Kuzenimin okulu yüzünden bizim eve taşınması

ensereh06

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
278
124
323
Ankara
Arkadaşlar iyi geceler hemen derdimi izah etmek istiyorum.ben 25 yaşındayım.benden 5 6 yaş küçük amcamın kızı kuzenim kazandığı üniversite bizim yaşadığımız ilde olduğu için buraya okumaya gelecek.Ve ben bizim eve yerleşmesine hiç razı değilim.benim için büyük bir sorun.hemen nedenlerini açıklayayım.annem 2 yıl kadar önce vefat etti.Ve bu kuzenimin annesi annemi ve bizi hastalıklarında (4 defa tekrarlayan kanser) düğünlerimizde dahi aramayan bir kadın.zamanında amcamda annemi üzmüş.İyi günümüzde kötü günümüzde dahi bizimle muhabbetleri olmayan bir aile.Ve ben bizi kullanmalarını istemiyorum.Bu kuzenim geçen sene bize geldiğinde yerinden kıpırdamadı nezaketen bir işin ucundan tutma teşebbüsünde bulunmadı.misafirdi sonuçta tamam ama koskoca güçlü kuvvetli kızın yerinden kalkmayıp kendine hizmet ettirmesi hiç hoş değildi.Ve %99 ihtimalle okumaya geldiğinde bi güzel bizim eve yerleşecek Üniv. Bize yakın zaten.evde babam ve ben varız diğer kardeşlerim evli.ben o kızın hizmetçiliğini yapmak istemiyorum.kendi evlerinde de iş yapmıyor.sabah gidecek akşam gelecek evi otel olarak kullanacak.ben o kıza hizmet etmek bakmak istemiyorum.arkasını toplayamam.O p..sunu devirip yan gelip yatarken ona hizmet edip sofra kurmuycam.kısaca kesinlikle bir yol bulmalıyım.bizim evde yaşamamalı lütfen önerilerilenize ihtiyacım var kullanılmak istemiyorum gerçekten.bir de yalnız yaşamaya alıştım.yabancı biriyle evimi yaşam alanımı paylaşmak istemiyorum. Ekleme: Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.Babama dedim ki öğrenince o kız bu evde yaşarsa bende bir iş bulur işe başlarım bir saat bile evde durmam(maddi olarak ihtiyacım yok ve babamda çalışmama karşı aynı zamanda) babam da dedi ki o zaman bende onlara derim ki benim huzurumu bozmayın .böyle dedi ama bunu demeyeceğini biliyorum o reddedemeyecek onları diye korkuyorum edit: Sonunda kötü olmak olsada gerçekten birşeyler yapıp engel olmam lazım.Ve bütün diğer okul masraflarını da babamın üstleneceğinden eminim.Yıllardır onlara maddi yardımda bulunuyor zaten.bunu kıskançlık olarak algılamayın ama babamda kendi çocuklarını düşünmeli önce.... SON DURUM:
Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim son durum şu burada birçok arkadaşın tavsiye ettiğini yaptım.ona mesaj yazdım.üniversitesini tebrik ettim.ve yurt başvurularında gecikilirse kontenjanlar dolabiliyor haberin Olsun, gerçi anlaşabileceğin bi ev arkadaşı bulursan öğrenci evi de olur siz bilirsiniz yazdım.o da dedi ki teyzem onlarda kalmamı istiyor ama ben benim için öğrenci evi uygun diye düşünüyorum dedi. Bizde kalabilirsin diye teklif etmedim anlamıştır herhalde.Evet yazmadığım bir ayrıntı var burda teyzesi var ama onların evinde eniştesinden dolayı rahat edemez teyzesi küçük bir dairede, biz müstakilde yaşıyoruz.bizim evde erkek olarak sadece amcası var. ÖNEMLİ GELİŞME: Arkadaşlar dün gece bu konuda babamla konuştum.Dedim ki Ben kötü ve Şerli bi insan değilim .kuzenimin bize yerleşmesine razı değilim. Anlaşamam.huzurum kalmaz. Kaldırabilecek psikolojide değilim o iş yapmayacak evi otel gibi kullanacak hizmet etmek bakmak istemiyorum arkasını toplayıp kendimi kullandırtamam.Yalnız yaşamaya alıştım.Belli bi düzenim var bu evde.O kızın hayatıma yaşam alanıma dahil olmasını istemiyorum.Bu evin hanımı benim ve istemiyorum falan dedim.Babamda dedi ki o zaman amcanı arayıp bu söylediklerini söylersin dedi.(babam bu cümlede sırf blöf yaptı bunları amcamla konuşmamı asla istemez kabul etmez hani garezime dedi gerçekliği yoktu)Bende dedim amcamlar konusunu açtığında onlara gerekeni söyliycem tamam dedim.Annem yaşasaydı dedim bana kesinlikle engel olmazdı dedim.Yengem hangi bir gün annemi ağır hastalıklarında ve düğünlerimizde aradı diye devam ediyordum ki yeri göğü inleterek bağırdı yeter sus dinlemiycem diye annemi saymayan kalbini kıran insanlar için bana bağırıp kavga etti işte.O bağrınca Yanından çıktım.Şimdiden sonra nasıl bir yol izlemeliyim

