Kuzenimin Nişanlısı ve Davranışları

Resmen üzerine 400 bin kredi borcu var kuzeninin ne kadar maaş aluyor bu kadın ki banka bu kadar kredi verebiliyor oha ya
Kredi, kredi kartı, esnek hesaplar hepsine girmiş. Asgari ücretin bi tık üstü alıyor ama daha önce bankalarla ilgili bir problem yaşamadığı için rahatlıkla çekebilmiş.

Savcılığa gitse ispat etmesi lazım.
Lütfen gitsin dolandırıcılık mevzusu ile dava açsın o borcu imkanı yok tek başına odemeyemez
Tabiki öyle bir de kızı hala rahat bırakmıyor hala daha ekstra para istiyor kıza çok kötü davranıyor sürekli bi acıtasyon, çok sinirim bozuluyor

250 bin kredi kartlarıyla beraber 400 bin yapmış işte faizi vs

hemen ailesine söylesin artık silah zoru mu olur başka yollar mı olur kapılarına dayansınlar parayı geri istesinler. Durmasın kız 400.000TL bırakılır mı Savcılığa başvursunlar adam dolandırıcılık ve hırsızlık yapmış resmen.

Ay lütfen ayrılsın yeter vallahi cinnet geçirmelik bu ne
Kuzenim bir kere ayrılmak istemiş işte yok intihar ederim bilmem ne yaparım ağlamış zırlamış duygu sömürü yapmış ben kaptırdım parayı bilmem ne.. bana anlatınca o kadar kötü oluyorum o kadar içinden çıkamıyorum ki

Ya işte babası ne tepki verir bilmiyoruz. Abisi var bi tanede delinin teki. Kuzenime çok sıkıntı yaratacaklar belki ayrılacak ama başına vurup duracaklar ondan korkuyor, içinden çıkamıyoruz ama göz göre göre de o manuakla evlenmesini istemem asla

Nişanı atmak istiyor ama hem babasından korkuyor hemde çevredekilerin yapacağı dedikodulardan korkuyor. Bu konuda sizce kuzenim ne yapmalı ?

Nişanı atmalı ve ardına bile bakmamalı.

Dedikodu yapmak isteyenler, evlense de dedikodusunu yapabilirler. Sadece dedikoduların içeriği değişir.

Örneklemek gerekirse:

Nişanı atmazsa: Kız göz göre başını yaktı; bu adamdan hayır gelmez, yazık etti kendine vb derler.

Nişanı atarsa: Kız, çocuğun borçlarını duyunca nişanı atmış vb derler. Çoğu kişi de "aferin, iyi yapmış vb" der.

Nereden baksanız elinizde kalan bir konu.
Kuzene söyleyin bu dolandırıcıdan hemen kurtulsun.Bu adam bakın ciddi dolandırıcı.Ne demek onun telefonundan ondan habersiz kredi çekmek.Bunu ancak bir dolandırıcı yapar.
Kuzeniniz bunu hemen babaya anlatacak baba bu adamı çağıracak önce şu krediyi öde bize çöz diyecek.Sonra hayatlarından çıkartacak.
Babam kızar vb.geçin bunları.Ortada ciddi bir dolandırıcılık var yarın duyarsa neden haberim olmadı diye baba asıl o zaman kızacak bunu bilin...
Bu gençlerede ne oluyor nereden buluyorlar bu asalak dolandırıcıları bilmiyorum.Akıllı olun ...

Şunlar arasında seçim yapacak yani kuzeniniz:

-Babasının ve abisinin bir süre bu durumu başına kakması
veya
-Şerefsiz bir adamla bir ömür geçirme

Madem oyle nisanlisiyla konussun ve mutlaka kayit alsin bu konuyu.nasil uckagitla kredi cektigini falan ona sozlu ya da yazili onaylatsin.itiraf niteliginde elinde biseyler biriktirsin.muge anliya kadar ciksin valla sakasi yok borc miktari cok buyuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…