyorAman Allahım 150 bjn lira mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?