kuzenimin sorunu (gerçekten kuzenim ama) :)

Genç kız, madem heves etmiş yapsın. Böyle küçük çılgınlıklar o yaşta yaılır zaten, ilerde yapamicak hevesini şimdi alsın.

Son düzenleme:
yalnız buradaki bayanları ağır gömmüşsünüz. ne mutsuzlukları kaldı, ne kötü kalplilikleri ne kıskançlıkları... birincisi bu çok yanlış zira burada herkes kendince fikrini söyleyerek size yardımcı olmaya çalışıyorlar. ikincisi, o resmi paylaşmak istiyorsa paylaşsın, fanı olduğu kişinin buna bir anlam yükleyeceğini, özellikle dikkatini çekeceğini sanmıyorum. zaten bugün bi dünya mesaj foto gelicektir bu kişiye ve de tüm sanatçılara. özel bir anlam yüklemez yani. belki de görmez bile. ama bu kuzeninizi mutlu edecek anlaşılan. karşılık gelmezse üzülmeyecekse, bir beğeni vs gelirse de umutlara rüyalara kapılmayacaksa ki dediğinize göre aklı başında bir kızmış, paylaşsın resmi bence.

Benim de anlayamadigim kiz bu kadar harika muhtesem asiri donanimli cok olgun fazla bilgili mantikli akilli biriyse madem,hayrani oldugu sanatci icin, o gonderiyi paylasip paylasmamasinin zerre onemi olmadiginin da bilincinde olmali zaten. Size neden soruyor? sizin de burda konu acip sonra konu sacma ergen gelebilir bastan soyliyim dedikten sonra kizi fazla akilli mantikli ve asla ergen degil diye savunmaniz... kendinizce cilginca celistikten sonra burdaki bayanlarin hayatina taslar atmaniz. Hayat zor aci ve cekilmez olabilir fakat buna care yok bununla tanisicak yasa gelmis bence kuzeniniz birakin tanissin hayat sanaldaki gibi toz pembe degil maalesef acilarla skintilarla da tanissin sonra bocalamasin

Bi kisiyle birkez tanisilir 2 kez nasil tanisiyo ?
Benim mutlulugum tvde gorup begendigim birinin sevgililer gununu kutlamak degil ancak bunu yapan birine kahkahayi basar belki oyle mutlu olurum.
Tanisin efendim evinede gidersiniz lisede pelinle busra vardi duman kaanla konserde tanisip evine kalmaya gidiyolardi baya uzun sure gittiler o busrada busra pelinde kalicam diyip aileleride kandiriyolardi . Biz ozamanda dalga geciyoduk ne o evde konser mi veriyo diye sizde gidersiniz belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…