- 5 Temmuz 2015
- 2.245
- 5.854
- 158
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
O zaman pardon da madem istemiyor ve sikayet ediyor cagirmasin canim?
Ben cok mu merakliyim sevilmedigim yere gitmeye ..
konuşmanıza baktımda patavatsız olan kaynanan değil sensin. yazık kaynanana acıdımSelam kizlar..
Benim derdim kv adayim. Ve onun patavatsiz konusmalari. Biktim yildim artik.
Gecen gun ona gittim ayri sehirlerde yasiyoruz. Bize yemege gelin diye tutturdu gittigimizde yemegi hazirliyordu filan, ayni zamanda esine atip tutuyor kp adayim disari cikmis biraz geciktik biz o da dolasmaya cikmis ne olacak.
Kp geldi ona cemkirmeye basladi iste sen yoktun ama ben tum gun isleri tek basima yaptim sildim supurdum vs..
Ben de duramadim artik dedim ki "x teyze bunlar zaten kadinin gorevi erkek yalnizca getir goture yardim eder ya da salata yapar vs.."
Bu basladi yok iste hayat musterek filan demeye. O zaman dedim sen de calis.. Yok iste ben kac yasindayim dedi. Ben de x amca da kac yasinda ondan is bekleme artik dedim. Hicbir lafin altinda kalmiyor ki hep soylensin dursun. Her defasinda aynisini yapiyor bayramda annemlerle gittik kp ye sen otur ben yaparim diyor insan icinde. Ben artik orda kendimi fazlalik hissediyorum bu yuzden. Hayir madem istemiyosun bari sus. Biz sozluyuz ve bu baharda nisan sonbaharda da dugun istiyoruz. Bu kalpazanlikla ona nasil guvenip ev kurucam bilmiyorum kafam cok karisik.... Bana akil verir misiniz kizlar? Tesekkurler...
Yok be canim sozlum tek cocuk:)
Annesi ancak yatmayi bi de konusmayi bilsin evle cocugunla alakasi yoktur oyle tum ev islerini esine yaptirir kendisi de konusur laf atar kv adayimin hayattaki tek misyonu bos konusmak:)
Onlar hep oyle canim, kibarlik naziklik bilmezler hant hant kavga etmeyi laf sokmayi bilirler.
Kime göre neye göre?kv haksız açık ve net
Gelini sonuçta yedi kat yabancı değil. Evine çağırıyor, belki de işler yetişmediğinden mahçup olup söylenmiş de olabilir. Yapmacık davranmamış sonuçta kendisi gibi davranmış..gelinin yanında eşine ne diye laf sokuşturuyor
huzursuzlık yaratıyor onların meselesi gelinin yanında konuşulmaması gerek
,belli ki hizmet etmek zoruna gitmiş
o zaman gelini yemeğe çağırmasın kendisi zıkkımlansın
Arkadaşlar bence burda şu var. Kayinvaliden kendine yardım etmesini asıl senden beklemiş gelin adayı oldugun için. Ama bunu direk senin yüzüne söylememiş kocasına yardım etmedin diye söylenmiş. Aslında kayinvaliden de biliyo kocasından iş beklenmeyeceğini bu görevin kadınlara ait olduğunu o da biliyo aslında. Burda lafı kocasına değil sana bence.Selam kizlar..
Benim derdim kv adayim. Ve onun patavatsiz konusmalari. Biktim yildim artik.
Gecen gun ona gittim ayri sehirlerde yasiyoruz. Bize yemege gelin diye tutturdu gittigimizde yemegi hazirliyordu filan, ayni zamanda esine atip tutuyor kp adayim disari cikmis biraz geciktik biz o da dolasmaya cikmis ne olacak.
Kp geldi ona cemkirmeye basladi iste sen yoktun ama ben tum gun isleri tek basima yaptim sildim supurdum vs..
Ben de duramadim artik dedim ki "x teyze bunlar zaten kadinin gorevi erkek yalnizca getir goture yardim eder ya da salata yapar vs.."
Bu basladi yok iste hayat musterek filan demeye. O zaman dedim sen de calis.. Yok iste ben kac yasindayim dedi. Ben de x amca da kac yasinda ondan is bekleme artik dedim. Hicbir lafin altinda kalmiyor ki hep soylensin dursun. Her defasinda aynisini yapiyor bayramda annemlerle gittik kp ye sen otur ben yaparim diyor insan icinde. Ben artik orda kendimi fazlalik hissediyorum bu yuzden. Hayir madem istemiyosun bari sus. Biz sozluyuz ve bu baharda nisan sonbaharda da dugun istiyoruz. Bu kalpazanlikla ona nasil guvenip ev kurucam bilmiyorum kafam cok karisik.... Bana akil verir misiniz kizlar? Tesekkurler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?