Son düzenleme:
Arkadaşlar iyi geceler hemen derdimi izah etmek istiyorum.ben 25 yaşındayım.benden 5 6 yaş küçük amcamın kızı kuzenim kazandığı üniversite bizim yaşadığımız ilde olduğu için buraya okumaya gelecek.Ve ben bizim eve yerleşmesine hiç razı değilim.benim için büyük bir sorun.hemen nedenlerini açıklayayım.annem 2 yıl kadar önce vefat etti.Ve bu kuzenimin annesi annemi ve bizi hastalıklarında (4 defa tekrarlayan kanser) düğünlerimizde dahi aramayan bir kadın.zamanında amcamda annemi üzmüş.İyi günümüzde kötü günümüzde dahi bizimle muhabbetleri olmayan bir aile.Ve ben bizi kullanmalarını istemiyorum.Bu kuzenim geçen sene bize geldiğinde yerinden kıpırdamadı nezaketen bir işin ucundan tutma teşebbüsünde bulunmadı.misafirdi sonuçta tamam ama koskoca güçlü kuvvetli kızın yerinden kalkmayıp kendine hizmet ettirmesi hiç hoş değildi.Ve %99 ihtimalle okumaya geldiğinde bi güzel bizim eve yerleşecek Üniv. Bize yakın zaten.evde babam ve ben varız diğer kardeşlerim evli.ben o kızın hizmetçiliğini yapmak istemiyorum.kendi evlerinde de iş yapmıyor.sabah gidecek akşam gelecek evi otel olarak kullanacak.ben o kıza hizmet etmek bakmak istemiyorum.arkasını toplayamam.o p..sunu devirip yan gelip yatarken ona hizmet edip sofra kurmuycam.kısaca kesinlikle bir yol bulmalıyım.bizim evde yaşamamalı lütfen önerilerilenize ihtiyacım var kullanılmak istemiyorum gerçekten.bir de yalnız yaşamaya alıştım.yabancı biriyle evimi yaşam alanımı paylaşmak istemiyorum.
Bunu size kim soyledi yani kalmaya gelecegini? Babani mi arayip soylemisler. Sonucta evin hanimi sensin. Sana sorulmali. Asla kabul etme. Yurtta kalsin ev tutsun.

Kabul etmeyin olmaz diyin başka çaresi yok alınacaklarsa alınsınlar bem niye o şehri yazmış ki şehirler mi bitmiş koskoca ülkede
Kullanacaklar işte biz büyük bir ilde yaşıyoruz buradaki üniversiteyi yazmalarının nedeni malum masraf çıkmayacak onlara bedavaya getirecekler yurt vs

Sinav sonuclari daha bugun aciklandi hemen haber mi verdi yerlesecegim diye? Muhtemelen o da sizde kalmak istemeyecektir hangi universite ogrencisi ogrencilik hayati yasamak varken akrabasinda kalmak ister ki? Bosa endiseleniyorsunuz. Eger gelip yerlesecegim derse uygun bir dille anlatirsiniz bir duzeniniz oldugunu ve ailesinden uzak yasayan bir kizin sorumlulugunu almak istemediginizi.

Kullanacaklar işte biz büyük bir ilde yaşıyoruz buradaki üniversiteyi yazmalarının nedeni malum masraf çıkmayacak onlara bedavaya getirecekler yurt vs
Baban ben sorumluluk alamam diyecek siz buraya tasının burası buyuk şehir hersey olur kız cocugu gelin başında durun diyecek

O kiz size gelince resmi davranin fazla sohbet etmeyin.
Hemen is bolumu yapin
bu evin kurralari var deyin ama bu kurralr cok kati olsun:deli:
Disarda gez.e tozma oldugu anda hemen amcanizi arayin sikayet edin :63:
Sonra kiza siz yalvarsanizda kalmaz:halay:
Arkasinda aaa ama niye gidiyorsunki simdi cok uzuldum derdiniz:cry:
Sonra kepler havaya:KK5:

bence de yurt konusunda yardımcı olabilir de. sizde birkaç gün kalacağım yurt bakarım daha sonra derse de o birkaç günü zehir edin ona. hep iş verin. eve yarım saat bile geç kalsa annesini arayın
Kız yerleşmeye niyetlenirde başarırsa gerçekten onu pişman etmem lazım kaldığına başka çarem yok

Back
X