Kv adayimin bosbogazligi canima yetti artik!

kayinvalide adayiniz suraya konu acsa dilli gelin diye begeniye bogardim onu. kusura bakmayin ama ayip etmissiniz. sikayet etmesi gereken kisi siz degilsiniz kv adayiniz.

konuşmanıza baktımda patavatsız olan kaynanan değil sensin. yazık kaynanana acıdım

Çok ayıp etmişsin ben cahilim özür dilerim falan de bi an önce , büyüklerin yanında öyle konuşmak ne demek..

Yok be canim sozlum tek cocuk:)
Annesi ancak yatmayi bi de konusmayi bilsin evle cocugunla alakasi yoktur oyle tum ev islerini esine yaptirir kendisi de konusur laf atar kv adayimin hayattaki tek misyonu bos konusmak:)

Onlar hep oyle canim, kibarlik naziklik bilmezler hant hant kavga etmeyi laf sokmayi bilirler.

İnsanları ne kadar çok yeriyorsunuz
Yaşınız başınıza bakmadan çok gereksiz laflar ediyorsunuz
Sizin de kibarliktan nasibinizi aldığınız söylenemez

Yarın bir gün siz de o aileye dahil olacaksınız hiç düşündünüz mu
Ayrica Kadın görevi erkek görevi nedir yaa
Yarın evlenince Ayy benim koca hiçbir is yapmıyor bana yardım etmiyor diye de aglasirsiniz ama

Sen niye karışıyorsun?
Kp i savunmak sana mı kaldı. Yüz yıllık karısı sonuçta. Senden öncede diyalogları öyleymiştir.

sizi ilgilendirmez onların arasındaki mesele... sizi kayınvalide adayınızdan daha fena gördüm ben... şimdiden müdahale etmeler laf söylemek ayıp olmuş haddinizi aşmışsınız...

Gelini sonuçta yedi kat yabancı değil. Evine çağırıyor, belki de işler yetişmediğinden mahçup olup söylenmiş de olabilir. Yapmacık davranmamış sonuçta kendisi gibi davranmış..

yani aslında ben adamcağıza da üzüldüm aslında. sonuçta bilemiyorum konu sahibi kadar direkt yüzüne sert bir dille söylemesem bile sanırım öyle bir durumda ben de kp adayını savunma ihtiyacı duyardım sanırım.
herkes de konu sahibini suçlamış, sanane falan. iyi de ortada bir haksızlık varsa nasıl bu kadar umursamaz oluyorsunuz.
tamam ben demiyorum konu sahibinin savunma şekli sert olmuş ama yine de orada en azından ben olsam "yardım edilcek bir şey varsa ben yapayım. benim de babam yapmaz zaten erkeklerin geneli böyle" gibi bişey der adamı yine kurtarırdım kadının elinden.
sadece uslubunuz kötü geldi ama kp düşünmeniz güzel bence

İnsanlar ne kv kplere sabrediyorlar sevdikleri adam ve ya kadın için breh brehh.. Kötüsünü görmemişin sen Allah başka dert vermesin bacım

6 yıllık evliyim. KV ve kp in çok tartışmasına şahit oldum.
Hiç karışmadım. İki tarafı da sakinleştirdiğim olmuştur ama asla mevzuya karışmadım.
Bence kavga eden iki insanı ayırmak güzeldir ama mevzularına karışmamak lazım.

Arkadaşlar bence burda şu var. Kayinvaliden kendine yardım etmesini asıl senden beklemiş gelin adayı oldugun için. Ama bunu direk senin yüzüne söylememiş kocasına yardım etmedin diye söylenmiş. Aslında kayinvaliden de biliyo kocasından iş beklenmeyeceğini bu görevin kadınlara ait olduğunu o da biliyo aslında. Burda lafı kocasına değil sana bence.

Kv samimi davrandığından evine çağırıyor, olduğu gibi konuşuyor yapmacık değil.
Gelin ise kv arkasından konuşuyor. Roller karşımış mı ne

ne olursa olsun karı koca arasına girme onların bu yaşlarna kadar böyle gelmişler.sana yaptığı bişey yoksa boşver kendi evliliğine odaklan başkalarının evliliğine müdahale etme sonra ara bozan sen olursun.onlar birbirlerine söyledikleri herşeyi unuturlar ama senin söylediklerin unutulmaz

Misafirin yanında tatışılması hoş değil tabi belli ki sizi evden biri gibi görmüşler
Sizde çok yüzgöz olmuşsunuz.
Kv nize katılıyorum hayat müşterek kadın çalışsada çalışmasada erkek yardım edecek
Kv kp ve sözlünüzün yanında en söylenmeyecek şeyleri söylemiş
Kendi kuyunuzu kazmışsınız

'Hicbir lafin altinda kalmiyor ki hep soylensin dursun.'
Şu lafı okuyunca güldüm valla. Kv ye kv lik yaparsınız siz. Size ne milletin evinde ki düzenden? Kaç yaşındaki insanı zapturap altına almaya mı uğraşıyorsunuz?
Adam o kadınla kaç yıllık evli. Boyunca evlenme çağında çocukları var. Geçinip gitmişler işte size ne nasıl anlaşırlarsa anlaşsınlar.
Üstelik daha sözlüsünüz. Ben sizi çok hadsiz buldum. Her meseleyi kendinizle ilgili sanmanız da bundan.
Bence insanların arasındaki diyaloğa çok karışmayın. Sizin faydanıza.

Benim babam kalkıp anneme yardım ederken karışmam aralarında ki meseleye.

Evlenmezsen zaten o kaynana kurban kessin ya da sadaka versin hayrına, yahu sanane ! karı koca arasındaki tartışmaya ne giriyorsun , ayrıca ne demek erkek sadece getir götür işi yapar salata yapar onlar kadının görevi falan, kimden alıyorsunuz böyle çağ dışı gerici akılları, kim yetiştiriyo sizi hayır anlamıyorum ne zaman tükenecek sizin gibi kadınların nesli acaba merak ediyorum. Kaynanaya bir iyilik yap ve oğlundan ayrıl sen. yazık.

Benim asil sinir oldugum sonbahara evlenicez bunlar sadece kendini dusunuyor. Sanki gelin damat onlar. Sofra muhabbeti yapicagina taki ev meselelerina kafa yorsun biraz kv kp olarak. Hala neyin sikayetini ediyosun biraz olgun ol biraz agirbasli ol.
Ama nerde!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…