Kv adayı ile tanışma

1 sene önceden değilde isteme olmadan 1-2-3 ay öncesinden tanışman daha iyi bana kalırsa ama sen bilirsin. ben isteme olmadan 3 gün önce yüzyüze tanıştım

Ayrıca madem tanışacaksın ve oraya gideceksin evlerine git ev ortamlarını yaşayış tarzlarını birbirlerine davranışlarını çok ama çok iyi gözlemle

Benimki de ogluna cok duskun ve zorunlu bir tanisma gerceklesti. Kotu olur diye uzulmustum ama cok guzel gecti. Cekinme efendi uslu ol seni sevmemesi icin bi sebebi yok durduk yere:)

İlk tanışmada anlaşamayacağınızı neden düşündünüz

Yani anlaşmak gerekir mi tanışmada

Merhaba nasılsın siz nasılsınız büyükler Nasıl bitti

Ülke siyaseti konuşulmayacak ya

Kv ile anlaşmayı hiç beklemedim hiç aklıma gelmedi anlaşır mıyım diye

Onların şehrine tek kişi tanımadan alıp çantamı taşındım Kv ile anlaşmaya da çalışmadım

Oğlu dik duruyordu bana 12 yıldır bu yetti

Kv ile mesafe iyidir

Bana kalırsa bu kadar sürelik ilişkide gitme derim ama senin bileceğin iş tabiki ama evlerine gitmeni tavsiye etmem Cafe iyidir. "Aaa nasıl güvendi evimize kadar geldi" lafını arkandan soyletmemis olursun. Ne kadar geniş görüşlü insanlar olursa olsun insanın aklından geçer. Şimdiden kadına bilenme belki gerçekten çok iyi birisidir. En önemlisi senin oraya gittiğinde anne oğul ilişkisini gözden geçirebilmen çünkü balık baştan kokar.

erkekler 'sevgilimin ailesiyle tanışıcam neye dikkat etmeliyim' diye düşünüyomudur acaba. zaten hep biz kadınlar dikkat edelim. aman arkamızdan şöyle ya da böyle konuşmasınlar.
ıyh. bence de cici anne demesi aşırı itici. kıskançlık yapıp oğluna trip atar gibi.

Evine gitme bence kafe daha uygun, hemen ayrılma biraz bak hele erkek arkadaşın nasıl davranıyor , bi anne içinde oğlunu paylaşmak kolay değil bunuda göz ardı etme.
Erkeklerin başlangıçtaki davranışları aldatıcı oluyor. Başlarda hepsi iyi, ama evlendikkten sonra anne kuzuluğuna başlıyorlar. Kızı kapana kadar renklerini belli etmiyorlar.

Daha tanısmadan bilenmıssın kadına negatıflıklerle dolmussun bence hıc tanısma
Yok bilenmedim gerçekten sadece bana farklı gelen şeyler var. Örneğin ilk öğrendiğinde nasıl aranız anlaşabiliyor musunuz demek yerine ev eşi biliyor mu bilmiyorsa almam demiş. Benim içinse bu konu evlilikte en sonda yer alır. Sevgi saygı anlayış gibi bir sürü şeyden sonra.

Dünyaya farklı pencereden bakıyorsunuz Kv kendi düşünce yapısında tutarlı da olabilir

Burada sevgilinin tavrı önemli

İş bilmiyor ayrılayım mı diyecek ne işi ya hangi yüzyılda kaldın mı diyecek

Merhaba, ben evlilik öncesi çok erken tanışmaları sakıncalı buluyorum.

Ailenizin haberi var mı? En önemlisi bu. Size özel olarak söylemiyorum fakat kızlarımız ailelerinin haberi olmadan erkek tarafıyla tanışıyorlar çoktan. Ailelerini hiçe saymış oluyorlar. Çok yanlış yapıyorlar bilmeden.

Benim en yakın arkadaşımın uzun bir birlikteliği vardı. Aynı tarihlerde evlendik. Fakat onun ailesi bilmiyorken oğlan tarafıyla tanışmıştı. Bayramda evlerine kadar gidiyordu. Anneler gününde arıyordu. Kandilde arıyordu. Aramazsa olay oluyordu. Görümceleriyle daha nişan bile olmadan uğraşmaya başladı. Doğumlarında gitti, yeni ev ziyaretine gitti. Evli çift gibilerdi ve kızın ailesi bilmiyordu bile. Ben çok yadırgıyordum. Arkadan iş çevirmek gibi bir şey.

Sizin konunuzda da verebileceğim başka tavsiye yok. Aynı şehirde olsanız tamam güzel ama bir de oraya gidecekmişsiniz. Çok yanlış.

Şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Annesi, kardeşleriyle tanıştığım, evlerine gidip geldiğim, bize gelen, annemle tanışan, hatta geldiği gün annemin en sevdiği yemekleri yaptığı adam beni aldattığında aklıma ilk gelen "anneme nasıl diyeceğim?" olmuştu. Resmiyet olmadan tanışmalar riskli gerçekten.

Mutluluklar dilerim.

Çok doğru aslında. Bizim adetlerde ilk defa gittiğin evde su almaya bile kalkılmaz istenir sadece. Birşey istesem benden iş istedi olacak yanlış anlamasın diye ben yapsam o zaman rol olacak.

Alırım almam laflarını edebiliyorsa bu kadar rahat, oğlu da bu lafları hiç bir süzgeçten geçirmeye gerek duymadan annem de böyle dedi diye size getiriyorsa, belli ki oğlunun üstünde etkili, oğlu da iki taraf nasıl idare edilecek, nasıl bir denge kurulacak hususlarında biraz yetersiz sanki. Kadının dediği laftan ziyade, oğlunun lafı olduğu gibi aktarması pek iç açıcı değil bence.

bence tanışma
hee illada tanışılacaksa o senın oldugun şehire gelsin annenle birlikte bir kafede tanışmaya gidin ,

ileride iyi bir kız olsa tek başına şehir dışına gelip benle tanışmazdı diye cumleler duymayın derim.

Arkadaşlar genel olarak resmiyet olmadan tanışmayı yanlış bulmuşlar ama ben tam tersini düşünüyorum. Her gün okuyoruz burada kaynana yüzünden çatırdayan evlilikleri. Tabiki insanlar rol yapabilirler, gerçek yüzlerini evlilik öncesi göstermeyebilirler ama en azından aile hakkında bir fikriniz olur. Evlendiğimiz zaman kadın ya da erkek farketmez aileyle de evlenmiş oluyoruz. O yüzden ne kadar erken tanırsak o kadar iyi. Hiç anlaşamayacağınız bir aile ise adam peygamber olsa o evlilik huzurlu yürümez. Aile uygun değilse yol yakınken ayrılmak en mantıklısı.
Yine genel kanının aksine evde tanışmayı tercih ederim. Ev ortamını, aile düzenlerini daha iyi gözlemlemiş olursunuz. Önemli olan nokta saygıyı ve mesafeyi korumak.

Sevgilimin son 2 gelişinde annesi de gelmek istedi aslında. Bende gelin dedim ama annesi evinde görmek isterim vs diyince daha olmaz dedim. Mecbur ben gidicem yani. F flower world

Ben şahsen eşimin ailesiyle onlar ailemle tanışmaya gelmeden önce tanışmamıştım. Hele başka ile hiç gitmezdim. Eşim benim ailemle tanıştı. Onu da dışarıda restaurantta yaptık.
İlk sorunuzun cevabı olarak bence cafede ayarlayın. Evlerine gidip iyice deplasmana düşmeyin.
İkinci sorunuzun cevabı olarak eğer onların oluğu ile gitmeye mecbursanız anlaşamıyorsanız ayrılın. İyice işkence olur.
Bu arada ilişkinizin böyle şeyler için henüz çok yeni olduğunu düşünüyorum.

İlk tanışmada anlaşmak değildi kastetteğim genel olaraktı. Sevgilim annem hata yapabilir görmezlikten gel dedi. Daha baştan böyle diyince düşündürdü beni.

Erkek arkadaşının bunları sana taşıması çok büyük hata. Benimki de yapıyordu, annesinin her dediğini söylüyordu. Ufak tefek şeyler böyle. Biz de ayri sehirlerdeyiz. Beni öğrenince verdiği ilk tepki buraya gelecek mi olmuş mesela. Ben de bunu duyunca senin gibi kızmıştım. Nasıl biri olduğumu soracagina bunu mu merak etti demiştim. Ama işte farklı düşünüyor onlar. Bir gün dayanamadım bak canım dedim, sen iyi niyetli söylüyorsun ama ben anneni henüz tanımıyorum. İster istemez önyargı oluşuyor. Lütfen bana söyleme. Haklısın dedi bir daha anlatmadı. Daha sonra ailesiyle tanıştım. Karşılıklı hiçbir saygısızlığımız olmadı. Baktım mülayim, kendi halinde insanlar. Eğer erkek arkadaşımın taşıdığı laflarla karar verseydim acayip soğurdum muhtemelen. Tanimadigin için, bir de kayinvalide psikolojisiyle her laf batıyor cidden. Ben evlerine gidip tanışmıştım. Ben çok rahattim ama onlar çok heyecanlıydı. Ben döndükten sonra beğenmiş mi bizi diye sormuşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…