kuzenimin sorunu (gerçekten kuzenim ama) :)

Son cümlende az daha çelişseydin.

Bu arada olay sadece tatlı tatlı sempati beslemek olsaydı yaparken 50 kere düşünüp ikilemde kalmazdı.

Bence yapmasın. İçinden her geleni sevimli bir kılıfa sokup yapabilecek yaşta değil. İlla yapıcam içimde kalmasın diyorsa da anonimdir inşallah.

Pelinsu'ları değil aynen o kızımızı kastettim. Kendini geliştirmekten kastımda o anladığınız şey değil zaten (bu daha detaylı ve ayrıca konuşulacak bir konu girmemize gerek yok ben sadece belirteyim) ama aynı zamanda insanı mutlu hissettiren şeyi yapması gerektiğinide düşünüyorum. Tabii ki bakabilir ama 14 şubatta böyle bir şey düşünmesi bana saçma geldi... Saçmadan kasıt kendini biraz kaptırmış gibi. Benim ki öneri sadece. Dinlememek en doğal hakkı

Hayır zaten bir beklentisi yok, çok aklı başında. Bakın buradaki birçok üyeden daha akıllıdır bu kız. Sadece birine karşı sempati duyuyor hepsi bu. Aşık değil, hayatının merkezinde değil. Zaten her gün paylaşım da yapmıyor. Kendini geliştiriyor, çok okuyor, sosyal çevresi çok güzel, onunla özel arkadaşlık kurmak isteyen arkadaşları da oldu çevresinden. Halen var. Ama bizim kız birşey hissetmedim dedi, reddetti onları. Yazsam mı yazmasam mı meselesi de kızın biraz detaycı ve ince düşünceli olmasından kaynaklanıyor. Bir ciddiyet yok, ben bile konuyu ciddi ciddi açmadım ki gülücük koydum, saçma gelebilir bazılarına dedim. Birşeyden etkilenmiyor. Hatta bazı paylaşımlara beğeni gelmiyor mesela, bizimki gülüp geçiyor. Beklentisi olsa ya da kötü etkilense ben kızı bundan vazgeçirmek için uğraşırdım, cidden. Ben her şeyi sanal yaşayalım demiyorum ama bu konuya o kadar sert tepki verecek kadar ne yaşıyor buradaki kadınlar, merak ediyorum. Gülmeyi unutmuşlar galiba.

uslubunuz çok rahatsız edici açıkçası. öneri sunduğuma bile pişman oldum. madem bu kadar çok biliyosunuz ve kesinsiniz, keskinsiniz, neden bize soruyosunuz. yok burdaki çoğu kadındna daha donanımlı bilmemne. burdaki çoğu kadın biz ve sizsiniz. ne yani bu kibir?

Sosyal medya unlu kisilerin reklamlarini daha kolay yapmasini sagliyo irada yazdiklari takip ettikleri takipten cikardiklari bile magazin konusu oluyo .

Yani kendisi kullaniyo biliyoruz diyosunyz ya hah bu fan sayfalarida daha cok takipci zart zurt demek bi onemi yok yani .

Kuzeniniz gereksiz seyler yapip mutlu oluyosa bi gereksiz sey daha yapip gereksiz bi begeni daha alsin neolucak ? Ha sevgilisi kizar takipten cikarir diye dusunuyosa yapmasin

Tamam kardeşim saçma geldi deyip geçebilirsin o zaman, ben ne dedim konuyu açarken, saçma gelebilir. Bu kadar basit. Ne var azıcık mutluluğa odaklansanız ya, hayat çok güzel. Sevginin her hali güzel bence, sanalı, gerçeği, kuşu, çiçeği... Pelinsuları inceleyip dedikodu malzemesi çıkaran mutluysa devam etsin, bu da bana saçma geliyor ama topa tutmuyorum. Neyse daha fazla cevap yazmayacağım, teşekkürler.

ama sizin bu tavrınız çok yanlış. buna ergenlik diyenlerin neden ille de mutsuz olduğunu, gülmeyi unuttuklarını, günlük hayatlarında acı çektiklerini düşündünüz ki. şu tutumunuz benim hiç hoşuma gitmedi açıkçası. ki yorumlarda öyle çok kötü bir şey de yoktu

Allahım KK'nın kadınlarının durumları sandığımdan daha kötüymüş. Kendi mutsuzlukları yüzünden ufacık mutluluklara bile düşman olmuşlar. Toplumca psikolojimiz sorunlu anlaşılan. Mantıklı yorum yapan bütün üyelerimize teşekkür ediyorum, diğerlerine de bir parça mutluluk diliyorum herkese lazım.

Hepimiz ayni sureclerden gectik tabiki anlayabiliyorum kuzeninizi de , bayanlar yaşi konusunda tepki gostermis olabilirler. kimse baskalarinin kaliplariyla dogruylariyla yasamak zorunda da degil :) ancak kisisel gelisim icin bazi evreler var insan psikolojisinde. atlatilamadigi zaman ilerki hayatinda skinti yasatan evreler. Bu konuya deginmek istedim . Eger dediginiz gibi beklentisi yoksa cok fazla ince dusunmesini gerektiricek bi durum yok demektir. Icinden geldigi mutlu oldugu gibi yapsin zaten kendi kararlarini kendi verebilecek yasta. Ve soyledihginize gore olgunlukta...

kalpli çiçekli böcekli bişey paylaşmasın da genel sevgi temalı bir paylaşım yapabilir.
19 yaş çok da küçük değil ilerde utanacağı saçmalıklar yapmasın.
Olabilir bak bu da, gayet mantıklı. Söyleyeyim, isterse öyle birşey paylaşsın. Zaten sosyal medyada ne yapabilir ki saçmalasa bile adı sanı bilinmiyor. Çok teşekkür ederim konu doğrultusunda mantıklı bir yorum yapıp polemik derdinde olmadığınız için. Bu sitedeki sayılı güzel üyeden birisiniz bence.

Teşekkür ederim daima yazdıklarınızı beğenirim, bugün bu konuda anladım ki buradaki sayılı düzgün insandan birisiniz. Goha başka.

Ben de çocuk ruhluyum sanırım.
30u devirdim, mr darcy için sayfa açabirim.
Takıntı yapmadıysa neden keyif alıyorsa onu yapmalı insan.

Yazsın bence
İleride büyüyünce anı olur

Ucunda ölüm yok ya
Teşekkür ederim konumu başka yerlere çekmeyip "mantıklı" bir yorum yazdığınız için. Bakın yorumunuz güzel ya da çirkin demiyorum, mantıklı. Ben güzel bulurum başkası güzel bulmaz, ona birşey diyemem. En ufak birşeyde saldırmak isteyenler ortaya çıktı. Bu sitede beğendiğim sayılı üyelerden birisiniz, sağolun.

Hayran olduğu kişinin bu kadar önemseyeceği bir durum değil. İstediğini yazsın paylaşsın isterse evlenme teklif etsin hepsini beğenip geçecektir.

Yazsın ne olacak ki, iyi olursa aşk olur, hiç bir şey olmazsa tatlı bir anı olur.

Ben de çocuk ruhluyum sanırım.
30u devirdim, mr darcy için sayfa açabirim.
Takıntı yapmadıysa neden keyif alıyorsa onu yapmalı insan.
Hayır gerçekten takıntılı değil. Olsa ben müsade etmem zaten inanın. Bu kızın her şeyi düzgün ama burada sırf sevgilisi yok, bir ünlüye sempati duydu diye neler neler yazdılar. İçlerindekileri kustular resmen... Neyse, konuşmaya bile değmez onları. Takıntının her türlüsü kötü maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…