- 30 Aralık 2009
- 23.403
- 92.848
- 1.123
Vallahi benim bile kalbime inecekti şuan.Geri ödemeyeceklerini ve ispat edemeyeceklerini düşünüyor, kendi telefonundan yapılmış ya bir de 1-2 ay olmuş, bir aydır cehennemi yaşıyor kız
Kredi, kredi kartı, esnek hesaplar hepsine girmiş. Asgari ücretin bi tık üstü alıyor ama daha önce bankalarla ilgili bir problem yaşamadığı için rahatlıkla çekebilmiş.Resmen üzerine 400 bin kredi borcu var kuzeninin ne kadar maaş aluyor bu kadın ki banka bu kadar kredi verebiliyor oha ya
Ödenmez o borç tövbeler olsunKredi, kredi kartı, esnek hesaplar hepsine girmiş. Asgari ücretin bi tık üstü alıyor ama daha önce bankalarla ilgili bir problem yaşamadığı için rahatlıkla çekebilmiş.
O kadar haklısınız ki…Elalemin ağzına laf vermesin..evlensin,çocuk yapsin, daha çok kredi çekip babasının evini ipotek yapsın, öyle bosansin
Valla bilmiyorum kuzum ayrılsın kurtulsun yeter ki ömür boyu çekmekten iyidirÖdenmez o borç tövbeler olsun
Tabiki öyle bir de kızı hala rahat bırakmıyor hala daha ekstra para istiyor kıza çok kötü davranıyor sürekli bi acıtasyon, çok sinirim bozuluyorSavcılığa gitse ispat etmesi lazım.
Lütfen gitsin dolandırıcılık mevzusu ile dava açsın o borcu imkanı yok tek başına odemeyemez
Ay lütfen ayrılsın yeter vallahi cinnet geçirmelik bu neTabiki öyle bir de kızı hala rahat bırakmıyor hala daha ekstra para istiyor kıza çok kötü davranıyor sürekli bi acıtasyon, çok sinirim bozuluyor
250 bin kredi kartlarıyla beraber 400 bin yapmış işte faizi vs
Kuzenim bir kere ayrılmak istemiş işte yok intihar ederim bilmem ne yaparım ağlamış zırlamış duygu sömürü yapmış ben kaptırdım parayı bilmem ne.. bana anlatınca o kadar kötü oluyorum o kadar içinden çıkamıyorum kiAy lütfen ayrılsın yeter vallahi cinnet geçirmelik bu ne
Ya işte babası ne tepki verir bilmiyoruz. Abisi var bi tanede delinin teki. Kuzenime çok sıkıntı yaratacaklar belki ayrılacak ama başına vurup duracaklar ondan korkuyor, içinden çıkamıyoruz ama göz göre göre de o manuakla evlenmesini istemem aslahemen ailesine söylesin artık silah zoru mu olur başka yollar mı olur kapılarına dayansınlar parayı geri istesinler. Durmasın kız 400.000TL bırakılır mıSavcılığa başvursunlar adam dolandırıcılık ve hırsızlık yapmış resmen.
Kızlar merhaba herkese, kuzenimin bir sıkıntısı var kendi üyeliği olmadığı için benim yazmamı istedi, görüşlerinizi yazarsanız çok seviniriz..
Kuzenim şu anda bir yerde çalışıyor ve 25 gün sonra düğünü var. Şu anda nişanlı ve nişanlısıyla birçok problemi var. Nişanlısı hesapları üzerinden kredi çekiyor ve kredi kartlarını da kullanıyor. Güvenli uygulama sandığı bir yere 400.000 lira yatırıyor. Bunu yapmasında ki tek sebepte balayı rahat yaşayabileceğini düşünmüş ve araba alabileceğini düşünmüş. Kuzenime bunu nişanlısı sıkışınca anlatıyor ve kuzenim aldığı asgari ücretle onun çektiği kredileri ödüyor. Nişanlısı askerden geleli 5 ay oldu ve gelir gelmez farklı bir psikolojiye girip çok baskı uyguluyor. Sürekli kuzenimden para istiyor. Ayriyeten kayınvalide konusunda da sıkıntılar çekiyor. Kayınvalidesinin tek yaptığı ev vererek geri çekiliyor. Ve bu durumdan haberleri de var. Ev baştan tadilata girdi ve bütün borçlar onların üzerine kaldı. Ayrıca bu dönemde bir bakıyorlar ki nişanlısı kendi anne-babası üzerine de kredi çekmiş fakat henüz kuzenim nişanlısına bildiğini söylemedi. Nişanı atmak istiyor ama hem babasından korkuyor hemde çevredekilerin yapacağı dedikodulardan korkuyor. Bu konuda sizce kuzenim ne yapmalı ? Geri dönüş yaparsanız çok seviniriz. Kendinize iyi bakın :)
Nişanı atmak istiyor ama hem babasından korkuyor hemde çevredekilerin yapacağı dedikodulardan korkuyor. Bu konuda sizce kuzenim ne yapmalı ?
Nereden baksanız elinizde kalan bir konu.Kızlar merhaba herkese, kuzenimin bir sıkıntısı var kendi üyeliği olmadığı için benim yazmamı istedi, görüşlerinizi yazarsanız çok seviniriz..
Kuzenim şu anda bir yerde çalışıyor ve 25 gün sonra düğünü var. Şu anda nişanlı ve nişanlısıyla birçok problemi var. Nişanlısı hesapları üzerinden kredi çekiyor ve kredi kartlarını da kullanıyor. Güvenli uygulama sandığı bir yere 400.000 lira yatırıyor. Bunu yapmasında ki tek sebepte balayı rahat yaşayabileceğini düşünmüş ve araba alabileceğini düşünmüş. Kuzenime bunu nişanlısı sıkışınca anlatıyor ve kuzenim aldığı asgari ücretle onun çektiği kredileri ödüyor. Nişanlısı askerden geleli 5 ay oldu ve gelir gelmez farklı bir psikolojiye girip çok baskı uyguluyor. Sürekli kuzenimden para istiyor. Ayriyeten kayınvalide konusunda da sıkıntılar çekiyor. Kayınvalidesinin tek yaptığı ev vererek geri çekiliyor. Ve bu durumdan haberleri de var. Ev baştan tadilata girdi ve bütün borçlar onların üzerine kaldı. Ayrıca bu dönemde bir bakıyorlar ki nişanlısı kendi anne-babası üzerine de kredi çekmiş fakat henüz kuzenim nişanlısına bildiğini söylemedi. Nişanı atmak istiyor ama hem babasından korkuyor hemde çevredekilerin yapacağı dedikodulardan korkuyor. Bu konuda sizce kuzenim ne yapmalı ? Geri dönüş yaparsanız çok seviniriz. Kendinize iyi bakın :)
Ya işte babası ne tepki verir bilmiyoruz. Abisi var bi tanede delinin teki. Kuzenime çok sıkıntı yaratacaklar belki ayrılacak ama başına vurup duracaklar ondan korkuyor, içinden çıkamıyoruz ama göz göre göre de o manuakla evlenmesini istemem asla
Nişanı acil atsın, kim ne diyor umrunda olmasın. Bu adam tam bir leş. Şuan kuzeninizin kredi borcu varmi? O sümsük tarafından çekilmiş olanÇok teşekkür ederim. Kuzenime ileteceğim :)
Bu kızın mesleği ne ki bu kadar kredi çekilmiş? Ben işim gücüm varken 33 bin zor almıştım.250 bin kredi kartlarıyla beraber 400 bin yapmış işte faizi vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?