- 4 Şubat 2016
- 2.915
- 3.045
- 133
Yalnız ben 22 yaşındayım 3 sene önce hiç de böyle şeylerle uğraşmıyordumkamp filan yapıyordum tiyatroya gidiyordum ne bileyim. Bence kuzeninize büyümesi konusunda yardımcı olsanız daha yararlı bi iş yapmış olursunuz.
Aynen öyle, katılıyorum. Ama zararın sanalı gerçeği olmuyor. Evet insan beklediğini alamayınca üzülüyor, zarar görüyor. Bu kız gerçek hayatta birine kapılsa ve ihanete uğrasa kim bilir kaç sene hayatından bu olayı atamayacak, zor yani. Ama buradaki kadınlar bana öyle bir konuşmuş ki sanki kız dünyanın en büyük günahını işlemiş, psikolojisi bozuk, hiçbir zaman evlenemeyecek, bütün sosyal ilişkileri bozuk ya da asosyal gibi algıladılar. E bu da insanın kafasının içindekiyle alakalı. Birşeyler eksikse başkaları tamamlayamıyor maalesef :) Teşekkür ederim beni anladığınız için. Kesinlikle katılıyorum.Hepimiz ayni sureclerden gectik tabiki anlayabiliyorum kuzeninizi de , bayanlar yaşi konusunda tepki gostermis olabilirler. kimse baskalarinin kaliplariyla dogruylariyla yasamak zorunda da degil :) ancak kisisel gelisim icin bazi evreler var insan psikolojisinde. atlatilamadigi zaman ilerki hayatinda skinti yasatan evreler. Bu konuya deginmek istedim . Eger dediginiz gibi beklentisi yoksa cok fazla ince dusunmesini gerektiricek bi durum yok demektir. Icinden geldigi mutlu oldugu gibi yapsin zaten kendi kararlarini kendi verebilecek yasta. Ve soyledihginize gore olgunlukta...
Şu an ben de sizin düşünce yapısı olarak karınca kadar olduğunuzu düşünüyorum ama biz de sizin gibilerle aynı dünyayı paylaşmak zorundayız maalesef. En iyisi görmezden gelmek, siz olmayınca hayat "normal" en azından. :)Zaten öyle sayfalar kuranlar ya yaşça küçük ya da düşünce yapısı olarak küçükbiz de zamanında şah güzel şeylerle uğraştık iyi ki de öyle yapmışız
Kurtulur ablası, o da hayatta kim bilir daha neler görecek. Zaten bizim kız hayaller kurup bunlarla yaşamıyor. Üstelik bizimki 2 kez tanıştı, gördü. Ben de gördüm hatta, yanındaydım bizlere gayet hoş davrandı. Ama evinde nasıl acaba? Nereden bilelim... Mutluluk herkes için farklıdır da burada bu olayı topa tutan, klavyesinden çıkanı daha kendisi okuyamayan kadınların ortak sorunu mutsuzluk bence. Odun gibi adamlarla evleniyorlar, sevgili oluyorlar sonra mutsuzum diye konu açıyorlar. Üzülüyorum kadınlarımıza, inşallah herkes kendine göre mutlu olur.Mutluluk nerede beğenide beğeni yağmuruna mı tutalım kızımızı ?
Benimde oyunculuğuna hayran olduğum biri var ve bu kişinin kendi mekanı var oraya gidip içip onunla sohbet edebilirim ama bu beni tatmin etmez çünkü ben onun oyunculuğunu yaptığı rolü seviyorum . " Gercek hayatta oyle degil" tanismamin gormemin bi faydasi yok ,
Bu kisi oyuncu mu manken mi sarkici bilmem her ne ise mutlu edicek sevmesine gerektirecek teksey yaptigi is! Butondan kurtulmasi dilegi ile
Ah ah, belirttim de okuduklarını anlamayan insanlar gelip konuya yazınca işler böyle karışıyor işte. Var, daha neler neler var hem de ama onlar hiçbirini görmezler, asla aynadan bakmazlar kendilerine. Bilmiyorum mutsuzluk insanın hücrelerine işleyince ona buna sataşıyor işte. Teşekkür ederim "mantıklı" yorumunuz için, mantıklı insana hasretim burada.Burda 30'lu 40'lı yaşlarında olup sanatçılara hayranlık duyan insanlar yok mu var.
