Kuzenimin yüzsüzlüğü .

iyide güzelim senin onu gördüğün şekilde o seni iyi bir arkadaş gibi görmüyorki bu besbelli birşey...senin arkandan cimri demesi bile bir kanıt bence..
Öyle biliyorum ama işte ne desem bilmiyorum bir ara görüşmeyi kessem mi ki ?

Çok haklısın .
Arkadaşımın azlığından değil çok çok yakın bir arkadaşım var Allaha şükür ama aileden ya yeri ayrı gibi bilmiyorum kafam karışık .

Deneyebilirim sanırım ya .
Belki alışverişe gidelim deyip yanıma para almasam ondan istesem sürekli anlar .

Korkarım öyle olur ben böyle devam edersem .

valla ben kendi adıma konuşayım görüşmeyi keserdim...
ama sana kesinlikle görüşme diyemem fakat ortada ters bir durum varken de aman kalbini kırma kuzeninin de diyemem o yüzden seçim senin ama ne olursa olsun kullandırma kendini bu hiç hoş birşey değil bugün elbise diye gelen yarın neler istemez hiç dizginleyemezsin o yüzden çok dikkatli ol ve ona göre davran

ben böyle durumlarda başkasının giydiği şeyi yıkansa bile giyemiyorum ben diyorum ki yalan değil. makyaj malzemelerim için gözümde mikrobik bir sorun olduğunu söylüyorum, ayakkabı zaten istendiği an öyle bir bakış atıyorum ki istemekten vazgeçiyorlar. ayak bu terler, kokar, mantarı vs olur. bu tabi ki yakın olmadığım insanlar için geçerli ama buna benzer bir bahane üretebilirsin sen de belki.

arkadaşım çok iyi niyetlisin ben olsam görüşmem bi daha irtibatı keserim yani akraba falan dinlemem sen ona o kadar yardım ediyosun bi teşekkür bile etmiyo bide üstüne beğenmiyo yüzsüz bence biraz sert yap ve kıyafetlerini verme istediğini desin hatta konuşmasın bile işine gelir işte

öncelikle bi gün evine gittiğinde önemli bi yere gidicem dolaptan uygun bişe bulamadım senden bakayım de ve onda ki eşyalarının bi kaçını arkadaştan fikir alcam diyerek al eve getir bi dahada verme kontör olayı ise zaten çok saçma sen niye alasın cnm hemde hiç kıymet bilmeyen birine çok taviz vermişsin ama zararın neresinden dönersen kar ayrıca hediye bişeyi vermek zorunda değilsin birazda karşıdaki anlayışlı olsun

Teşekkür ederim bende ondan korkuyorum .

Geçti artık . İnanın istemediği kıyafetim yoktur sormaz bile alırken ben bunu adlım der gider .

Bir daha bir şey istedi mi aynı cümleyi kurun ona lütfen aynısını söyleyin görsün gününü
İşte be öyle değilim ki .s

Evet öyle haklısınız ama yerimde olsanız .
Çok zor .s Teşekkür ederim yorumunuz için .

İsteyebilsem :)
Çantasını istemiştim bir kere bulamadım nerde diye vermemişti .
Anlayış yok ki .

Okurken cinlerim tepeme çıktı.Arkadaşım kusura bakma sen iyi niyetliden ziyade baya safmışsın.Resmen bunca yıl kullandırtmışsın kendini.Bir insanda 1 aydan uzun süre eşyan kalıyorsa o insana bir daha bir şey vermemek lazım.

İnsanlar nankördür dünyayı versen gözü doymaz bu kızın.Bence bir bahane bul küs,onda kalan bütün eşyalarını git kendi ellerinle topla.Bir daha da kendini enayi yerine koydurtma bence.

Sen bukadar paylaşımcıyken arkandan "cimri" diye dedikodunu yapan bi'insanın arkadaşlığını ne yapacaksın cidden çok merak ediyorum. Hiç mi arkadaşın yok? Bi'Allah razı olsun demeye bile üşenen insanın arkadaşlığından ne olur ki:44:

Bak arkadaşlığının dürüstlüğüne sen bile inanmıyorsun, inansan "ama öyle dersem arkadaşlığımız bozulur, biter" diyorsun. Yani şu sonuç çıkıyor: tamamen çıkar ilişkisi...

