Kuzenimin yüzsüzlüğü .

yuh artık yaa .. valla ne sabır varmış sızde de helal olsun .. oyle ınsanlardan nefret ediyorum bende kendımı kullanılmış hıssederdım benımde bı arkadaşım var aynı bunun gibi huyları var bi kazağım vardı ve 1bucuk senedir onda hala vermedı isteyemiyorum da ayrıca bırısınınde fotoğraf makınası kaybetmış bıde ben onu bulamıyorum demış.. maalesef cok yüzsüzler var ..

Diyorum ya her yerde var bunlardan .
O benden istemeye utanmıyor ben kendiminkini istemeye utanıyorum .

amin canım .
İster miki tekrar o mesajına cevap vermedi sanırım değil mi :)

amin canım .
İster miki tekrar o mesajına cevap vermedi sanırım değil mi :)

Yok :)
İster o ister .
Geçen yaz en yakın arkadaşım bizdeyken geldi bu dedi yeşil ayakkabını versene bana diye .
En yakın arkadaşım da insan bir rica eder sende nasıl bir kızsın ki artık falan dedi .
Bende dedim artık istemez diye ama akşam annesiyle geldi aldı ayakkabıyı .
O ayakkabının yeşilliği kalmamıştı bana gelince üstünde ki fiyonk kopmuş ayakkabı yamulmuştu .

Son düzenleme:

Hani vermiyecektiniz bidaha niye verdiniz ayakkabınızı hemde ayakkabı o kızın ayaklarında mantar olabilir ve sizin ayaklarınızada bulaşır.Bu kız kaç yaşında okumuyor mu yada çalışmıyor mu çalışmıyorsa bir işe girsin çalışsın.

Geçen yaz vermiştim vermeyeceğim daha kararlıyım :)
Aldığı hiçbir ayakkabıyı giyilecek durumda getirmediğinden öyle bir durum olmadı açıkçası .
21 yaşında çalışmıyor .
Dayımın mağazası var iyi bir yerde dedim gir oraya çalış yabancı da değil iyi de maaş verir .
Ben çalışamam dedi bana .
Haklı da tüm kıyafetleri bedavaya gelirken neden çalışsın .

Son düzenleme:

Utanmaz kadın , birde 5 yaşında çocuk gibi annesini alıp geliyor
Ben olsam cıngar çıkarırdım herhalde birde direk kuzen de değil yanı dıdının dıdısı
Şu kızı çok elden geçiresim geldi ceylin yaaaa
aynen niye çalışsınki ekmek elden su gölden kendisinin deyimiyle enayimi yani kontörüne yurtdışından eldivenine kadar geliyor hepsi?
hep bir acıtasyon sezdim bunlarda ailecek yıkayamadıkta deterjan yoktu felan ihtiyaç sahibi olan insan utanır yani .
Utanılcak bişi olduğundan değil tabi ama belli etmemeye çalışır hakikaten öyleyse insanlar avaz avaz böyle benim ihtiyacım var naraları atınca ben çok uyuz oluyorum
Birde birşey merak ettim hiç sormadın mı bu ayakkabının haline felan diye bozduğu ilk şeyde değilmiş zaten ?
Yada o açıklama yapmadımı verirken ?

Son düzenleyen: Moderatör:

Aynen öyle ya :)
Gel şunu bir sıkıştıralım :)
İnan şiddet yanlısı biri değilim ama artık parçalayasım geliyor .
Yeğenimde anlamış artık " hala sen onu sevmiyorsun değil mi bende hiç sevmiyorum" diyor sıpa
Bu kuzenin birde kardeşi var .
evlerden ırak .
Oğlan çocuğu 9 yaşında falan bize geliyor ben evde tekim oturuyor yanıma bilgisayarı aç diyor açıyorum başlıyor oynamaya 3-4 saat aralıksız .
Ben acıktım abla bana bir şey yap demesi yok mu ?
Evden çıkarken de bir kere tok gel be çocuk .
Yeğenim hafta içi bizde kalıyor mısır gevreği koydum önüne onu yiyor bu da gördü veririm mi sana dedim yok dedi eve gitti .
Annesi akşam annemi çaldırmış kapatmış annem aradı Ceylinim bizim oğlana yiyecek bir şey vermemiş ağladı çocuk diyormuş .
Ayy .
Aklıma geldikçe sinirleniyorum .
Ayakkabıyı bim poşetine koyup getirmişti bakmadım bende o gittikten sonra görmüştüm .
O ayakkabıyı o hale getirmeye utanmıyor ben sormaya utanıyorum iyi mi ?

sıkıştıralım ! her türlü yardıma varım çok sinirlendim :))))
hahaha hadi ya bak küçücük çocuk anlamış onlar hala anlamamış yada anlamamak işlerine geliyor :)
Ya ne iğrenç insanlar birde arıyor yiycek bişi vermemiş diye annesi değilmisin doyursana çocuğunu nerden alıyorlarki bu cesareti
bunlara pat pat laf yatıştırmak lazım sanki siz onları doyurmakla yükümlüymüşsünüz gibi
Allah herkese akıl fikir beden vermiş paratiz gibi başkasının üsütnden yaşayın dememişki
gıbta ediyorum bazı kadınlar temizliğe gidiyor evini geçindirmek için ya eli öpülesi insanlar saygı duyuyorum ..
Ya sabır :)))

arkadaşım artık seninki iyi niyeti geçmiş bence kusuruma bakma ama. eğer hayır yapmak istiyorsan bence çalışamayacak durumda olup gerçekten ihtiyacı olan birisine ver. hiç değilse için rahat olur, hem de sevabını alırsın. kuzeninin ihtiyacı olduğunu hiiç düşünmedim ben. zaten çoğu kıyafetin ondaymış, bi zahmet şimdiye kadar verdiklerini kıymetli kullansın yırtmasın, giysin işte.

