- 31 Ağustos 2016
- 317
- 582
- 33
- 35
- Konu Sahibi EftelyaNergis
-
Cafede tanışmak candır,Soru 1: Haftasonu olacağı için tüm aile evde olacak ama sadece annesi ile tanışmaya karar verdik. Bir cafede falan mı tanışmalıyım yoksa sadece annesinin evde kalmasını ayarlayıp evde mi tanışmalıyım hangisi daha iyi olur?
Ayrılık fikrini şimdilik uzak tut ,içini ferahlat,sevgilinin tavrına göre ilişkiye devam ya da son kararı alırsın.Soru 2: Eğer annesiyle anlaşamayacağımı anlarsam ne yapmalıyım? Devam mı etmeliyim sınırı çizip yoksa ayrılmalı mıyım? ( evlenirsek ben onun bulunduğu şehire gideceğim ve orda kimsem yok). Yorumlarınızı bekliyorum.
Bayadır erteliyorum sevgilim istemiyor musun yoksa diye bozulmaya başladı artık.Bence bi bahane bul ve tanışma
Mecburi bir iletişim olacak işler sarpa daracak demedi deme ..
Bana da cafe daha iyi olur gibi geldi ama bir yandan da dışarıda tanışınca içselleştirilmem mi acaba diye de düşünmüyor değilimCafede tanışmak candır,
Ayrılık fikrini şimdilik uzak tut ,içini ferahlat,sevgilinin tavrına göre ilişkiye devam ya da son kararı alırsın.
Nelere dikkat etmeliyim mesela biraz ipucu versenizEvde tanışmayın. Ev ortamı sizi ister istemez gerecektir. Ayrıca belli olmaz, siz müstakbel kaynananız ile tanışmaya gidersiniz, bir bakmışsınız evde dıdısının dıdısı yengeler, teyzeler filan soru bombardımanına tutuluyorsunuz. Bunu yaşama riskini almayın ve dışarıda görüşün.
Annesi ile anlaşıp anlaşamayacağınız kısmından önce müstakbel eşinizin annesi yanındaki davranışlarına dikkat etmenizi öneririm. Esas olan sevgilinizin ne kadar anneci olduğunu tahlil edebilmek.
Bol şans :)
Nelere dikkat etmeliyim mesela biraz ipucu versenizileride ilk tanışmada bu sıkıntıyı hareketlerinden nasıl da anlayamamışım demek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?