kuzenimin sorunu (gerçekten kuzenim ama) :)

Zaten öyle sayfalar kuranlar ya yaşça küçük ya da düşünce yapısı olarak küçük biz de zamanında şah güzel şeylerle uğraştık iyi ki de öyle yapmışız

Aynen öyle, katılıyorum. Ama zararın sanalı gerçeği olmuyor. Evet insan beklediğini alamayınca üzülüyor, zarar görüyor. Bu kız gerçek hayatta birine kapılsa ve ihanete uğrasa kim bilir kaç sene hayatından bu olayı atamayacak, zor yani. Ama buradaki kadınlar bana öyle bir konuşmuş ki sanki kız dünyanın en büyük günahını işlemiş, psikolojisi bozuk, hiçbir zaman evlenemeyecek, bütün sosyal ilişkileri bozuk ya da asosyal gibi algıladılar. E bu da insanın kafasının içindekiyle alakalı. Birşeyler eksikse başkaları tamamlayamıyor maalesef :) Teşekkür ederim beni anladığınız için. Kesinlikle katılıyorum.

Zaten öyle sayfalar kuranlar ya yaşça küçük ya da düşünce yapısı olarak küçük biz de zamanında şah güzel şeylerle uğraştık iyi ki de öyle yapmışız
Şu an ben de sizin düşünce yapısı olarak karınca kadar olduğunuzu düşünüyorum ama biz de sizin gibilerle aynı dünyayı paylaşmak zorundayız maalesef. En iyisi görmezden gelmek, siz olmayınca hayat "normal" en azından. :)

Kurtulur ablası, o da hayatta kim bilir daha neler görecek. Zaten bizim kız hayaller kurup bunlarla yaşamıyor. Üstelik bizimki 2 kez tanıştı, gördü. Ben de gördüm hatta, yanındaydım bizlere gayet hoş davrandı. Ama evinde nasıl acaba? Nereden bilelim... Mutluluk herkes için farklıdır da burada bu olayı topa tutan, klavyesinden çıkanı daha kendisi okuyamayan kadınların ortak sorunu mutsuzluk bence. Odun gibi adamlarla evleniyorlar, sevgili oluyorlar sonra mutsuzum diye konu açıyorlar. Üzülüyorum kadınlarımıza, inşallah herkes kendine göre mutlu olur.

Ah ah, belirttim de okuduklarını anlamayan insanlar gelip konuya yazınca işler böyle karışıyor işte. Var, daha neler neler var hem de ama onlar hiçbirini görmezler, asla aynadan bakmazlar kendilerine. Bilmiyorum mutsuzluk insanın hücrelerine işleyince ona buna sataşıyor işte. Teşekkür ederim "mantıklı" yorumunuz için, mantıklı insana hasretim burada.

Keşke siz de biraz okuduğunuzdan anlasanız. Ne iyi olurdu. Burada sorduğum soruya cevap yazmak ya da en azından saçma bulduğunuz konuyu okumakla vakit kaybetmemek varken iki kelime yazayım kendimi göstereyim çabası içine girmeniz komik. 22 yaşındasınız ama hiç göstermiyorsunuz benden söylemesi. Sizi gözardı ediyorum zira okuduğunu anlamayana tahammülüm yok, İlber Ortaylı bayağı haklı bu konuda. :)

Ya konuyla alakası yok ama koca koca insanlar var böyle eslerinin yanında bazı ünlülere bakarken salyalar akıtan. Ne ayaksınız olm siz?
Neyse yazsın kız yaw ne olacak? Eften püften bi gün işte.

Konuyla alakası olmayan, saçmalayan, abuk sabuk yok büyüsün yok şöyle böyle gibi kendi mutsuzluklarını buraya gelip açılan konulara döken insanları şu dakikadan itibaren göz ardı ediyorum. Maalesef yazsanız da görmeyeceğim için cevap alamayacaksınız. Gerçekten de kaale alınmadığınızı düşünebilirsiniz yani.

Bu sitede okuduğunu anlayabilen insanlar bana yeter de artar. Vallahi bir parça mantıklı insana hasret kalıyorum şu forumda, yazık. Hoşçakalın polemikçiler...

Ya konuyla alakası yok ama koca koca insanlar var böyle eslerinin yanında bazı ünlülere bakarken salyalar akıtan. Ne ayaksınız olm siz?
Neyse yazsın kız yaw ne olacak? Eften püften bi gün işte.
Ben de onları anlamıyorum işte. Şuraya üç beş ünlü, yakışıklı erkeğin konusu açsam evli barklı koca koca kadınlar salya akıtırlar. Bunların nesi eksik o kısım muallak işte. Yatakta mı sorun var, evlilikleri mi kötü... Eşi olmayan insan kime hayran olursa olsun da eşi olanlara ben de karşıyım. Yazsın ne olacak bence de, istiyorsa yazsın. Burada kızın ne psikolojisini bıraktılar ne sağlığını. Ayıp yahu, bu ne aşağılanmışlık kadınlardaki? Başkasının bir parçacık mutluluğunu bile kıskanacak kadar kötülükle dolmuş kalpleri bunların sanırım.

@Margarikotin konumuz kapanabilir, burada soruma cevap almak yerine daha ilk dakikadan benimle tartışabilmek için kendini paralayan insanlara istediklerini verecek halim yok çünkü. Cevaplarımı da aldım, alabildim çok şükür! Size bir tavsiye, başkasının karınca kadar mutluluğuna göz dikecek kadar boş yaşamayın bence hayatı. :)

Rica ederim konumuz kapanabilir. Primci üyeler kendilerini tatmin etsin istemem.

Gözardı ettim diyorum, paralama kendini yazık daha fazla acımasınlar sana. Ne yazdın bilmiyorum, kesin kendin gibi boş ve gereksizdir. :)

19 yaş değil de 15-16 olsa ergenlikte doğal diyeceğim ama 19 yaşında bunları atlatmış olması gerekirdi, o yüzden sağlıklı görmüyorum durumu..

Okudugumu anlamak konusunda gayet iyiyimdir siz sıkınti etmeyin burasi forum sitesi istedigim sekilde yorum yaparim siz zahmet etmeyin diye soylemis olabilirsiniz demek ki benim zahmet edesim tuttu.

Kız çok iyi şöyle aklı başında böyle aklı başında kendini çok kaptırmamış falan da filan da. Ama böyle basit ve komik bir şeyi bile memleket meselesi haline getirip burada siz de konu açıyorsunuz. Insan gerçekten hayret ediyor.

Yazsın ne olacak ki.
Kime ne zararı olacak uslubunca ve abartmadan yaptığı sürece,bir beklentiside yokmuş zaten.
Ha beklenti içinde olur,beğeni vs olmazsa üzülecek olur,yazmasın derdim ama beklentisi yokmuş,kendini öyle mutlu hissedecekse yapsın.

Saçma bulduğun konuyu okuma demişsin de konunun saçma olduğunu anlamak için önce okumam lazım ayrıca çok saygısız ve egoistsin. İstediğin cevapları alamayınca böyle carlayacaksan konu açmayacaksın.

Bu konu bugünlerde çok arttı. ünlü birine aşık olup dert olarak yazmak. . Aklıma bu tarz konuların trend konu olması geliyor ve sıkıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…