O size bu sekilde ara ara sondaj yapıyorsa siz de ona ara ara ayar gazı verin madem. Hiç anlamıyorum bu aynı evin içinde kayınvalide, k.peder ma aile yaşayanları, bu sekilde yaşayıp da huzurlu olanına denk gelmedim gibilerinden bu konu hakkındaki düşüncelerinizi dile getirin. Tatil muhabbeti açılınca da kibarca teklifi için teşekkür edin. Tatilde kendi çocuklarınıza bakacak olmanızın sizin adınıza külfet olmadığını söyleyin. Bu şekilde kibarca ona ihtiyacınin olmadığınin altını çizmiş olursunuz. Hala ısrarla ben de tatile gelmek istiyorum derse de. Tatil planınızı şimdiden yaptığınızı söyleyebilirsiniz.eski konularimdan bilen bilir 2 sene kadar ayni binada oturduk zor kactim. bi bahane bulup tasindim. tuturdu yemekler beraber yensin diye kendileri de 5 kisilik aile kp kaynim vs. biz hayir deyince tavir aldi. ziet pirt bize gelip durdu tasindim. ozel hayat kalmadi cunku. neyse 8 - 9 yillik evliyim. bunlar ilk evlendigimde ev aldilar dublex ev gelin ustte siz durun dedi hayir dedi sanki ev ayri ayrica. resmen beraber kalalim dedi yani. gecenlerde ev kiralarida artiyo falan diye konusurken lafa daldi ee gelin ustte durun sende hem ise gir cocuga ben bakarim dedim kucuk cocuklarim var. sinir oldum cevap vermedim. nedir bunun diyorum bu kadar ayni evde kalma istegi tamam kabul etmem ama sinirimi bozuyor. bir keresinde kp le tartimis bunu kendisi anlatti babamda evden git kardesinle kal ozaman demis. kayinvalidemin kardesi yuzunden tartsmislar cunku. kv ise niye oraya gidecegim oglumun evi var dedim diyo bana bastira bastira konusmasi hem. ayrica her yere bizimle gitme istegi var denize gidip geldik gecen senelerde beni goturmediniz dedi herkesin ortasinda orali olmadim bile. bu sene resmen gitmeden basladi beni de goturun hem cocuklariniza bakarim diyo.
esim de olmaz diyor ayni eve. ama tek olsalar olurmus. denize gitme isine gelsin annem ne olcak dedi bende rahat edemem dedimEsin ne düsünüyor
bende denk gelmedim bu kadar beraber kalma istegi nedir anlamiyorum ustelik evde tekte degil 5 kisilik aileler dedigim gibi. kadin bos bulundukca beraber oturalim diyorO size bu sekilde ara ara sondaj yapıyorsa siz de ona ara ara ayar gazı verin madem. Hiç anlamıyorum bu aynı evin içinde kayınvalide, k.peder ma aile yaşayanları, bu sekilde yaşayıp da huzurlu olanına denk gelmedim gibilerinden bu konu hakkındaki düşüncelerinizi dile getirin. Tatil muhabbeti açılınca da kibarca teklifi için teşekkür edin. Tatilde kendi çocuklarınıza bakacak olmanızın sizin adınıza külfet olmadığını söyleyin. Bu şekilde kibarca ona ihtiyacınin olmadığınin altını çizmiş olursunuz. Hala ısrarla ben de tatile gelmek istiyorum derse de. Tatil planınızı şimdiden yaptığınızı söyleyebilirsiniz.
merak ettim mesela kvniz aniden gelirmi size nasil anlayisli biri heralde ozamanNet olmakta hep fayda var. Ben kayinvalidemle ve kayinpederimle ayni binada yasiyorum mesela sorun olmuyor. Allah razi olsun destekleri cok, ama herkes digerinin yasam alanina saygi duyuyor. Sizin kayinvalideniz zoraki bir sekilde kendini hayatinizin merkezine koyma derdinde ve bence orda cizgilerinizi net cizin. Tatile gelmek istiyorsa reddetin acik acik. Kendi kendinize sinir olmanin faydasi yok
merak ettim mesela kvniz aniden gelirmi size nasil anlayisli biri heralde ozaman
5 kişilik aileler. Kadın diğer 4 aile ferdini bırakıp sizle tatile gelecek öyle mi?bende denk gelmedim bu kadar beraber kalma istegi nedir anlamiyorum ustelik evde tekte degil 5 kisilik aileler dedigim gibi. kadin bos bulundukca beraber oturalim diyor
masAllah ya ne guzel valla Allah daim etsin huzurunu aminAniden öyle evime gelmez. Bazen mesela özel bir yemek yaptiysa bana kapidan uzatir ama iceri gelmez..veya gecenlerde hastalandim. Bana yemek getirdi. Cocuklari aldi ve bakti ben biraz yatip dinlenebileyim diye. evine de davet eder tabi ama gitmeye zamanim olmasa da üstelemez. Yani illaha her gün beraber yiyecegiz veya beraber her aksam oturacagiz diye bir israri hic olmadi. Kayinpederim mesela catkapi hic gelmez.
