- 30 Aralık 2009
- 23.403
- 92.848
- 1.123
Yok artık oha.400 bin tl çekmiş.
Çok teşekkür ediyorum yorumunuz için, ileteceğim kuzenimeKuzenin acilen bu hirboyu eski nişanlısı yapsın. Evlerden ırak bir tip. Çok tehlikeli bir tip. Parayı kumara falan harcıyor bile olabilir.
Daha karısı olmayan bir kızın telefonunu ele geçirip kredi çeken tipten ileri de karısı üzerinden para kazanmasını da beklerim .
Emin ol babası böyle bir evlilik yapmasında da ayrılmasını yeglerMaalesef, parasında da değiliz artık inanın ki psikoloji diye birşey kalmadı kuzenimde çevre baskısından babasından çok korkuyor
Maalesef, çocuk kendi de ödemiyor kuzenim debelenip duruyor hala bu durumda kızdan para da istiyor, çok sinir bozucu bir durum inanın ki elimden bişey de gelmiyorYok artık oha.
400 bin kredi borcu nu var şimdi kuzenin afedersin ama b.ku yemiş haberi yok kızın
Çok teşekkür ediyorum ileteceğimEvli biri bile bunu yazsaydı kaç kurtul derdim, ki kuzeniniz nişanlı hiç arkasına bile bakmasın. Daha evlenmeden bunca sorun problem. Babası yanında olmayacaksa olmasın. Hayat onun hayatı. Klasik olacak ama " balık baştan kokar"
Telefonunu alıyor. Kuzenim o sırada derste ve kendisi kredi çekip kredi kartlarını giriyor evet. Haklısın
250 bin kredi kartlarıyla beraber 400 bin yapmış işte faizi vsBir dakika kuzenin 400 bin mi yoksa 150 bin mı borcu var şimdi bankaya ?
Anladığım kadarıyla 400 BinBir dakika kuzenin 400 bin mi yoksa 150 bin mı borcu var şimdi bankaya ?
Aman Allahimmm neyi düşünüyor bu kuzenin deli mi kafayi mi yedi nasıl ödenir i kadar borç250 bin kredi kartlarıyla beraber 400 bin yapmış işte faizi vs
Çok teşekkür ediyorum o kadar haklısınız ki, iletiyorumÇevre kaç gün, kaç gün dedikodu yapacak ki? Sonunda unutulur gider ama kuzeniniz bu adamla bir ömür geçirecek. Nişan atmak boşanmaktan daha kolay. Hayatını yakar eğer bu adamla evlenirse
Şimdi nişan atsa da borcu ödetemeyecek tabii ki kendi kurtulsun da iki ucu b*klu değnek ne yapacağımızı şaşırdık. Dayım hele borcu duysa kıyamet koparAman Allahimmm neyi düşünüyor bu kuzenin deli mi kafayi mi yedi nasıl ödenir i kadar borç
Hangi baba koparmaz ya cusss oha 400 bin diyoriz ve hala evlenmeyi mi düşünüyor oha ohaŞimdi nişan atsa da borcu ödetemeyecek tabii ki kendi kurtulsun da iki ucu b*klu değnek ne yapacağımızı şaşırdık. Dayım hele borcu duysa kıyamet kopar
Geri ödemeyeceklerini ve ispat edemeyeceklerini düşünüyor, kendi telefonundan yapılmış ya bir de 1-2 ay olmuş, bir aydır cehennemi yaşıyor kızAnlayamadim neden hukuki yollara basvurup ayrilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?