- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Canım, bir nüfusuna geçirmediğin kalmış yani... Hayır sizin bu durumda samimiyetinizin çok olması lazım, ama sanki o derece samimi de değilsiniz yani, sevgilinin hediyesini alma dediğinde sana darılıyosa!! Vallah mesafe koy arana, herkes ayağını yorganına göre uzatmalı, kimse kimseye bakmakla yükümlü de değil. Sen biraz vicdan yapıyosun anladığım kadarıyla, annene danış ne yapayım diye, en güzel aklı annen verir canım..
Kusura bakma ama canım kuzeninin yaptığı asalaklık resmen asalak gibi yapışmış üzerine hem hediye olan elbiseyi alıp bir de yırtmak da ne oluyor, şahsen kıyafetlerimi paylaşmayı sevmem kimseyede vermem sende artık bunun böyle gitmeyeceğini söyle, ya da kusura bakma veremem babamın parasıyla alındı onlar enayi olmak istemiyorum de...
zaten cimri diye senin hakkındaki fikrini belirtmiş sende kimseye açıklama yapmak zorunda olmadığına göre artık şu işe bi son verelim çocuk değiliz, kıyafet alışbverişlerinden rahatsız oluyorum de. bişey giyimeyi planlıyorum sende çıkıyor, getirmiyorsun isteyemiyorum rahatsız oluyorum çocuk değiliz artık de. zaten cimri dmeiş daha ne diyebilir ki? kontıör falanda atma. aynı lafıda söyle babamın parasıyle neden sana kontör atayımki de.
hem yüzsüz hem arsız seninki de..
Öyle öyle de .
Karşısına çıkıp diyemiyorum ki .
Teşekkür ederim .
Kıyafetlerimi ve ayakkabılarımı paylaşmayı pek sevmem başkasının giydigini asla giyemem benimde huyum bu ha karşımdakinin durumu eger gerçekten çok kötü ve yardıma muhtaç ise veririm ama birdaha asla geri almam ama sizin durumunuz çok farklı kuzen hanımı bir tek nufusuna almadıgın kalmış resmen sizin üstünüzden geçiniyor.
Arkadaşınıza pantolonu vermedigi için soru sormuşsunuz ya neden vermedin oda sana cevabını vermiş ben senin yerinde olsam ilk önce şaşkınlıgımı üzerimden attıktan sonra ben sana babamın ve sevgilimin parasıyla aldıgı elbise ve ayakkabıları verdim hep şimdi ben enayimi oldum derdim.
resmen seni enayi yerine koyuyor buna asla izin verme o nasıl ki enayimiyim babamın parasıyla alınmış giysiyi vereyim diyorsa aynı cümleyi o istediğinde sende ona kullanacaksınki yaptığı muameleyi anlasın sen böyle alttan aldıkça daha çok sömürüleceksin benden söylemesi canım
Höhhhh pehhh yuhhhh hattaa cü$$$...sozum meclisten disari....
Bu kadar arsizlik yuzsuzluk olmaz kuzenin abartmus biraz canim bi dur demenin vakti gelmisde gecio bile sevgilinin aldigi elbseyi bile alip giymis birde yirtmis veeee ozurde dilememisssyok boyle bisey yasiniz kac bilmiyorum ama al karsina konus
Öyle .mesajla söyle o zaman. ayrıcada kendi malın için neden bu kadar utanıyorsunki o almaya utanmıyor. madem içine dert olmuş söyle kurtul. zaten bu düşüncesizlikle ilk başlarda içine oturur ama zamanla unutur.. çünkü vefa nedir bilmiyor.
Açıkçası bozmasından değil de alakamızı kesmesinden çekiniyorum .acaba kuzenin biraz hazır cevapta söyleyince seni bozmasından çekiniyor olabilir misin?
Dediklerin doğru ama güveniyorum hani .Canım naptın sen böyle tamam yardım et de kıza bak ya yüzsüz, pişkin, nankör verdikçe ister bu.
Vermeyince de senden kötüsü yok.
Ee onu diyemem bunu diyemem ömür boyu bakacak mısın sen bu kıza böyle?
İlk iş şu kontör atma meselesini bırak, kıyafetlerini de sakla ondan, odana da fazla giremesin.
Bir şeyini isterse de aa hiç veremem onu sana zaten verdiklerimi de getirmiyorsun bu aralar çok da cimriyim de.
Bu ne ayol şaka gibi bu kızı çok mu seviyorsun sen anlamadım ki neden bir şey diyemiyorsun.
Küserse küssün, kırılırsa kırılsın sömürücü, asalak insan
Dediklerin doğru ama güveniyorum hani .
Böyle desem kırılıp konuşmaz bunu da biliyorum üzülmesini de istemiyorum .
Açıkçası bozmasından değil de alakamızı kesmesinden çekiniyorum .
Bozmaya bozabilir ama o değil korkum .
Arkadaşlığını seviyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?