Bak ben dostumdan sevgilisinin hediyesini istesem hediye der ve ben istediğim için utanırım o an bozulup cimri dersem bu benim maddiyatçılığımı gösterir. Bu arada iyi sabır varmış ben öz ablamla bile doğru düzgün paylaşmam kıyafetlerimi, hele ki ayakkabı

Milletin ayağından mantar vs kaparsın Allah korusun en azından ayakkabılarını paylaşma lütfen. Son olarak kaç yaşındasınız? Çalışmıyor mu?

Bana da öyle geliyor -,-
Yeni yeni aklım başıma geliyor .

20 yaşındayız .
Hayır çalışmıyor .
Çok haklısın gerçekten .

Resmen sizi enayi yerine koymus o lafiyla kusira bakmayin.Ne demek ya? Sen alirken kullanirken hatta yirtip ederken hic bi sorun yok karsindaki gelince "enayi miyim ben? Oyle mi?" Bidaha geldigi zaman sen de de ona "kusura bakma bende enayi degilim" diye bu ne saygisizlik ya.

lisedeki bir arkadaşım çok özenerek diktirdiğim bir elbisemi istemişti. gece kıyafetiydi. evdeyken hep askıda dururdu, tüm gece kıyafetlerini baktığım gibi bakardım ona :)... neyse verdim elbisemi... günler günleri kovalıyor kız getirmiyordu. sonunda dayanamadım. evine gidip annesinden istedim. arkadaş güzelim elbiseyi siyah pazar poşetinin içinde annesine bırakmasın mı.... ben şok oldum.. o son görüşmemdi. bir daha görüşmedim, arkadaşlığı bitirdim.... o tip insanların arkadaşlığına gerek yok bence... benim kıyafetlerimi paylaştığım kardeşim... oda bana verir paylaşırız. senin kuzenin gibi yapsaydı öz kardeşimlede paylaşımı keserdim.

Vallahi diçte kırılcakmış etcekmiş demem. Ona yaptığı herşeyi söyler yüzüne vurur arama çoooook büyük bi mesafe çeker. Onda kalan bütün eşyalarımıda alırdım. Lafa bak.. O verince enayi oluyomuş ha?

Niye bu kadar çok ilgilisinizki kuzeninize, sanki çocuğunuz gibi. Ben yersiz buldum bu kadar çok paylaşımcı olmanızı ve görüldüğü üzere de tepenize çıkmış durumda. Her hayır deyişinizde size karşı cephe almasına neden olursunuz ki öylede olmuş ve allah bilir arkanızdan bile konuşur belki konuşuyordur bile. Ve ben kesinlikle sevgilim olsun sözlüm eşim olsun farketmez asla ama asla bana aldığı birşeyi kardeşime bile vermem, isterse yırtsın kendini. Bana özel, benim özelim.!

kuzenin seni kız kardeşi gibi görüyor belli ki yani abla kardeş yada küçük kız kardeş ablanın eşyalarını giyer falan o tarz bi ilişkiniz var sanırım. en baştan beri bu rahatlığı görmüş ve sana daha değer vereceğine sanki sen bunları yapmak zorundaymışsına getirmiş olayı... o arkadaşına vermemek ile sen kendini karıştırma seni kardeş gibi görüyor arkadaşını yabancı....

sen de git onun eşyasını böyle hiiç vermek istemeyeceği birşeyi iste bakalım hatta beklet verme oyala o bu kadar rahat kabul edecek mi fedakarlığı... ya da sen artık dolabını mı düzenliyorsun bazı vermek istmediklerini zulalıyor musun bi şekilde sakla ya da otur güzelceee de şöyle şöyle artık büyüdük bazen evet derim bazen hayır özgürüz sonuçta darılma gücenme yok....gücenirse de kendisi bilir...

insanlar yetinmeyi bilmezmiş canım.ne kadar versen o kadar alırmış...senin işin de böyle olmuş:26:
en ufacık bi reddedişinde de en kötü sen olmuşsun.
boşver en kötü sen olmuşken kaybedicek bişeyin yok.içinden geldiği gibi davran.verme.git kıyafetlerini de al.o nasıl isteyebiliyosa onlar senin ne mahçup olcan ya
git iste.bugün bunu giycem de evine gidip.

İyice alışmış sizi alısveris merkezi olarak kullanmaya... biseyde demiyosunuz. bence deyin ben dayanamazdım bu kadar laf sokardım yani konusmasa da konusmasın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…