Değil mi ?
O kadar zor durumda kalıyorlar faturaları ödeyemiyorlar annesi neden çalışmıyor ?
Hadi bu çalışmıyor ?
Annemde " kardeşimin mağazasında gir çalış temizlik yaparsın yemek yaparsın onlara " dedi .
Yok ben çalışmam kadın çalışmaz dedi .
Sonra bir ara iş aramaya başladı yetmiyor diye dayımda iş yerine birini almıştı " bana niye haber vermiyorsunuz çıkamaz mı o çalışan ? " diyor bir de.
Milletin ekmeğiyle mi oynayacağız biz ya Tövbe tövbee .

Değil mi ?
Teşekkür ederim .

Benzer şeyleri bizim bir tanıdık yaşadı , artık onlarda bizdede yok diyorlardı öyle çözüm bulmuşlardı ki gerçekten onlar yüzünden sıkışmaya başlamışlardı bunlar eli ayağı kesince kadının kızı işe girmişti hemen
Faturalarını sizmi ödüyorsunuz ?
mesela bırakın ödemeyin kesilecek nasılsa diye işe girerler artık.

Borç (!) aldıkları oluyor :)
Zaten bunların parası nereye gidiyor bilmiyorum ki .
Giyime gitmediği kesin .
Mutfak masraflarını dedesi ödüyor .
Faturaların yarısını yine o adam ödüyor .
Yine de sıkıntıya giriyorlar .

Merhaba,
Yardim çok güzeldir hak eden , ama sen vede anneninki yardim degil
Bu yolardan bende geçtim,biliyorum ellini uzatiyorsun kollun gidiyor, bir yerden sonra sanki meçbursun ,bilemedigin bir borçluluk,suçluluk (bende var onda yok) duygusuna kapiliyorsun
Sonra bir gün geliyor dur diyorsun bu gün vermeyecegim benim ihtiyaçim var. O zaman ailece önce acindirma,sonra suçlama sonra tehtit en son bela okumalar anliyacagin sonunda çok berbat piskolajin buzuluyor
Inan parayi yardimi kestigin an o zamana kadar
-kocam vermiyor çalisirsam öldürecek,
- is ariyorum ariyor bulamiyorum
diyen kisiler ayin sonunda is bulup çalismaya basliyor
sonrada vay haline senin arkandan ne
en sonunda çok okumus bilgili bir hocaya gittim sordum ben ne kazandim ne kaybettim 15 yil boyunca hocanin dedigi su
1* defa yardim ettiginde sevap kazandik
2* defada sevap kazandik
3* 0
4. günaha girmeye basliyorsun nedenmi ;o insanlari benim ellime bakamaya tesvik ettmisiz artik çalismak zorunda degiller anliyacagin tembeligi tesvik etmisiz
Inani aç açikita kaldimiz zaman oldu onllari hiç bir zaman birakmadik
size gelince
9 yasindaki kuzen bile olayi anlamis ona bundan sonra nasil davranman gerektigini yavas yavas sindire sindire ögretmeye baslamis bir daha geldiginde dogal olarak onun senden istemesi bile kalmayacak sen ônüne tabak yemek koyacaksin
bunlardan bizdede vardi, hepsinden ben geçtim inan.
Yazdiklarimin kötü oldugunu düsûnebilirsin,ama bu gerçegi degistirmiyor
Size verdigi degeri size iade ettigi eşyalar da,konusmalarinda gôrürsün.
Bol sanslar diliyorum…

Dua ette bu kız evlenmesin bütün evi size düzdürür bu kesin.:99::99:

Çok haklısın ne diyeyim .
Benim kendime itiraf edemediklerimi çok güzel anlatmışsınız .
Çok teşekkür ederim :)

Dua ette bu kız evlenmesin bütün evi size düzdürür bu kesin.:99::99:

Ona şüphe yok :)
Bir görücü gelmiş geçen gün " teyze ben evlenirsem bana ne takacaksınız " falan dedi

Az önce aradı bizimkisi .
Yarın bize geleceklermiş annesiyle .
Bu hafta da düğünleri varmış .
Güya beni hazırlıyor kıyafet istemek için .
Gelsin bakalım bir görür kıyafetleri gördüğüyle kalır

Senden kıyafet isterse ki kesin isteyecekeline kıyafet yerine mağaza adresi satan bir adres ver gitsin oradan alsın.Hem bu sefer kendisi için istemeyecek bir tek galiba yanında annesi olduguna göre onada isteyecek.

Senden kıyafet isterse ki kesin isteyecekeline kıyafet yerine mağaza adresi satan bir adres ver gitsin oradan alsın.Hem bu sefer kendisi için istemeyecek bir tek galiba yanında annesi olduguna göre onada isteyecek.

Bu sefer kendime öyle iyi gaz verdim ki .
Kıyafet istediğinde dolabımı açıp teker teker yırttıklarını gösterip " Bunlar gibi mi olacak verdiğimde ?
Daha sana kıyafet falan yok " diyeceğim
Hani böyle filmlerde ki gibi
Arkada fon müziği olsa çok havalı olur bence

Son düzenleme:
Nasıl olup da elbiseleri yırtıyor, yıpratıyor, ayakkabıları kullanılmayacak hale getiriyor anlayabilmiş değilim. Ben çoğu kıyafetimi, ayakkabılarımı senelerce giyerim, yepyeni de dururlar. Öyle marka takıntım falan da yoktur ki şu kadar para verdim, o yüzden dayanıyorlar diyeyim. Sana garezi mi var, elbiselerini falan giydikten sonra zarar vermek için kasıtlı mı yırtıyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…