- 3 Şubat 2016
- 226
- 244
- 103
- Konu Sahibi portakalcicegi41
-
65 yaşındadrama queen bir kaynanan var. genç mi?
genç sayılır çok yaşlı değil. işiniz çok zor. belli ilgi çalmaya çalışıyor. evlenince de böyle olacak. diğerleri ilgisiz seninki ilgiliyse65 yaşında
Bir şey çıkmıyor en son psikolojik demişlerHastane işlerinden bir şey çıkmıyor mu peki?
Neden ağrıyormuş neyi varmış?
Hastaneye gidiyorlar nişanlınız ile ee sonrası ne oluyor mesela dememişsiniz
Sona kalan dona kalır misali herkes hayatını yoluna koymuş cefası bize kaldı gibigenç sayılır çok yaşlı değil. işiniz çok zor. belli ilgi çalmaya çalışıyor. evlenince de böyle olacak. diğerleri ilgisiz seninki ilgiliyse
Geçmiş olsun kaynana küçük oğlanla yaşayınca ayrılamaz onun sancılarıBir şey çıkmıyor en son psikolojik demişler
Hangi bölüm psikolojik demiş en son?Bir şey çıkmıyor en son psikolojik demişler
Belki kadın gerçekten hasta, 65 yaş gayet büyük bir yaş ki benim babam 70 yaşını bile dolduramadan vefat etti.Kalp, şeker ve tansiyon rahatsızlıkları vardı ama gayette güle oynaya gittiği hastaneden cenazesini çıkardık.Demem o ki, siz siz olun sağlık konusunda böyle beylik laflar etmeyin.Kimsenin ne olacağı belli değil şu hayatta.65 yaşında
Yaşlı demek için artık kaç yaşı kabul edicez acaba kadınlar olarakgenç sayılır çok yaşlı değil. işiniz çok zor. belli ilgi çalmaya çalışıyor. evlenince de böyle olacak. diğerleri ilgisiz seninki ilgiliyse
Şöyle olmuş kalp krizi geçiriyorum diye acile gittiler bir şey çıkmamış sonrasında beyin kanaması geçiriyorum diye 3 hastane gezdiler ikna olmadı geçirmediğine. Gitmedikleri bölüm test kalmadı 1 aydır. Anksiyete ve panik atak demişler en son sakinleştirici yazmışlar ama pek işe yaramamış gibi hala vay bacağım ağrıyo vay kolum tutuldu halindeHangi bölüm psikolojik demiş en son?
benim kayınvalidem kanser atlattı bir kere bile değil. söz zamanı yine tam olarak iyileşmemişti. biz bekliyorduk. bize dedi ki ne kadar bekleyeceksinjz ben sağlığımda sizi mutlu görmek istiyorum. hala hep öyle diyor ben sağlığımda sizi mutlu görmek istiyorum. bir kere bile ne sevgilime ne kızına sızlanmıyor. kemo görürken kızı evlendi mesela. bazı insanlar böyle çocuklarını kendilerine dert taşıyıcı olarak görüyorlarSona kalan dona kalır misali herkes hayatını yoluna koymuş cefası bize kaldı gibi
Ya bunun için de ayrılmak istemiyorum kötü niyetinden değil de içten içe ayrılmak istemediğinden vücudu tepki veriyor. Ama manipülasyonlara kanmamak gerekiyor bu aşamada. İşte anneme yakın olalım vs vs gibiEvlendikten sonra daha çok ilgi görmek ister muhtemelen onun için iyi karar verin
75-80 benim için.Yaşlı demek için artık kaç yaşı kabul edicez acaba kadınlar olarak
Kadına yalnız kalcam korkusu gelmiş benceŞöyle olmuş kalp krizi geçiriyorum diye acile gittiler bir şey çıkmamış sonrasında beyin kanaması geçiriyorum diye 3 hastane gezdiler ikna olmadı geçirmediğine. Gitmedikleri bölüm test kalmadı 1 aydır. Anksiyete ve panik atak demişler en son sakinleştirici yazmışlar ama pek işe yaramamış gibi hala vay bacağım ağrıyo vay kolum tutuldu halinde
Bizim bir tanıdığımız iki aydır geçmeyen bir rahatsızlığı nedeniyle gitti ve gittikten üç hafta sonra vefat etti. Daha sonuçları bile gelmemişti. 45 yaşındaydı daha. Neye göre genç,yaşlı diye bakıyorlar ya da neye göre naz bu ya diye karar veriyorlar anlamadım bende.Belki kadın gerçekten hasta, 65 yaş gayet büyük bir yaş ki benim babam 70 yaşını bile dolduramadan vefat etti.Kalp, şeker ve tansiyon rahatsızlıkları vardı ama gayette güle oynaya gittiği hastaneden cenazesini çıkardık.Demem o ki, siz siz olun sağlık konusunda böyle beylik laflar etmeyin.Kimsenin ne olacağı belli değil şu hayatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?