Kuzenimin yüzsüzlüğü .

Hani bir söz vardır:
İnsanlar senin onlar için ne yaptığını anlamazlar, ta ki sen yapmayı bırakana kadar..

canım benim, iyiliklerine bir süre ara ver anlasın. Dediğin gibi iş yüzsüzlük seviyesine gelmiş, belki de hep bu seviyedeydi de sen yeni farkettin!
Hiç kendini üzme, arana mesafe koy, gönlün rahat olsun.
O da anlasın senin onun için ne ifade ettiğini..
Kıyafetten paradan puldan geç, senin iyi yanını kaybettiği için çook üzülecek.
Ama bu üzüntüyü bir defa tattırmalısın ki ona, kendine gelsin
Allah yardımcın olsun..

Ayyyy okurken delirdim. Bide o kız buna yardım ediyor ona ragmen söylediğine bak. Ben sizin yerinizde olsam cok beğeneceğiz bi kıyafeti gösteririm sevgilim aldı gibisinden. Onun istemesini saglarım.istedigide de ay yok veremem enayimiyim ben derim. Berden cikti bu el veriyodun falan derse de" gecen de x kisi icin oyle dedin ya bana da cok mantıklı geldi artık kimseye hic bişeyimi vermem " diyin

nerdeyse 1 yıl olmuş ama merak ettim hala kıyafet istio mu??

Ya cok konustm dolmusum galina hehhehe

___dega___

Ohaaaaa bi yil once acilmis haberim yok inanin ole bakiym dedim en son ne cvp verilmis die msjnizi gorunce farkettim konu sahibi yoktur herhalde artik bende o kdr uzuuuun uzuuuun yazdim ya

___dega___

konu hortlamış iyi de olmuş hani :) ceylin ne yaptın artık aynı yüzsüz tavırları sergiliyor mu?

aynen bende merak ettim ceylinim
yüzsüzlük ediyor mu artık tamamen durdu mu?

Evet herkes cevap bekliyor sonucu :)

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Selam kizlar olmedim buradayim
Ne yalan söyleyeyimbir ara ddurmuştu iistemiyordu ama yaz mevsimi geldi.
Düğünler falan cikti meydana yine gelip istiyor haliyle.
Bir çantaaalmus geçenlerde rengi güzeldi anca 20-30 liralik bir çanta dedim nerden aldin bbunu güzelmiş. Hic veremem kusura bakma dedi
O günde benden pantolon almaya gelmişti.
Nasil sinirlendim öyle deyince.
Benim markali kaliteli cantalarimi yirtana kadar kullandı ama.
Tamamen hayir diyemiyorum ama bahane uretiyorum artik.
Mesela benim çok ceketinvar ssürekli ceket ister.
Dedi gecen su yeşil ceketi versene diye.
Sevgilimle buluscm belki onu giyerim diyorum wnca.
Ama tabii istiyor hala..

Aboo.
Sizin ki de çekilecekdert ddeğilmiş vallahi.
Boyle insanlardan cidden nefret ediyorum.
Yolunacak kazdikya bizde

sizin eşyalarınızı alıp teşekkür etmeyen, yırttığında özür dilemeyen hatta geri getirme zahmetinde bile bulunmayan; üstüne üstlük bir de kendi eşyalarını paylaşmayan biri için vermezsem üzülür falan demeyin.bir daha sakın vermeyin bence.o da sizi üzüyor bırakın üzülürse üzülsün.ben olsam hem vermem hem de "bugüne kadar başkalarının eşyalarını kullanıp da bir teşekkür bile etmedin, başkalarının eşyalarına gözün gibi bakman gerekirken dikkatli kullanmadın, sana ödünç verilmemiş de senin olsun diye verilmiş gibi davrandın ve o kişiler senden istediği zaman da kendin de hayır diyebilecek yüzü bulabiliyorsun hala.bundan sonra sana nah kıyafet" derdim.kuzense kuzen ya Allah Allah sinirlerim tepeme çıktı.

Ahaha çok sekersiniz :)
Tesekkur ederim.
Yine büyük asama kaydettim.

Kuzenındeki cingözlülüğe bakarmısın sen zaten herşeyi açık ve net yazmışsın bence
arana bır mesafe koy küsersede kendı bıleceği iş
çok sinir oldum şuan kuzenıne

Bırak cimri ol, malı kıymetli ol, pinti ol, ama enayi olma. Ne hali varsa görsün.

Kuzenındeki cingözlülüğe bakarmısın sen zaten herşeyi açık ve net yazmışsın bence
arana bır mesafe koy küsersede kendı bıleceği iş
çok sinir oldum şuan kuzenıne

Bırak cimri ol, malı kıymetli ol, pinti ol, ama enayi olma. Ne hali varsa görsün.

Öyle olmak en iyisi sanirim.
Tesekkyrler

ay daha okurken kızı pataklamak istedim, tanıştırsalar kesin tekme tokat girişirim ben buna. gardrobundaki bütün kıyafetleri de ateşe veririm, başkalarının babası kazanmıyo sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…