Tek olsalarda olmaz bence. Sinir hastası olur insanesim de olmaz diyor ayni eve. ama tek olsalar olurmus. denize gitme isine gelsin annem ne olcak dedi bende rahat edemem dedim
masAllah ya ne guzel valla Allah daim etsin huzurunu amin
sorma arkadasim valla kadinda bi gezme hastaligi var anlatamam sana. gidilecek olan yerlere zaten gidiyoruz beraber denize gelmek nedir ustelık gecen sene falan dillendirdi cevap bile vermedim insan olan anlar dedim istemedigimizi kendi kendime. kaynimin dugunu oldu yakin zamanda yakindan tutun evi diyor onlarada5 kişilik aileler. Kadın diğer 4 aile ferdini bırakıp sizle tatile gelecek öyle mi?
Şaka gibi insanlar var.
Kendi hayatına dön baksana. Kocan var, bekar çocukların var. Evlenmiş kendi evini kurmuş çocuğuna dadanmak neden? Kimse beni böyle kadınların annelik sevgisine inandıramaz. Bu sevgi falan değil, zehirli bir duygu.
dusunemiyorum yapisik ikiz gibi gezer benle artik kvTek olsalarda olmaz bence. Sinir hastası olur insan
Sakın yumuşak yüzlü davranmayın. Özellikle o arada söylediği göndermeleri ılımlı karşılamayın çünkü bu evet demek olur tamamen.Şimdi sınırınızı güzel belirlerseniz öyle kalır. Ben evli değilim ama annemden biliyorum yeri geldiğinde sınırını çok güzel korur ve bir şeye hayır demesi gerekiyorsa da der. Ama yengem öyle değil yumuşak yüzlü baba tarafım her sabahın köründe sabah 8 gibi sözde misafirliğe giderler yengemlere geceye kadar da dururlar. Bizim ev daha yakın olduğu halde ayda 1 2 kere anca gelirler annemden çekindikleri için. Sende sınırını çiz ki senden de çekinsinlereski konularimdan bilen bilir 2 sene kadar ayni binada oturduk zor kactim. bi bahane bulup tasindim. tuturdu yemekler beraber yensin diye kendileri de 5 kisilik aile kp kaynim vs. biz hayir deyince tavir aldi. ziet pirt bize gelip durdu tasindim. ozel hayat kalmadi cunku. neyse 8 - 9 yillik evliyim. bunlar ilk evlendigimde ev aldilar dublex ev gelin ustte siz durun dedi hayir dedi sanki ev ayri ayrica. resmen beraber kalalim dedi yani. gecenlerde ev kiralarida artiyo falan diye konusurken lafa daldi ee gelin ustte durun sende hem ise gir cocuga ben bakarim dedim kucuk cocuklarim var. sinir oldum cevap vermedim. nedir bunun diyorum bu kadar ayni evde kalma istegi tamam kabul etmem ama sinirimi bozuyor. bir keresinde kp le tartimis bunu kendisi anlatti babamda evden git kardesinle kal ozaman demis. kayinvalidemin kardesi yuzunden tartsmislar cunku. kv ise niye oraya gidecegim oglumun evi var dedim diyo bana bastira bastira konusmasi hem. ayrica her yere bizimle gitme istegi var denize gidip geldik gecen senelerde beni goturmediniz dedi herkesin ortasinda orali olmadim bile. bu sene resmen gitmeden basladi beni de goturun hem cocuklariniza bakarim diyo. iyice sinir olur oldum soguttu kendinden. kp boyle degil adam dunya iyisi saolsun.
benin kv afedersin degisik heralde 2 sene ayni binada oturduk yemekleri beraber yemeyiz dedigimiz halde aylarca uzatti cagirdi durdu. cat kapi bize geldi ben gitneyince de. bir gun gorusmesek ertesi gun dun niye gelmedeniz diye 2 yil sorar mi insan yahu. resmen biktirdi bahane bulup tasindim. tasindiktan sonra gulerek kactiniz gittiniz dedi.... ee bu kadar seyin uzerine haala daha ayni ev teklif edilirmi senceSakın yumuşak yüzlü davranmayın. Özellikle o arada söylediği göndermeleri ılımlı karşılamayın çünkü bu evet demek olur tamamen.Şimdi sınırınızı güzel belirlerseniz öyle kalır. Ben evli değilim ama annemden biliyorum yeri geldiğinde sınırını çok güzel korur ve bir şeye hayır demesi gerekiyorsa da der. Ama yengem öyle değil yumuşak yüzlü baba tarafım her sabahın köründe sabah 8 gibi sözde misafirliğe giderler yengemlere geceye kadar da dururlar. Bizim ev daha yakın olduğu halde ayda 1 2 kere anca gelirler annemden çekindikleri için. Sende sınırını çiz ki senden de çekinsinler
Evin işi zor geliyor belli ki yıkacak insan lazım.bende denk gelmedim bu kadar beraber kalma istegi nedir anlamiyorum ustelik evde tekte degil 5 kisilik aileler dedigim gibi. kadin bos bulundukca beraber oturalim diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?