- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Öyle biliyorum ama işte ne desem bilmiyorum bir ara görüşmeyi kessem mi ki ?iyide güzelim senin onu gördüğün şekilde o seni iyi bir arkadaş gibi görmüyorki bu besbelli birşey...senin arkandan cimri demesi bile bir kanıt bence..
Çok haklısın .Ya ama böyle arkadaşlık olur mu sence?
Resmen seni kullanıyor sonra da dedikodunu yapıyor bunun nesini seviyorsun ki anlamadım?
Arkandan neler diyordur bu senin bu kadar iyi niyetli olmamalısın.
Hem iki elbise için seninle arkadaşlığını kesecekse ne hayır gelir ki ondan?
Fazla arkadaşın yok mu senin o yüzden mi kıza bu kadar bağlısın?
Deneyebilirim sanırım ya .o zaman özellikle belirt seni ve arkadaşlığını çok seviyorum, lütfen beni yanlış anlama aramız bozulsun istemem ama artık alışveriş yaşı geçti gibi geliyor bana de. belkide bana saçma geldiği için çocukluktan gidiyorum ama sen daha uygun cümlelerle süslersin. azda safa yatarsan olur belki. bırak seni saf görsün sen amacına ulaştıktan sonra ne önemi var
Korkarım öyle olur ben böyle devam edersem .Arkadaşlıgını mı seviyorsun iyide arkadaşım ortada senin düşündügün gibi bir arkadaşlık yokki ortada sadece çıkar arkadaşlıgı var başkada birşey yok yarın birgün bu kız evlense bütün çeyizlerini sana aldırır benden söylemesi.
Öyle biliyorum ama işte ne desem bilmiyorum bir ara görüşmeyi kessem mi ki ?
Çok haklısın .
Arkadaşımın azlığından değil çok çok yakın bir arkadaşım var Allaha şükür ama aileden ya yeri ayrı gibi bilmiyorum kafam karışık .
Teşekkür ederim bende ondan korkuyorum .valla ben kendi adıma konuşayım görüşmeyi keserdim...
ama sana kesinlikle görüşme diyemem fakat ortada ters bir durum varken de aman kalbini kırma kuzeninin de diyemem o yüzden seçim senin ama ne olursa olsun kullandırma kendini bu hiç hoş birşey değil bugün elbise diye gelen yarın neler istemez hiç dizginleyemezsin o yüzden çok dikkatli ol ve ona göre davran
Geçti artık . İnanın istemediği kıyafetim yoktur sormaz bile alırken ben bunu adlım der gider .ben böyle durumlarda başkasının giydiği şeyi yıkansa bile giyemiyorum ben diyorum ki yalan değil. makyaj malzemelerim için gözümde mikrobik bir sorun olduğunu söylüyorum, ayakkabı zaten istendiği an öyle bir bakış atıyorum ki istemekten vazgeçiyorlar. ayak bu terler, kokar, mantarı vs olur. bu tabi ki yakın olmadığım insanlar için geçerli ama buna benzer bir bahane üretebilirsin sen de belki.
İşte be öyle değilim ki .sBir daha bir şey istedi mi aynı cümleyi kurun ona lütfen aynısını söyleyin görsün gününü
Evet öyle haklısınız ama yerimde olsanız .arkadaşım çok iyi niyetlisin ben olsam görüşmem bi daha irtibatı keserim yani akraba falan dinlemem sen ona o kadar yardım ediyosun bi teşekkür bile etmiyo bide üstüne beğenmiyo yüzsüz bence biraz sert yap ve kıyafetlerini verme istediğini desin hatta konuşmasın bile işine gelir işte
İsteyebilsem :)öncelikle bi gün evine gittiğinde önemli bi yere gidicem dolaptan uygun bişe bulamadım senden bakayım de ve onda ki eşyalarının bi kaçını arkadaştan fikir alcam diyerek al eve getir bi dahada verme kontör olayı ise zaten çok saçma sen niye alasın cnm hemde hiç kıymet bilmeyen birine çok taviz vermişsin ama zararın neresinden dönersen kar ayrıca hediye bişeyi vermek zorunda değilsin birazda karşıdaki anlayışlı olsun
Bana da öyle geliyor -,-Okurken cinlerim tepeme çıktı.Arkadaşım kusura bakma sen iyi niyetliden ziyade baya safmışsın.Resmen bunca yıl kullandırtmışsın kendini.Bir insanda 1 aydan uzun süre eşyan kalıyorsa o insana bir daha bir şey vermemek lazım.
İnsanlar nankördür dünyayı versen gözü doymaz bu kızın.Bence bir bahane bul küs,onda kalan bütün eşyalarını git kendi ellerinle topla.Bir daha da kendini enayi yerine koydurtma bence.
20 yaşındayız .Sen bukadar paylaşımcıyken arkandan "cimri" diye dedikodunu yapan bi'insanın arkadaşlığını ne yapacaksın cidden çok merak ediyorum. Hiç mi arkadaşın yok? Bi'Allah razı olsun demeye bile üşenen insanın arkadaşlığından ne olur ki:44:
Bak arkadaşlığının dürüstlüğüne sen bile inanmıyorsun, inansan "ama öyle dersem arkadaşlığımız bozulur, biter" diyorsun. Yani şu sonuç çıkıyor: tamamen çıkar ilişkisi...
Bak ben dostumdan sevgilisinin hediyesini istesem hediye der ve ben istediğim için utanırım o an bozulup cimri dersem bu benim maddiyatçılığımı gösterir. Bu arada iyi sabır varmış ben öz ablamla bile doğru düzgün paylaşmam kıyafetlerimi, hele ki ayakkabı
Milletin ayağından mantar vs kaparsın Allah korusun en azından ayakkabılarını paylaşma lütfen. Son olarak kaç yaşındasınız? Çalışmıyor mu?
Bana da öyle geliyor -,-
Yeni yeni aklım başıma geliyor .
20 yaşındayız .
Hayır çalışmıyor .
Çok haklısın gerçekten .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?