- 30 Mayıs 2013
- 3.165
- 3.320
- 198
Bizde cok sevindikAyy listeli gelin bu arkadasin miydi.. bittigine sevindim desem.. allah iyi insanlarla karsilastirsin inşallah..
Yaa zaten bu konu icin tartismis degiliz.öyle laf lafi acti anne demeni istiyorum dedi.Bende soyleyemem gibi ya zor gelir bana benim gibi zorlancagini hisseden veya zorlanan oldu mu diye merak edip sormak istedim hepsi bu :)bence şimdiden bu konular için konuşmak yersiz. boşyere birbirinizi kırmayın.
zamanı gelince ayda yılda bir denk geliyorsun. onda da bir kere anne diyorsun o kadar.
ben anneme bile dakika başı anne demiyorum.
bir kere de deyince o düşünce kırılıyor.
hem karşı tarafın da gönlü hoş olur. bir de arada bir bağ oluşuyor o vakit. aslında iyi bişey bu.
Yaa zaten bu konu icin tartismis degiliz.öyle laf lafi acti anne demeni istiyorum dedi.Bende soyleyemem gibi ya zor gelir bana benim gibi zorlancagini hisseden veya zorlanan oldu mu diye merak edip sormak istedim hepsi bu :)
Allahim ne kadar da klasik sanki kvvye anne diyenler kendi annelerine duskun degiller. Bak arkadasim yazmadan duramadim en sinir oldugum konukardan biri. Bir dogmamis cocuga don biciyorsunuz iki su zamana kadar hangi arkadasim evlendiyse ben anne diyemem diyordu hepsi de dedi. Bukadar anlam yuklemeyin icsellestirmeyin de gec.Merhaba Hanımlar
Hemen konuya giriyorum.Dün gece erkek arkadaşımla havadan sudan konusuyoduk.Konu konuyu açtı evliliğe geldi söz :) Bana evlendigimizde anneme anne demeni istiyorum dedi.Daha öncede konusmustuk bu konuyu ben annemden baska kimseye anne diyemem dedim.Seninde anneme anne diye seslenmeni istemem dedim.O gün böyle konustugumda bişey demedi ama dün gece anne demezsen anneme cok üzülürüm dedi.Neymis efendim yengeleri annesine anne diyomus.Annesi bile kac yasinda kadinmis ama o da kv anne diyormuş.
Ben anneme cok düşkün biriyim.Baska birine anne demek icimden gelmez.Tmm müstakbel kv sevdiğim adami doğurmuş olabilir ama bu onu benim annem yapmazki.Anne farkli bisey degil midir ya?Ben mi abartiyorum hanimlar benim gibi düşünen var mi acaba ?
Bu kadar sinir olacaginiz ne var bende bu sinurinize sinir oluyorum.Dogmamis cocuga don bictigm filan yok.Laf lafi actik konustuk bende merak edip sordum benim gibi olan var mi acaba diye.Hem sizinle ayni düşünmek zorunda degilim bu nedir ya herkesi ayni kaliba sokma düşüncesi.Allahim ne kadar da klasik sanki kvvye anne diyenler kendi annelerine duskun degiller. Bak arkadasim yazmadan duramadim en sinir oldugum konukardan biri. Bir dogmamis cocuga don biciyorsunuz iki su zamana kadar hangi arkadasim evlendiyse ben anne diyemem diyordu hepsi de dedi. Bukadar anlam yuklemeyin icsellestirmeyin de gec.
Merhaba Hanımlar
Hemen konuya giriyorum.Dün gece erkek arkadaşımla havadan sudan konusuyoduk.Konu konuyu açtı evliliğe geldi söz :) Bana evlendigimizde anneme anne demeni istiyorum dedi.Daha öncede konusmustuk bu konuyu ben annemden baska kimseye anne diyemem dedim.Seninde anneme anne diye seslenmeni istemem dedim.O gün böyle konustugumda bişey demedi ama dün gece anne demezsen anneme cok üzülürüm dedi.Neymis efendim yengeleri annesine anne diyomus.Annesi bile kac yasinda kadinmis ama o da kv anne diyormuş.
Ben anneme cok düşkün biriyim.Baska birine anne demek icimden gelmez.Tmm müstakbel kv sevdiğim adami doğurmuş olabilir ama bu onu benim annem yapmazki.Anne farkli bisey degil midir ya?Ben mi abartiyorum hanimlar benim gibi düşünen var mi acaba ?
Ben 'siz' diyorumTeyze derim olmaz miBelkide abartiyo olabilirim kabul fakat istemedigim bir seyi zorla soylemek dogru gelmiyo bana
bende sızın gıbı dusunuyordum ama suan gayet rahat anne dıyorum, ama bu esınız olacak kısının ve kv adayınızın yaklasımı ıle de alakalı, esım bana nısanda sımdı anne babana ne dıcem falan dıye sormustu bende anne-baba demek zorunda degılsın dedım ama hep anne baba dıye hıtap ettı, kv demde evlendıkten sonra evlerıne ılk gıttıgımızde sende bızım bır kızımızsın tarzı bır yaklasım sergılemıstı bende o gunden berı anne baba derım kendılerıne...Merhaba Hanımlar
Senin gibi düşünen ben varım, annem öldü ve yeryüzünde başka kimse annem olamaz
Lakin kv ye anne demek, aile olmanın ifadesi gibi görülür hep
Başına ismini ekleyerek falan söyleyebilirsin, X anne gibi, herkesin gönlü olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?