Kv adayının nişan sonrası halleri

Evet yalnız kalacak olma düşüncesinden kaynaklı olabilir, şimdiden en azından nişanlınıza bu durumdan çok hoşnut olmadığınızı tatlı bir dille ifade ederseniz ileride yaşanacak sorunların önüne geçebilirsiniz

Ben de doktorların yalancısıyım. Yoksa gerçekten bir şeyi çıksa neden böyle konuşayım ama anladığım bir şey de değil ne dedilerse onu yazdım

Ben de doktorların yalancısıyım. Yoksa gerçekten bir şeyi çıksa neden böyle konuşayım ama anladığım bir şey de değil ne dedilerse onu yazdım
ay klasik dul kaynana modeli aynısı abiminde var. size yerleşmek istiyor. 65 yaşında kadın tek başına hastaneye gidemiyor mu çocuk mu mesela.

Belki gerçekten tanı konulamamış bir hastalığı var kadın çok gençte değil ayrıca. Birlikte bir evi paylaştıkları için tabi ki nişanlınız öncelikli olarak ilgilenip koşuşturuyor.Ben mahsustan yaptığını düşünmüyorum.

Ne kadar çok kayınvalide problemi var Allah aşkına. Birkaç ay sonra evlenicem, iyi ki kayınvalidem yok diyorum (10 yıl önce vefat etmiş, Allah rahmet eğlesin.). Kayınbaba kendi halinde ve evlenmemiş. Buradan okuya okuya kayınvalide ve görümceden korkar oldum. 17 yaşında minnoş bir görümcem var; onun da ağzı var, dili yok.

Sana bunu yaşamış biri olarak söyleyeyim, bu gördüğün daha fragman . Evlenince anne ogul arasında oluşan o müthiş, herkese karşı gelebilecek bağı görünce ,ne yaptım ben diyeceksin . Yani umarım öyle olmaz ama yazdıklarından bunu gösteriyor.

Kayınbabanız vefat ettiği için o sevgi ve ilgiyi oğullarında veya bir oğlunda bulmuş gibi geldi bana. Kırmadan nişanlınızı da irrite etmeden ufak ufak sınır çizmelisiniz, mesela her şeye tamam evet diyorsanız demeyin ve hayır dediklerinize de bi sebep uydurun kasıtlı olduğu belli olmasın...

Benimki de ben ameliyat oldum ilgi üzerimdeydi diye , etrafa kanser oldum diye yaymisti. Sapasağlam maşallah

Benimki de böyleydi hastayım şöyleyim böyleyim zaten bizimle yaşıyordu ve yetmez gibi bütün çocuklarını bize topluyordu. Her gün aileden biri kalmaya bizdeydi. Hayatımı mahvettiler. Hatırladıkça içim fena oluyor. İyi ki boşandım keşke daha önce yapsaydım bunu.

Aynı şehirde olacağız ama sent olarak farklı bir yer düşünüyoruz
Sınırınızı keskin şekilde çizin şimdiden ki kv dez nişanlınızda bilsin beraber yaşamayacağınızı. Bu ayılma, bayılmalar, bu öldüm bittimler hiç hayra alamet değil haberiniz olsun. " Evlenince bu hasta anneciğini nasıl tek bırakacaksın, ya bana birşey olursa " vs tarzı birşeyle karşınıza gelecekler bence.

Aynı şekilde eşimin iş yerinden bir arkadaşı 45 yaşlarındaydı o da,bayramda aniden beyine giden damarlardan birinde pıhtı attı ve 15 gün içinde vefat etti.Adam daha yeni emekli olmuştu ve ölmeden önce hep eyt yi düşündüğünü ve hayaller kurduğunu söylerdi eşim.

Allah korusun başta biz de panikledik çok üzüldük ama sonradan da bu koşuşturma biraz kullanılıyor gibi geldi bana tabi iyi olsun da

O da 5-6 senedir tek yaşıyo kız arkadaşı olursa onla filan o da buna yanaşmaz tek yaşayacak yani
O evlenene kadar onunla kalması uygun olur sonrasina beraber karar verilir zaten. Bekar bı kardeş varken sizin ustlenmeniz saçma olur. Nisanliniza da tatlı tatlı burdan yürüyün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…