hakikaten zor bir durum sizin için , ne desem ki ailesinin haberi olması iyi olmaz ama yapılacak başka bişey kalmazsa son çare bu olur herhalde ...size ne kadar değer verir ? yani bir müddet tavrınızı açıkça ortaya koysanız bu durumda onu görmek istemediğinizi tüm ilişkinizi keseceğinizi filan söyleseniz işe yarar mı acaba ? eğer bu da işe yaramaz ise eşinizle paylaşın bence , ona yardım etmeniz gerektiğini anlatın ...belki eşiniz zannettiğiniz gibi fevri davranmak yerine size bu konuda destek olacaktır...
uzun süreli bir ilişkinin acı bir şekilde bitmesi insanı hiç yapmayacağı yanlışlara itebilir..
kuzeniniz psikolojik destek almayı düşünmez mi?
Kendisi de doktor ne anlatayım daha üstelik eski sevgilisi ile aynı ortamda çalışıyor o da doktor sanki bana hırs yapmış gibi geliyor.
üzgünüm ama benim ''bu seviyorum ama ne yapayım ayaklarından'' midem bulanır hale geldi.. tamam kuzenin kötü bir dönemden geçiyor olabilir ama bunun adı tamamen bencillik ..sadece o adam ona övgüler yağdırdığı, ona ilgi gösterdiği için kendinin iyi hissedip eski günlerinin acısını çıkartıyor olabilir, ama bu nasıl bir bencilliktir... adamın evli ve çocuklu olduğunu bile bile sırf egosunu tatmin etmek için bu ilişkiyi yaşaması çok korkunç bence... şimdi bu kuzenin sana ileride kendini haklı göstermek adına ''yok zaten karısıyla anlaşamıyorlarmış, yok sadece çocukları için biraradalarmış'' masallarını anlatacaktır....
bence bu konuda seninde pek yapabileceğin birşey yok. sadece nasihat edebilrisin.. ama bi kere ok yaydan çıkmış... o artık sem ne desen de kenince bahaneler uydurarak bu ilişkiyi sürdürecektir... ALLAH akıl verir işl...
27 yaşında aklı başında bi insan. Attığı adımların bedelini öder ama geçmişin acısını silmeye çalışırken daha beter başı ağrıyacak.
Acaba adamla konuşulsa nasıl olur? Gerçi o da inkar edip, biz arkadaşız der olay iyice büyür.
Tam bir çıkmaz
Evet kuzenin yetişkin ve eğitimli bir kız.Artık kendi kararlarının sorumluluğunu taşıması gereken bir yaşta.
Şu an mantıklı düşünemiyor olabilir,zaten adamın eşiyle tanışması filan bunu gösteriyor.Sen uyarını yapmışsın,nasihat etmişsin.Bundan ötesini zaten anlamayacak ve seni kendisine düşman görecek.
Ne kötü değil mi göz göre göre birisinin hata yapmasına seyirci kalmak ? Hiçbir yönden kendisine uygun olmayan bir adam var ortada.O da anlayacak ama iş işten geçmiş olacak maalesef.
Eğer sözkonusu kızkardeşin olsaydı,gidip adamla konuş derdim.Bizim ailemiz böyle birşeyi kaldırmaz,kardeşimden uzak dur yoksa eşine herşeyi anlatırım gibi...Tabii aralarında birşey yoksa bu konuşma herşeyi daha da berbat ederdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?