Kv anne demek...

Ben annemin yanında kv ye anne demem. Eşimle konuşurken annen derim. Karşılıklı konuşurken kv ile mecbur kaldığım yerde anne derim. Herkesin annesi özel biricik değerli. Abartmaya lüzum yok. Mümkün olduğu kadar asgari düzeyde anne deyin. İnciler dökülmüyor bizzat denedim.

Benim de icimden gelmiyor. İstenmeyen gelin olunca malum. X anne diyorum. Esimin hatrina.

inşallah sevgilin ana kuzusu değildir

kayınvalideme anne demeye başladığımdan beri kendi anneme çok az anne demişimdir. anne lafı kendi annem için annem, annişim, anneciğim e dönüştü.

Saygıdandır , anne deyince kendi annen olmuyor sonuçta ve annene ihanet etmiyorsun
Aranız şimdiden açılmasa iyidir

Hangimiz anne demek istiyoruz ki? Ben x anne dedikçe eşim sadece anne de canım diye uyarır. Başkalarının yanında ya da eşimin yanında anne derim sonra yine kendi bildiğimi okurum Olayı çok büyütmeden nabza göre şerbet ver derim. Arada bir anne dersin ama genel olarak demezsin Hepimizin annesi özel ve biricik

benimde keşke kayınvalidem yaşasaydı çocuklarımın babaannesi olsaydı bende anne deseydim... Kelimelere fazla anlam yüklenmesini bende doğru bulmuyorum... Bu yüzden yorumunuza sonuna kadar katılıyorum...

Anne sadece 4 harfli bir kelime.. defter kitap gibi siradanlasiyor kayinvalideye soylenince.. kalpten anne demiyoruz ki.. laf olsun diye soyleyin gitsin ....

zaten annein yerini almayacak boşuna inat etme işi gücü iyi düzgün bir çocuksa her anne lafın küfür gibi olacak

ayy gene içimdekiler dışarı çıkıyor neyse bukadar yeter

ayy aklıma geldi bende nişanlıyken annecim diyordum ki anneme sadece anne dememe ragmen

ama meger hak etmiyormuş

Saygıyı çok değişik şeylere yüklüyoruz,eltim anne diyor da ne oluyor bana attığı mesajlarda bu kadın diye bahsediyordu 6 ata bir küsüyorlar,millet baksa aaa o anne diyor o daha saygılı diyecek demek ki

Kocalar baskı yapıyorsa el mecbur tabi ona birsey diyemem o kişileri tenzih ediyorum

Bu konuda ben farkli düşünüyorum sizden.
Ancak bu karsinizdaki insanin enerjisi ile ilgili..
benim kayinvalidem benimle ilgili tam ne düşünüyor ne hissediyor kestiremiyorum ancak ilk geldigi günden itibaren yavrum çocuğum annem gibi sahiplenme kelimlerini kullanidgindan mıdır yoksa sekiz yıldır uzaktan uzağa ailenin icinde oldugumdan mıdır cok rahat anne dedim.
2 aya yaklasti nisanlanali anne demek kizim demek aradaki bağı güçlendiriyor. Icimden gercekten gelerek ve cok rahat söylüyorum. Baba diyememistim ancak babasina.. baktim o benim babama baba derken cok güzel duruyor babamda cok mutlu oluyor biraz zorladim kendimi. Simdi acayip rahat anne baba diyorum. Ilk baslarda ismini one koyarak soyleyebilirsiniz. a anne b baba gibi..
sonra icinizden gelirse isimsiz soylersiniz.
Böyle durumlarda aileler bir beklenti icinde olursa huzursuzlugun ilk adimlari atılıyor. Kucuk ama etkili durumlar

Ve sevgilim elbette anne diyeceksin ama bunun icin sakin zaman sinirlamasi koyma kendine.. icinden geldiginde anne baba dersin dedi. Önüme acik bir kapı birakti.
bende ona ayni sekilde icinden ne zaman gelirse demistim. O da nisandan sonra dedi.

Bende her ınsan gıbı zorlandım da ama esimin annesıne teyze demek bence cok komık ; kayınvalideniz icin kırıcı olabilir..

Valide deyin bari.. Sokakta gordugun ınsana bile teyze denıyor yerı gelince..

Anne demesi için sayfalarca ısrar etmişler. Size ne ki? Siz söylüyorsunuz diye herkes söylemek zorunda mı? Herkesin doğrusu bir mi?

Kendi tercihinizi doğru "zannedip" de başkasına ne hakla karışabiliyorsunuz?

Konu sahibi için, söylememek doğru bir tercihtir. Ben de aynı fikirdeyim. O zaman sizin mantıkla gidersek, bizim gibi düşünenlerin de size baskı yapması lazım, sakın söylemeyin diye.

Bana göre, söylemek son derece yanlış ve kimse de karışamaz tercihime. Benim kimseye karışmadığım gibi..

Abartı zannettiğiniz fikirlerinizi kendinize saklayın.

Kaldı ki bunlar tamamen gönül işi, içten gelen meseleler.

Konu sahibi,

Bu kadar ısrarcı olan biriyle yolumu ayırırdım, daha doğrusu sadece sevgili olarak takılır, evlenmeden de ayrılırdım.

Bu konuda oldukça katı ve netim. Kimse de karışamaz.

Erkek arkadaşınla aranda sorun olmayacaksa deme. çünkü erkekler bu konuya baya takılıyorlar. desen ne olur ki sanki, ama o seni çok seviyor, gibi cümlelerle ikna çabalarına girecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…