Bir de konuşmaları falan sevgili gibi değil sanki sıradan iki arkadaş sürekli birbirlerine espri yapıyorlar. Adam kuzenimi sürekli cepten arıyor öyle havadan sudan konuşuyorlar nasıl bir ilişki çözemedim:26:
bence adam yakın bi zamanda kuzeninizle görüşmayi kesip ailesine döncek yada başka kızlar tavlicak
kuzeniniz ondan bi istekte bulanmaya kalksın bakın nasıl kurtulmaya çalışıyo ondan
yada tam tersi ailesini parçalıcak kuzeninizle olmak için
her iki durumdada karaktersiz sorunlu bi adam oldugu belli
kuzeniniz bunları göremiyomu acaba 27 yaşındaysa kimsenden akıl alcağınıda sanmıyrum
siz yinede yanında olmaya çalışın tamamen yalnız hissetmesin kendini...
Adamı da bir göreceksin tam bir kıro sadece yakışıklı, zengin sayılır, bir de ağzı laf yapıyor esprili biri. Heralde karısını boşayıp bizimkini alacak hali yok.
Hiç bir şekilde karışmam ama işte endişeleniyorum sonu ne olacak diye...
bence kuzenin kaşınıyo gibime geldi... senin yerinde ben olsam hiç tartışmasız ailesine sölerdim sonradan üzülüp kendini harab edeceğine şimdiden üzülsün dersim...
bence adam yakın bi zamanda kuzeninizle görüşmayi kesip ailesine döncek yada başka kızlar tavlicak
kuzeniniz ondan bi istekte bulanmaya kalksın bakın nasıl kurtulmaya çalışıyo ondan
yada tam tersi ailesini parçalıcak kuzeninizle olmak için
her iki durumdada karaktersiz sorunlu bi adam oldugu belli
kuzeniniz bunları göremiyomu acaba 27 yaşındaysa kimsenden akıl alcağınıda sanmıyrum
siz yinede yanında olmaya çalışın tamamen yalnız hissetmesin kendini...
bence kuzenin kaşınıyo gibime geldi... senin yerinde ben olsam hiç tartışmasız ailesine sölerdim sonradan üzülüp kendini harab edeceğine şimdiden üzülsün dersim...
Beraber büyüdük kuzenim biraz kaprislidir öyle pek herkesle anlaşamaz. O adam karısını bırakmaz zaten bırakmasında bizimkini süründürür gibi geliyor. Gitme oraya diyorum ama adam da habire arıyor.
belki biraz ağır olacak ama her aldatılan kız evli adamlarla gezecek olsaydı işimiz vardı.küçük değil bırakın hatasının bedelini ağırda olsa ödesin. yok boşluktaydım yok sinirlerim bozuktu ondan kapıldım. yok sadece arkadasız dünyada birsürü bekar adam var. ayrılık sonrası hemen evli bi adamın kollarına atılan birinin bence hiçbir mazeerti kabul edilemez. al birini vur ötekine. evli adamın yaptığıda aynı kuzeninizinkide.!
Beraber büyüdük kuzenim biraz kaprislidir öyle pek herkesle anlaşamaz. O adam karısını bırakmaz zaten bırakmasında bizimkini süründürür gibi geliyor. Gitme oraya diyorum ama adam da habire arıyor.
peki ben sana bişey söleyeyim... Allah korusun yarın bugün kuzeninin başına bu olaydan ötürü bişey geldi ve tüm bu olanlarında senin bildiğini kuzeninin ailesi senin ailen yani yakınların öğrendi... peki ne cevap vereceksin büyüklere hiç bu yönden olaya baktınmı...
canım bence kuzeninin empati kurmasını sağla.bakalım kendisine yada yakınından birisine böyle bir şeyin yaşatılmasına ne diyor içi acıyor mu bakalım.(gerçi aldatıldı demiştiniz sanırım)hala daha aynı yolda yürümeye ısrarcı davranırsa siz ne yaparsanız yapın onu yürüdüğü yoldan döndüremezsiniz.
sizin lafınızı dinlemiyorsa yapacak bir şey yok.ileride yaptığı hataların bedelini ödeyecek.
kuzeniniz içinde eşinizle kötü olmayın derim.o ileride tekrar normal hayata devam ederken siz mutsuz olduğunuzla kalırsınız.
fazlada kafanıza takmayın.her koyun kendi bacağından asılır.
keşke kuzenininiz bi arkadaşı vasıtasıyla o adamı denese o zaman gercek yüzünü görmüş olurdu. ama bu devirde öyle arkads nerede çok zor. bakalım adam oraya gelen bütün kızlaramı öyle davranıyor bunu görmüş olurdu. ama zor bi ihtimal tabi:)