kv ayni evde kalma istegi

kesinlikle haklisin bugun esime de aynisini dedim hadi elden ayaktan kesilse tamam anlarim ama su an ki haliyle ne demek ayni evi teklif etmesi diye. tek olsada kabul etmem taki yaslanirda bakima muhtac olursa atacak halim yok. kayinvalidemin bu yapti bencillik zaten. cok uyanik birisi. sesiz sakin biri de degil inatci. is ciddiye binse direk hayir derim diye dusundum o yuzden hic cevap vermedim.

Yazık ya götürün canı sıkılıyor galiba bana art niyetli gelmedi ama yapisirsa da tam yapışır tabi o da ayrı

Tekrar şansını denemek istiyo demek ki bi umut :) dediğim gibi cevabınız net olursa 1 alınır 2 darılır sonra kabullenir.

Aslında altlı üstlü oturmasanız da çocuklara bakacaksa girin bir işe çalışın işte.
Hem manevi hem maddi iyi gelir size hem bu kadar kurulmazsınız kayınvalideye.
Tatile de gelse ve gerçekten bakacaksa ohh eşinizle gezin işte.
Ben isterim valla eşimle sabaha kadar gezerim, eğlenirim tatilde, tek denizle bitiyor mu sanki tatil.
Sabah denize de gelsin işte ne olacak ki o da iyi bir şey.

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Kötü niyetli gibi görünmedi bana da.

Benim kayınvalidem de aynı. Sürekli ileride yalnız kalırsa bizim yanımıza taşınacağından bahseder . Ne diyoruz diye ağzımızı arar.
İleride bana siz bakacaksınız değil mi vs der. Yoruyor bazen.

Valla ben de sen gibi kvlerin bu gelinlerle aynı evde kalma,onlarla gezme vs istediğinin sebebini anlayamadım.Oyle ki kvm bu isteğinden ötürü resmen kendini çıkmaza, sıkıntıya soktu İnşallah gelini onla yer içer kalır da kadının bu hevesi artık geçer.

altli ustlu ev derken aynu ev diyor dublex ev mutfak birtane banyi birtane. ne demek cocuklarimi birakip ise girecekmisim biraz buyuse kucuk olan belki ama krese verirrim ona degil cunku evlerinde yazin butun cam balkon acik o yukari gidene kadar cocuklar elli kere gider gelir korkarim . evleri kalabalik dikkat edilmiyo pek böyle seylere. ayruca 2 sene ayni binada oturdum hic gelinine karsi iyi niyetli olmadi inanki surekli karismaya yonlendirmeye calisir baskalarinin yaninda laf sokar neyse acikladim sadece

İyi de sizin kayınvalideniz ile aynı apartmanda kiracı olarak oturma nedeniniz de "sen işe gir ben çocuğuna bakarım" cümlesi ile olmamış mıydı? Hem kira ödemiştiniz hem çocuğunuza baklımamıştı..sonrasında da bşr çocuğunuz daha olmuştu yanılıyor muyum?3/4 sene önce kayınvalideniz daha gençken bakmamışken şimdi neden aynı şeyleri kendinize yaşatasınız ki!?

Kayinbabanızin çok iyi biri olduğunu sanmıyorum en azından koca olarak. Kaynana hayatından memnun olsa sizin peşinize takılıp durmaz. Öyle alttan alttan işlemeye kalktığında sinir falan olmayın, sizin de ağzınız boş kalmasın yapıştırın örtülü örtülü. Zaten eşiniz de sizle aynı fikirde , bu halde sınırlarınızı boş yere yıpratmayın, düşünmeyin, kafanızda kurar durursunuz böyle.

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Kötü niyetli gibi görünmedi bana da.
kaynim yeni evliydi karadenize mi gtsek diye konusuyordu esiyle ne olursunuz beni de goturun dedi kv. eltim bile sok oldu kimse cevap vermedi mesela. sonra balayina gittiler karadeniz degil baska yere 2 saatlik yol. tuturdu kv bizde gidelim arkalarindan diye anne sen iyimisin balayina mi gidecegiz yanlarina dedim gideriz baskina dedi gulerek hayir dedim ben. daha bunun gibi neler neler iste

evet aynen... bida niye ayni seyi yasayayim ki

Ben de altlı üstlü oturmasanız da dedim ben de aslında yakın otursanız çocuğa baksa dedim
Ben küçük de en az üçtür diye düşünüyordum

Eşiniz nasıl karşılıyor annesinin bu yaklaşımını , kayınvalideniz oğlunu evlendirmiş ama sanırım yönetim bende olsun istiyor Allah size kolaylık versin

Eşiniz nasıl karşılıyor annesinin bu yaklaşımını , kayınvalideniz oğlunu evlendirmiş ama sanırım yönetim bende olsun istiyor Allah size kolaylık versin
ayni binadayken karismasina sinir oluyodu ama ben kadar degil tabi. genellikle beni hakli buluyo ama mesela tatile gelsin bizle ne olcakki dedi bende tatil bu annenle rahat edemem yaninda dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…