Konu sahibi durumu belirtmiş zaten.
Bence de yazsın karşı tarafın dikkat edeceği bir ayrıntı olmasa da kuzeniniz mutlu olur :)
Keşke siz de biraz okuduğunuzdan anlasanız. Ne iyi olurdu. Burada sorduğum soruya cevap yazmak ya da en azından saçma bulduğunuz konuyu okumakla vakit kaybetmemek varken iki kelime yazayım kendimi göstereyim çabası içine girmeniz komik. 22 yaşındasınız ama hiç göstermiyorsunuz benden söylemesi. Sizi gözardı ediyorum zira okuduğunu anlamayana tahammülüm yok, İlber Ortaylı bayağı haklı bu konuda. :)Yalnız ben 22 yaşındayım 3 sene önce hiç de böyle şeylerle uğraşmıyordumkamp filan yapıyordum tiyatroya gidiyordum ne bileyim. Bence kuzeninize büyümesi konusunda yardımcı olsanız daha yararlı bi iş yapmış olursunuz.
Ben de onları anlamıyorum işte. Şuraya üç beş ünlü, yakışıklı erkeğin konusu açsam evli barklı koca koca kadınlar salya akıtırlar. Bunların nesi eksik o kısım muallak işte. Yatakta mı sorun var, evlilikleri mi kötü... Eşi olmayan insan kime hayran olursa olsun da eşi olanlara ben de karşıyım. Yazsın ne olacak bence de, istiyorsa yazsın. Burada kızın ne psikolojisini bıraktılar ne sağlığını. Ayıp yahu, bu ne aşağılanmışlık kadınlardaki? Başkasının bir parçacık mutluluğunu bile kıskanacak kadar kötülükle dolmuş kalpleri bunların sanırım.Ya konuyla alakası yok ama koca koca insanlar var böyle eslerinin yanında bazı ünlülere bakarken salyalar akıtan. Ne ayaksınız olm siz?
Neyse yazsın kız yaw ne olacak? Eften püften bi gün işte.
Teşekkür ederimInsan gecmise baktiginda hep yapmadiklarindan pisman olur. O yuzden yazsin ama yazmasindan cok ne yazdigi onemli bence. Zaten bir suru mesaj yazilir o gun. Arada kaynar buyuk ihtimalle.
Okudugumu anlamak konusunda gayet iyiyimdir siz sıkınti etmeyin burasi forum sitesi istedigim sekilde yorum yaparim siz zahmet etmeyin diye soylemis olabilirsiniz demek ki benim zahmet edesim tuttu.kardeşim ben size saçma mı değil mi diye sormadım. saçma bulanlar olur, zahmet etmeyin yazdım. üyelerimizin okuduklarını anlamakta sorun mu var bilmiyorum gerçekten. sana saçma gelen başkasına gelmez, hayat böyle. bana göre normal. Burada 19 yaşında evlenmeyi de çook normal gören bir sürü insan var bana göre tam bir saçmalık o kadar genç birinin evlenmesi ama insanlar mutluyuz, kime ne diyor. Bu kız da mutlu. kendisi başta olmak üzere kimseye zararı yok. Ben saçma bulanlara da saygı duyuyorum, öte yandan burada milletin kocalarıyla olan ilişkilerinde yaptığı çocukça şeylerin yanında bu devede kulak bile değil ama anlatamazsın işte. Herkes önce dönüp kendine bakmalı.
Saçma bulduğun konuyu okuma demişsin de konunun saçma olduğunu anlamak için önce okumam lazımKeşke siz de biraz okuduğunuzdan anlasanız. Ne iyi olurdu. Burada sorduğum soruya cevap yazmak ya da en azından saçma bulduğunuz konuyu okumakla vakit kaybetmemek varken iki kelime yazayım kendimi göstereyim çabası içine girmeniz komik. 22 yaşındasınız ama hiç göstermiyorsunuz benden söylemesi. Sizi gözardı ediyorum zira okuduğunu anlamayana tahammülüm yok, İlber Ortaylı bayağı haklı bu konuda. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?